Bülent Ertekin
Köşe Yazarı
Bülent Ertekin
 

BENCE BİR KERE DEĞİL, AKLINIZIN UCUNDAN DAHİ OLSA GEÇİRMEYİN!!!

BİR KERE DEĞİL, BENCE AKLINIZIN UCUNDAN DAHİ GEÇİRMEYİN. Son bir kaç gündür gazete manşetlerinde, köşe yazarların yorumlarında bir söz dolanıp duruyor. DARBE!!!. Biraz abes kaçtı gibi düşünebilirsiniz. Oysa, 3Temmuz 2019 tarihinde gene bu sayfamızda bir makale kaleme almış ve o makalenin sonunda, .... Eğer kim diyor ise darbe artık olmaz, diyen adam bunu bir kez daha düşünsün...!!!!!  "Yok artık, güçleri yok" falan filan kelimelerine sakın ola ki kanmayın." diye yazmış idik. Bugün geldiğimiz nokta... Konuşulan..  Tartışılan... DARBE!!! Bu memleket DARBE ve DARBECİLERİN yaptıkları  zulüm, işkence, ekonomik manada yaptıkları tahribatlar  ile bu ülkeye hem manevi hem de sıfırları sonsuz paralar ile müthiş zararlar verdiler.  Derler ya hani;  BUNLARIN, YATACAK YERLERİ YOK. Tablo bu kadar büyük. Bana da sorarsanız, Ne yerleri... Ne de yurtları olsun... 1961...  İhtilal... Bir vekil... Adnan Menderes... Din-i İslama büyük hizmetleri olmuş bir kahraman... Yanında iki vatan sevdalısı daha... Üç fidan... O gün semanın dahi ağladığı söylenir Ve o günden sonra doğan erkek çocukların büyük bir kısmına ADNAN  ismi takılır. Meydanlara inemiyen sessiz çoğunluk; ihtilalcilere olan kin, nefret ve hırsını BİR ÖLÜRÜZ, BİN DİRİLİRİZ  feryadı ile isyanını Ankara 'nın menhus ruhuna ADNAN'LAR ile haykırıyordu. Aradan onca zaman geçmesine rağmen içlerindeki İHTİLALCİ  VİRÜSÜNÜ her daim muhafaza edenler 10 yılda bir değişik yöntemler ile İHTİLAL yaptılar Lâkin öyle bir dönem geldi ki, Ne yaparlarsa yapsınlar, MENDERES'İ  VERDİK, REİSİ VERMEYECEĞİZ!!!!   diyen;  İnanmış... Hak ve özgürlüklerini bilen... Demokrasiye susamış...  TÜKÜRÜN HAYASIZLARIN YÜZÜNE diyerek meydanlara koşan inanmış bir millet var. Bundan sonra yukarıdakinin isminin önemi yok. Meydanlarda: Demokrasiye inanmış  İhtilalcileri terlikleri ile kovalayan yedisinden yetmişine inanmış MİLLET VAR. Aklınızı başınıza alın. Derler ya hani... Bir kere daha düşün... Bence; BİR KERE DEĞİL,  BENCE AKLINIZIN UCUNDAN DAHİ GEÇİRMEYİN. Zira bu sefer  DİBİNE KADAR  TEMİZLİK YAPILIR. Selam ve dua ile Bülent ERTEKİN 
Ekleme Tarihi: 18 Şubat 2020 - Salı

BENCE BİR KERE DEĞİL, AKLINIZIN UCUNDAN DAHİ OLSA GEÇİRMEYİN!!!

BİR KERE DEĞİL, BENCE AKLINIZIN UCUNDAN DAHİ GEÇİRMEYİN.

Son bir kaç gündür gazete manşetlerinde, köşe yazarların yorumlarında bir söz dolanıp duruyor.
DARBE!!!.
Biraz abes kaçtı gibi düşünebilirsiniz.

Oysa, 3Temmuz 2019 tarihinde gene bu sayfamızda bir makale kaleme almış ve o makalenin sonunda,
....
Eğer kim diyor ise darbe artık olmaz, diyen adam bunu bir kez daha düşünsün...!!!!! 
"Yok artık, güçleri yok" falan filan kelimelerine sakın ola ki kanmayın."
diye yazmış idik.
Bugün geldiğimiz nokta...
Konuşulan.. 
Tartışılan...
DARBE!!!

Bu memleket DARBE ve DARBECİLERİN yaptıkları  zulüm, işkence, ekonomik manada yaptıkları tahribatlar  ile bu ülkeye hem manevi hem de sıfırları sonsuz paralar ile müthiş zararlar verdiler. 
Derler ya hani; 
BUNLARIN, YATACAK YERLERİ YOK. Tablo bu kadar büyük.
Bana da sorarsanız,
Ne yerleri...
Ne de yurtları olsun...

1961... 
İhtilal...
Bir vekil...
Adnan Menderes...
Din-i İslama büyük hizmetleri olmuş bir kahraman...
Yanında iki vatan sevdalısı daha...

Üç fidan...
O gün semanın dahi ağladığı söylenir
Ve o günden sonra doğan erkek çocukların büyük bir kısmına ADNAN  ismi takılır.
Meydanlara inemiyen sessiz çoğunluk; ihtilalcilere olan kin, nefret ve hırsını BİR ÖLÜRÜZ, BİN DİRİLİRİZ  feryadı ile isyanını Ankara 'nın menhus ruhuna ADNAN'LAR ile haykırıyordu.

Aradan onca zaman geçmesine rağmen içlerindeki İHTİLALCİ  VİRÜSÜNÜ her daim muhafaza edenler 10 yılda bir değişik yöntemler ile İHTİLAL yaptılar

Lâkin öyle bir dönem geldi ki,
Ne yaparlarsa yapsınlar,
MENDERES'İ  VERDİK,
REİSİ VERMEYECEĞİZ!!!!  
diyen; 
İnanmış...
Hak ve özgürlüklerini bilen...
Demokrasiye susamış... 
TÜKÜRÜN HAYASIZLARIN YÜZÜNE
diyerek meydanlara koşan inanmış bir millet var.

Bundan sonra yukarıdakinin isminin önemi yok.
Meydanlarda:
Demokrasiye inanmış 
İhtilalcileri terlikleri ile kovalayan
yedisinden yetmişine inanmış MİLLET VAR.

Aklınızı başınıza alın.
Derler ya hani...
Bir kere daha düşün...
Bence;
BİR KERE DEĞİL,  BENCE AKLINIZIN UCUNDAN DAHİ GEÇİRMEYİN.
Zira bu sefer 
DİBİNE KADAR  TEMİZLİK YAPILIR.

Selam ve dua ile
Bülent ERTEKİN 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.