Bülent Ertekin
Köşe Yazarı
Bülent Ertekin
 

HDP, İP VE DİYET

HDP, İP VE DİYET!!! Meclis... Seçilmişler... Cumhur ittifakı... Millet ittifakı... Ortaya bir bomba düşer.... BOOOOOOOOM!!! Hiç bir kimsede ne panik nede bir korku... Sadece ÇENELER VE ELLER ÇALIŞIYOR.(!) Bir kaç gün öncesinde Meclis Genel Kurulda HDP ile İYİ Parti arasında yaşanan bir tartışma oldu. Akşam haberlerini açtığınızda hemen hemen bütün kanallarda bu haberi gördünüz.  Hatırlayalım, HDP Grup Başkanvekili Fatma Kurtulan İYİ Parti'ye yönelik " ŞU AN KOLTUKLARINIZDA HDP'NİN OYLARIYLA OTURUYORSUNUZ" sözlerini sarfetti. Bombanın fitili çekilmiş bir anda mecliste ve o çatı altında özellikle İP milletvekillerinin sırasında  patlayıvermişti. Sonrası... Valla iyi bir senaryo yazardım. Lâkin buna gerek yok.  Zira, HDP'li milletvekilin sarfetmiş olduğu tehdit kokan bu ifadeler bana çocukluğumda okuduğum Kemalettin TUĞCU'nun eşsiz hikayelerinden DİYET i hatırlattı. 31 Mart ve 23 Haziran seçimleri öncesinde millet ittifakının nasıl kirli, düşmanca ve haince bir plan ve ittifak içerisinde olduğunu bu planın ülkemizin, belediyelerin ve bu kurumlarda çalışanların nasıl bir tehlike içerisinde olduklarını dilimiz döndüğü, kalemimizinde yazdığı çerçeve içerisinde dertlerimizi sıkıntılarımızı ifade etmiş idim. Amaç ve gayeleri, sadece ve sadece Erdoğana hasar vermek ve akabinde 2.3.4.5. planlara geçerek ülkede tekrar 80 öncesi bir tabloya dönmek yaşamak ve yaşatmak idi. Tabii ki bu KİRLİ İTTİFAKIN sonunda bir taraf, diğer tarafa bu ittifakın bedeli olarak bir  DİYET ÖDEYECEK, ÖDETECEKLERDİ. Aksi bir durumda; YAN YATTIM , ÇAMURA BATTIM gibi bir bahane sunarlarsa da bunu SURATLARINA SURATLARINA VURACAKLARDI.  Oldumu??? Hemde o biçim oldu. Bütün Türkiye, meclis çatısı altında PAZARLIĞIN NERELERE GELDİĞİNE ŞAHİTLİK ETTİ. Kemalettin TUĞCU'nun DİYET hikayesini şayet okumamış olanlar varsa bi ara okuyun. Kirli ittifakın içerisinde veya dolaylı yollardan her ne şekilde olursa olsun destek verenler UNUTMAMALIDIR Kİ, tıpkı İP olduğu gibi sıra size de gelecek.  Millet adına siyaset yaptığını söyleyip katillerle işbirliği içerisinde olan CHP ve ona destek veren bu KİRLİ ittifak içerisinde olanlarda: "ŞU AN KOLTUKLARINIZDA HDP'NİN OYLARIYLA OTURUYORSUNUZ, DİYETİNİZİ  ÖDEYİN  sözü ve ithamına hazır olsunlar. Haaa dediğim gibi şu Kemalettin TUĞCU nun DİYET hikayesini sakın ola ki unutmayın. Zira diyet ödemenin;  bir gurur,  bir onur, bir inanç en önemlisi ise  KARAKTER  MESELESİ olduğunu net bir şekilde anlayacaksınız.  Selam ve dua ile. Bülent ERTEKİN 
Ekleme Tarihi: 06 Temmuz 2019 - Cumartesi

HDP, İP VE DİYET

HDP, İP VE DİYET!!!

Meclis...
Seçilmişler...
Cumhur ittifakı...
Millet ittifakı...
Ortaya bir bomba düşer....
BOOOOOOOOM!!!
Hiç bir kimsede ne panik nede bir korku...
Sadece ÇENELER VE ELLER ÇALIŞIYOR.(!)

Bir kaç gün öncesinde Meclis Genel Kurulda HDP ile İYİ Parti arasında yaşanan bir tartışma oldu. Akşam haberlerini açtığınızda hemen hemen bütün kanallarda bu haberi gördünüz. 

Hatırlayalım, HDP Grup Başkanvekili Fatma Kurtulan İYİ Parti'ye yönelik " ŞU AN KOLTUKLARINIZDA HDP'NİN OYLARIYLA OTURUYORSUNUZ" sözlerini sarfetti. Bombanın fitili çekilmiş bir anda mecliste ve o çatı altında özellikle İP milletvekillerinin sırasında  patlayıvermişti.
Sonrası...
Valla iyi bir senaryo yazardım. Lâkin buna gerek yok. 
Zira, HDP'li milletvekilin sarfetmiş olduğu tehdit kokan bu ifadeler bana çocukluğumda okuduğum Kemalettin TUĞCU'nun eşsiz hikayelerinden DİYET i hatırlattı.

31 Mart ve 23 Haziran seçimleri öncesinde millet ittifakının nasıl kirli, düşmanca ve haince bir plan ve ittifak içerisinde olduğunu bu planın ülkemizin, belediyelerin ve bu kurumlarda çalışanların nasıl bir tehlike içerisinde olduklarını dilimiz döndüğü, kalemimizinde yazdığı çerçeve içerisinde dertlerimizi sıkıntılarımızı ifade etmiş idim.

Amaç ve gayeleri, sadece ve sadece Erdoğana hasar vermek ve akabinde 2.3.4.5. planlara geçerek ülkede tekrar 80 öncesi bir tabloya dönmek yaşamak ve yaşatmak idi. Tabii ki bu KİRLİ İTTİFAKIN sonunda bir taraf, diğer tarafa bu ittifakın bedeli olarak bir 
DİYET ÖDEYECEK, ÖDETECEKLERDİ.
Aksi bir durumda;
YAN YATTIM ,
ÇAMURA BATTIM gibi bir bahane sunarlarsa da bunu SURATLARINA SURATLARINA VURACAKLARDI. 
Oldumu???
Hemde o biçim oldu.
Bütün Türkiye, meclis çatısı altında PAZARLIĞIN NERELERE GELDİĞİNE ŞAHİTLİK ETTİ.

Kemalettin TUĞCU'nun DİYET hikayesini şayet okumamış olanlar varsa bi ara okuyun.

Kirli ittifakın içerisinde veya dolaylı yollardan her ne şekilde olursa olsun destek verenler UNUTMAMALIDIR Kİ, tıpkı İP olduğu gibi sıra size de gelecek. 

Millet adına siyaset yaptığını söyleyip katillerle işbirliği içerisinde olan CHP ve ona destek veren bu KİRLİ ittifak içerisinde olanlarda:

"ŞU AN KOLTUKLARINIZDA HDP'NİN OYLARIYLA OTURUYORSUNUZ,
DİYETİNİZİ  ÖDEYİN 
sözü ve ithamına hazır olsunlar.

Haaa dediğim gibi şu Kemalettin TUĞCU nun DİYET hikayesini sakın ola ki unutmayın.
Zira diyet ödemenin; 
bir gurur, 
bir onur,
bir inanç
en önemlisi ise  KARAKTER  MESELESİ olduğunu net bir şekilde anlayacaksınız. 

Selam ve dua ile.
Bülent ERTEKİN 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.