Bülent Ertekin
Köşe Yazarı
Bülent Ertekin
 

KEDİDİR O KEDİDİRRRRR(!)

KEDİDİR O, KEDİDİİİİR!!!! (!) 31 Mart 2019 mahalli seçimleri oldu. Devam eden fırtınası ile bugün üçüncü gün ve hâlâ devam ediyor. Bu gidişlede uzun zaman değil, uzun yıllarca konuşulacak gibi. Geçersiz oylar(!), yanlış haneye yazılan (!) oylar vs vs. Bugün, 2 Mart itibari ile 39 ilçede YSK ya itirazlar yapıldı.  Bizde, vatandaş Bülent ERTEKİN ve AİLESİ olarak buradan bir itirazımızı yapalım dedik. Zira yanlış (!) yere yazılan oyların olduğu ilçelerden bir tanesini(ki) ilk olarak ekranlarda gördüğümüzde şaşırdık hatta biraz da şaşkınlıkla " Vay namussuzlar bizim ailenin oyu nerede. Ulen hatun yoksa AK partiye mührü bastım diyerek başka yere mi bastın" diye üç gündür hanımı ve çocukları adeta çapraz sorguya aldım(!)  Sultanbeyli Adil Mahallesinde ikamet etmekteyiz. Olacak ya oy kullandığımız sınıfta 2004 nolu sandık idi. Yani oy kullandığımız ve Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı sayın Binali YILDIRIM'a 1 OY çıkan sandık. Olur ya bu kadarına da pesssss dedik. Dedik demesinede sonra da aklımıza şu meşhur hoca Nasreddinin kedi ciğer fıkrası hatırımıza geldi.  Malumunuz;  Nasreddin Hocanın canı bir gün yahni ister. Kasaba gidip iki kilo et alır, eve gönderir. Hocanın karısı, yahniyi pişirirken komşuları çıkagelir. Misafire ikram edecek başka şeyi olmadığından yahniyi pişirip, komşularına ikram eder. Akşam olup da evine yorgun argın dönen Hoca, yahninin özlemiyle sofraya kurulur. Biraz sonra karısı Hocanın önüne bir tabak bulgur aşı koyar. Hoca kızar:  - Hatun, hani bizim yahni?  Karısı misafire ikram ettiğini söylemeye cesaret edemez.  - Hiç sorma efendi! Senin gönderdiğin eti kedi yedi, der.  Hoca sofradan kalkar. Kediyi tartar. Kedinin zayıflıktan bir deri bir kemik ve açlıktan bitkin halde olduğunu görür. Bir karısına bir kediye bakar.  - Hatun, gerçekten eti bu bizim kedi mi yedi? diye sorar.  Karısı:  - Evet Efendi! Bu utanmaz kedi yedi, der.  Hoca, koşarak el terazisini getirir. Terazinin bir gözüne kediye, öbür gözüne kilogramları koyar. Kedi tam iki kilo gelir. Hoca karısına bakarak:  - Bak hatun! Şu gördüğün bizim kedi tam iki kilo geldi. Aldığım et de iki kiloydu. Bu tarttığım kedi ise, et nerede? yok bu tarttığım et ise, kedi nerede?! diye sorar.  Yani bizde şimdi  SANDIK KURULU ÜYELERİNE VE BAŞKANINA soruyoruz.  Aile bireyi 4 kişi olan ve her bireyinin oylarını Binali YILDIRIM'a verdiğine göre  OYLAR NEREYE GİTTİ?  SANDIK MI YEDİ?  yoksa  SANDIĞIN BAŞINDAKİLER Mİ?  Yoksa sizde KEDİDİR O, KEDİDİİİİR!!!! mi diyeceksiniz(!)  Görelim bekleyelim.  Selam ve dua ile  Bülent ERTEKİN 
Ekleme Tarihi: 02 Nisan 2019 - Salı

KEDİDİR O KEDİDİRRRRR(!)

KEDİDİR O, KEDİDİİİİR!!!! (!)

31 Mart 2019 mahalli seçimleri oldu. Devam eden fırtınası ile bugün üçüncü gün ve hâlâ devam ediyor. Bu gidişlede uzun zaman değil, uzun yıllarca konuşulacak gibi. Geçersiz oylar(!), yanlış haneye yazılan (!) oylar vs vs. Bugün, 2 Mart itibari ile 39 ilçede YSK ya itirazlar yapıldı. 

Bizde, vatandaş Bülent ERTEKİN ve AİLESİ olarak buradan bir itirazımızı yapalım dedik. Zira yanlış (!) yere yazılan oyların olduğu ilçelerden bir tanesini(ki) ilk olarak ekranlarda gördüğümüzde şaşırdık hatta biraz da şaşkınlıkla " Vay namussuzlar bizim ailenin oyu nerede. Ulen hatun yoksa AK partiye mührü bastım diyerek başka yere mi bastın" diye üç gündür hanımı ve çocukları adeta çapraz sorguya aldım(!) 

Sultanbeyli Adil Mahallesinde ikamet etmekteyiz. Olacak ya oy kullandığımız sınıfta 2004 nolu sandık idi. Yani oy kullandığımız ve Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı sayın Binali YILDIRIM'a 1 OY çıkan sandık. Olur ya bu kadarına da pesssss dedik. Dedik demesinede sonra da aklımıza şu meşhur hoca Nasreddinin kedi ciğer fıkrası hatırımıza geldi. 

Malumunuz; 

Nasreddin Hocanın canı bir gün yahni ister. Kasaba gidip iki kilo et alır, eve gönderir. Hocanın karısı, yahniyi pişirirken komşuları çıkagelir. Misafire ikram edecek başka şeyi olmadığından yahniyi pişirip, komşularına ikram eder. Akşam olup da evine yorgun argın dönen Hoca, yahninin özlemiyle sofraya kurulur. Biraz sonra karısı Hocanın önüne bir tabak bulgur aşı koyar. Hoca kızar: 

- Hatun, hani bizim yahni? 

Karısı misafire ikram ettiğini söylemeye cesaret edemez. 

- Hiç sorma efendi! Senin gönderdiğin eti kedi yedi, der.

 Hoca sofradan kalkar. Kediyi tartar. Kedinin zayıflıktan bir deri bir kemik ve açlıktan bitkin halde olduğunu görür. Bir karısına bir kediye bakar. 

- Hatun, gerçekten eti bu bizim kedi mi yedi? diye sorar. 

Karısı: 

- Evet Efendi! Bu utanmaz kedi yedi, der. 

Hoca, koşarak el terazisini getirir. Terazinin bir gözüne kediye, öbür gözüne kilogramları koyar. Kedi tam iki kilo gelir. Hoca karısına bakarak: 

- Bak hatun! Şu gördüğün bizim kedi tam iki kilo geldi. Aldığım et de iki kiloydu. Bu tarttığım kedi ise, et nerede? yok bu tarttığım et ise, kedi nerede?! diye sorar. 

Yani bizde şimdi 

SANDIK KURULU ÜYELERİNE VE BAŞKANINA soruyoruz. 

Aile bireyi 4 kişi olan ve her bireyinin oylarını Binali YILDIRIM'a verdiğine göre 

OYLAR NEREYE GİTTİ? 

SANDIK MI YEDİ? 

yoksa 

SANDIĞIN BAŞINDAKİLER Mİ? 

Yoksa sizde KEDİDİR O, KEDİDİİİİR!!!! mi diyeceksiniz(!) 

Görelim bekleyelim. 

Selam ve dua ile 

Bülent ERTEKİN 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.