Mehmet Emin Sofuoğlu
Köşe Yazarı
Mehmet Emin Sofuoğlu
 

Yeni Çağın Anahtarı - Büyük Türkiye

Dünya'da düzen değişiyor. Yeni düzenin kurulması, pandemi ve Amerika seçimleri ile biraz daha uzadı.       İngiltere ve Amerika derin devletleri, kendi aralarında, bir pay kavgasına tutuşmuşlardı. Pentagon'u temsil eden Trump'ın karşısında, küresel elitlerin görünen yüzü Biden, başkanlığı kazanınca, İngiltere Kraliçesi'ni işaret ederek, şu mealde bir açıklama yapmıştı:       "Hepimiz tek kutuplu bir hükümranlığa uyacağız! "       20 Ocak 2021'de Amerika Birleşik Devletleri'nin 46'ncı başkanı olarak 78 yaşında bu görevi devralan Biden, küresel üst aklın, ezoterik örgütü içinde projelendirdiği ve kendisi gibi barkodlu beslemeleri aracılığıyla uygulamaya koyduğu Yeni Dünya Düzenine biat edeceğiz diyor ve Dünya'da çok önemli temel değişikliklerin olacağını, subliminal bir mesajla zımnen ifade ediyordu.       Biden'ı, tebrik için ilk ziyarete giden de kimdi, hatırlayın; 2016-2019 arası görev yapan İngiltere Başbakanı Theresa May. Biden göreve geldiğinde, parlemonto üyesiydi, ama özel bir görev ve ayrıcalıklı bir temsille Amerika'ya, Biden'ı kutlamaya gidiyordu.       Aslında bu ziyaret, sadece bir kutlama mesajı taşımıyordu. Theresa May, Amerika ziyarrtinin ardından direk Türkiye'ye gelmişti. Küresel odaklarca, Londra - Washington - Ankara arasında, geleceğe yönelik bir ittifak bağı kurulmaya çalışılıyor, Theresa May da, buna elçilik yapıyordu.       Amerika derin devleti, yani Pentagon, kendi iç çekişmesinde karşısına aldığı küreselcilerin kuklası Biden ve ağababaları başarılı olmaması için, bu ittifakı baltalamak maksadıyla, kendi beslemesi FETÖ'yü devreye sokuyor ve Türk Devleti' ne 15 Temmuz operasyonu çekiyordu.       Amerikan Derin Devleti'nin siyasi aktörü Hillary Clinton, seçimi kazanmış ve başkan olmuş olsaydı, biz 15 Temmuz'u yaşamayacaktık.       İngiltere, böyle çabalarken ve Türkiye ile sıcak ilişkiler kurmuşken, 2022 Ocak itibarıyla, bi anda bizden ve Rusya ile Çin'den uzaklaşıp, ilişkilerini soğuttu.       Bunun altındaki ana sebep, İngiltere'yi fonlayan, paranın babası sayılan, küresel elitlerin, Türkiye Cumhuriyeti ile işbirliğine yanaşıyor olmalarıydı. Kendi özel temsilcilerini Külliye'ye göndermiş ve orada, bizimle kurdukları yeni ittifakı, dualar ederek kutlamışlardı.       Bu ittifaklarını, odak ülkeleri İngiltere'ye deklare edince, İngiliz Derin Devleti, derhal bizden uzaklaşıvermişti.       Ve sonra bildiğiniz gibi Yunanistan meselesi gündeme geldi. Yunanistan'ın arkasında sadece Amerika yok, Birleşik Krallık da var! Nedeni ise, yukarıda anlattığımız serencam..       Bi nedeni daha var, onu da önümüzdeki yazıda anlatayım, hayretle okuyacağınıza eminim.       Hülasa, ne yaparlarsa yapsınlar, Türkiye, bu vakitten sonra artık yavşlatılamaz. Çünkü, Türkiye, kendisi, bir "Eksen" haline gelmiştir.       Türkiye, yeni dünyanın merkezidir!       Türkiye, adil dünya düzeninin üst aklıdır!       Adalet ve merhamet merkezli yeni çağın anahtarı, BÜYÜK TÜRKİYE'dir!
Ekleme Tarihi: 01 Ekim 2022 - Cumartesi

Yeni Çağın Anahtarı - Büyük Türkiye

Dünya'da düzen değişiyor. Yeni düzenin kurulması, pandemi ve Amerika seçimleri ile biraz daha uzadı.

