Bülent Ertekin
Köşe Yazarı
Bülent Ertekin
 

ÇOCUKLAR KADAR YÜREĞİNİZ YOK MU?

ÇOCUKLAR KADAR YÜREĞİNİZ YOK MU? Yüreklilik... Cesaret... Yiğitlik... Hepside birbirini destekleyen saç ayağı gibi... Bir ayak olmasa diğerlerinin durması mümkün mü? Hayır!!! Asla. İsterseniz bir deneyin bakalım.  Askerlerimiz yurt içinde ve yurt dışında yapmış olduğu kahramanlıklar ve ondan da ötesi gittiği her yerde mazlumların, fakir fukaranın maddi ve manevi  tek dayanağıdır. Beklenendir... Beklendiği içindir ki gözler; Yollarda... Derede... Tepede.. Dağlarda... Ovalarda... Asker gibi karşılanır ve çakı gibi selam verilir. Gazetelerin birinci sayfalarında bir haber Suriyeli masum çocukların top oynadığı ve mehmetçiğin de kalede kaleci gibi onlara eşlik ettiği masum  kareler. ........... Barış Pınarı Harekatı ile Resulayn'da güvenliği sağlayan Mehmetçik, geçirdikleri zor günleri unutmaları için bölgede bulunan çocukların oyunlarına eşlik ediyor. Milli Savunma Bakanlığı, Resulayn'da güvenliği sağlayan Mehmetçiklerin, bölgedeki çocuklarla futbol oynarken çekilen fotoğraflarını Twitter hesabından paylaştı. Açıklamada, "Kahraman Mehmetçiğimiz Resulayn'da güvenliği sağlamanın yanı sıra geçirdikleri zor günleri unutmaları için bölgede bulunan çocukların oyunlarına da eşlik ediyor. Çocuklar ise asker selamı vererek Mehmetçiğimize moral ve motivasyon kaynağı oluyor"    (HaberlerGündem) Bugün, bu kahramanlara yedisinden yetmişine, kadını erkeği, genci ve dahi yaşlısı vatanın selameti ve huzuru için operasyona giden KINALI KUZULARINA asker gibi mehmedi gibi, çakı gibi SELAMLARINI VERDİ. Bu aslında içeride ve dışarıdaki hainlere bir mesaj idi... Ben Mehmedim... Ben Mehmeççiğim... Ben askerim... Adeta verdiği ASKER SELAMI ile; Ben vatanın kahraman evlatlarının yanındayım diye haykırmanın sembolü idi. Oysa,  İsterdik ki; O selam çakanların arasında: Orman Dedenin kurduğu TEMA dan... Kazdağları peşkeş çekiliyor diyen çevrecilerden... Hidroelektrik Santralı HES karşıtlarından . Nükleerci Greenpeace Hollvod artistlerine taş çıkartacak olan aksiyonerlerden .. Bilimum sanatçı hokkabaz tayfasından,  Meclisteki sozum ona MİLLETİN VEKİLİ olduğunu iddia eden ya da bizim öyle bildiklerimiz..... olsun isterdik. Olmadı... Gene olmadı... . Horladığınız... Aşağıladığınız... Her türlü tacizi yaptığınız  SURİYELİ ÇOCUKLAR... MİNİK YÜREKLER KADAR OLAMADINIZ.  Yazık!!! Yazıklar olsun!!! Selam ve dua ile. Bülent ERTEKİN 
Ekleme Tarihi: 27 Aralık 2019 - Cuma

ÇOCUKLAR KADAR YÜREĞİNİZ YOK MU?

ÇOCUKLAR KADAR YÜREĞİNİZ YOK MU?

Yüreklilik...
Cesaret...
Yiğitlik...
Hepside birbirini destekleyen saç ayağı gibi...
Bir ayak olmasa diğerlerinin durması mümkün mü?
Hayır!!!
Asla.
İsterseniz bir deneyin bakalım. 

Askerlerimiz yurt içinde ve yurt dışında yapmış olduğu kahramanlıklar ve ondan da ötesi gittiği her yerde mazlumların, fakir fukaranın maddi ve manevi  tek dayanağıdır.
Beklenendir...

Beklendiği içindir ki gözler;
Yollarda...
Derede...
Tepede..
Dağlarda...
Ovalarda...
Asker gibi karşılanır ve çakı gibi selam verilir.
Gazetelerin birinci sayfalarında bir haber Suriyeli masum çocukların top oynadığı ve mehmetçiğin de kalede kaleci gibi onlara eşlik ettiği masum  kareler.
...........

Barış Pınarı Harekatı ile Resulayn'da güvenliği sağlayan Mehmetçik, geçirdikleri zor günleri unutmaları için bölgede bulunan çocukların
oyunlarına eşlik ediyor. Milli Savunma Bakanlığı, Resulayn'da güvenliği sağlayan Mehmetçiklerin, bölgedeki çocuklarla futbol oynarken çekilen fotoğraflarını Twitter hesabından paylaştı. Açıklamada, "Kahraman Mehmetçiğimiz Resulayn'da güvenliği sağlamanın yanı sıra geçirdikleri zor günleri unutmaları için bölgede bulunan çocukların oyunlarına da eşlik ediyor. Çocuklar ise asker selamı vererek Mehmetçiğimize moral ve motivasyon kaynağı oluyor"   
(HaberlerGündem)

Bugün, bu kahramanlara yedisinden yetmişine, kadını erkeği, genci ve dahi yaşlısı vatanın selameti ve huzuru için operasyona giden KINALI KUZULARINA asker gibi mehmedi gibi, çakı gibi SELAMLARINI VERDİ.

Bu aslında içeride ve dışarıdaki hainlere bir mesaj idi...
Ben Mehmedim...
Ben Mehmeççiğim...
Ben askerim...
Adeta verdiği ASKER SELAMI ile; Ben vatanın kahraman evlatlarının yanındayım diye haykırmanın sembolü idi.

Oysa, 
İsterdik ki;
O selam çakanların arasında:

Orman Dedenin kurduğu TEMA dan... Kazdağları peşkeş çekiliyor diyen çevrecilerden...
Hidroelektrik Santralı HES karşıtlarından .
Nükleerci Greenpeace Hollvod artistlerine taş çıkartacak olan aksiyonerlerden ..
Bilimum sanatçı hokkabaz tayfasından, 
Meclisteki sozum ona MİLLETİN VEKİLİ olduğunu iddia eden ya da bizim öyle bildiklerimiz.....
olsun isterdik.
Olmadı...
Gene olmadı...
.
Horladığınız...
Aşağıladığınız...
Her türlü tacizi yaptığınız 
SURİYELİ ÇOCUKLAR...
MİNİK YÜREKLER KADAR OLAMADINIZ. 
Yazık!!!
Yazıklar olsun!!!

Selam ve dua ile.
Bülent ERTEKİN 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.