 

 

 

İngiltere ve Amerika derin devletleri, kendi aralarında, bir pay kavgasına tutuşmuşlardı. Pentagon'u temsil eden Trump'ın karşısında, küresel elitlerin görünen yüzü Biden, başkanlığı kazanınca, İngiltere Kraliçesi'ni işaret ederek, şu mealde bir açıklama yapmıştı:

 

 

 

"Hepimiz tek kutuplu bir hükümranlığa uyacağız! "

 

 

 

20 Ocak 2021'de Amerika Birleşik Devletleri'nin 46'ncı başkanı olarak 78 yaşında bu görevi devralan Biden, küresel üst aklın, ezoterik örgütü içinde projelendirdiği ve kendisi gibi barkodlu beslemeleri aracılığıyla uygulamaya koyduğu Yeni Dünya Düzenine biat edeceğiz diyor ve Dünya'da çok önemli temel değişikliklerin olacağını, subliminal bir mesajla zımnen ifade ediyordu.

 

 

 

Biden'ı, tebrik için ilk ziyarete giden de kimdi, hatırlayın; 2016-2019 arası görev yapan İngiltere Başbakanı Theresa May. Biden göreve geldiğinde, parlemonto üyesiydi, ama özel bir görev ve ayrıcalıklı bir temsille Amerika'ya, Biden'ı kutlamaya gidiyordu.

 

 

 

Aslında bu ziyaret, sadece bir kutlama mesajı taşımıyordu. Theresa May, Amerika ziyarrtinin ardından direk Türkiye'ye gelmişti. Küresel odaklarca, Londra - Washington - Ankara arasında, geleceğe yönelik bir ittifak bağı kurulmaya çalışılıyor, Theresa May da, buna elçilik yapıyordu.

 

 

 

Amerika derin devleti, yani Pentagon, kendi iç çekişmesinde karşısına aldığı küreselcilerin kuklası Biden ve ağababaları başarılı olmaması için, bu ittifakı baltalamak maksadıyla, kendi beslemesi FETÖ'yü devreye sokuyor ve Türk Devleti' ne 15 Temmuz operasyonu çekiyordu.

 

 

 

Amerikan Derin Devleti'nin siyasi aktörü Hillary Clinton, seçimi kazanmış ve başkan olmuş olsaydı, biz 15 Temmuz'u yaşamayacaktık.

 

 

 

İngiltere, böyle çabalarken ve Türkiye ile sıcak ilişkiler kurmuşken, 2022 Ocak itibarıyla, bi anda bizden ve Rusya ile Çin'den uzaklaşıp, ilişkilerini soğuttu.

 

 

 

Bunun altındaki ana sebep, İngiltere'yi fonlayan, paranın babası sayılan, küresel elitlerin, Türkiye Cumhuriyeti ile işbirliğine yanaşıyor olmalarıydı. Kendi özel temsilcilerini Külliye'ye göndermiş ve orada, bizimle kurdukları yeni ittifakı, dualar ederek kutlamışlardı.

 

 

 

Bu ittifaklarını, odak ülkeleri İngiltere'ye deklare edince, İngiliz Derin Devleti, derhal bizden uzaklaşıvermişti.

 

 

 

Ve sonra bildiğiniz gibi Yunanistan meselesi gündeme geldi. Yunanistan'ın arkasında sadece Amerika yok, Birleşik Krallık da var! Nedeni ise, yukarıda anlattığımız serencam..

 

 

 

Bi nedeni daha var, onu da önümüzdeki yazıda anlatayım, hayretle okuyacağınıza eminim.

 

 

 

Hülasa, ne yaparlarsa yapsınlar, Türkiye, bu vakitten sonra artık yavşlatılamaz. Çünkü, Türkiye, kendisi, bir "Eksen" haline gelmiştir.

 

 

 

Türkiye, yeni dünyanın merkezidir!

 

 

 

Türkiye, adil dünya düzeninin üst aklıdır!

 

 

 

Adalet ve merhamet merkezli yeni çağın anahtarı, BÜYÜK TÜRKİYE'dir!

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.