Bülent Ertekin
Köşe Yazarı
Bülent Ertekin
 

GENE AÇIKTA KALAN...

GENE AÇIKTA KALAN... Gazetenin ana başlıkları... Birinci sütuna bir başlık... TÜRK HEYETİNİN GAYRETLERİ SONUCUNDA LİBYA'DA ATEŞKES SAĞLANDI... -Aç kızım aç. Libya'da ateşkes sağlanmış. Şu SON DAKİKA HABERİ bi dinleyelim.  ....... Sayın seyirciler almış bir olduğumuz bir SON DAKİKA HABERİNİ sizlerle paylaşmak istiyoruz. Şuanda karşımızda Ortadoğu ve Balkanlar'ın en yakışıklı(!),en karizmatik (!), en genç (!), en diri (!) muhabiri Cevat KELLE ye bağlanıyoruz. -Evet, Kelle seni dinliyoruz. Bize son durum nedir anlatırmısın? Sayın seyirciler, Libya'da Ulusal Mutabakat Hükümeti (UMH) Başbakanı Fayiz es-Serrac'la, gayrimeşru silahlı güçlerin başındaki Halife Hafter arasında ateşkes anlaşmasının imzalanması için dün Moskova'da hızlı bir diplomasi trafiği yürütüldü. Görüşmeler öncesinde, arabuluculuk görevini üstlenen Türk ve Rus heyetleri toplantı yaptı. Türk heyetinin başında ana muhalefet partisi CHP nin kurmayları ile Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ve Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu'nun yer aldığı toplantıda, arabuluculuk görevleri üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.  Ana muhalefet partisi CHP nin kurmayları, Ulusal Mutabakat Hükümeti (UMH) Başbakanı Serrac'la Rusya Dışişleri Bakanlığı Devlet Konukevi'nde bir araya geldi. Görüşmede, ateşkes anlaşmasının nasıl olacağı masaya yatırıldı. Lavrov ve Şoygu ise Libya'nın doğusundaki gayrimeşru silahlı güçlerin başındaki Halife Hafter'le görüştü. Ardından, Türk ve Rus heyetler ile Serrac ve Hafter'in katılacağı genel kurul toplantısı yapıldı. Toplantının ardından açıklama yapan CHP 'nin basın sözcüsü,, "Muhtemel bir ateşkesin modalitelerini içeren taslak bir metin ortaya çıkardı. Metin nihai hale geldikten sonra Sayın Serrac ve Sayın Mişri (Libya Devlet Yüksek Konseyi Başkanı) imzalayarak Türkiye tarafına teslim ettiler. Hafter tarafı ateşkesi imzalamak için yarın (bugün) sabaha kadar süre istedi" dedi. Öte yandan CHP nin kurmayları, dün ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo ile telefonda görüştü. -Yuh artık yaaaaa. Yuuuh. -Gene ne yediiiin... Ne içtin oğlum sen. -Ne oldu anaaaa... -Daha ne olacak be gahbecik... -???? -Ulen CHP kim? Libya ile oturup barış görüşleri yapmak kim? Senin gene ..... Neyse geri kalan kısmı siz sayın okurların hayal gücü zihinsel hazinesine bırakıyor ve bekliyorum. Yazın bakalım... Selam ve dua ile. Bülent ERTEKİN 
Ekleme Tarihi: 14 Ocak 2020 - Salı

GENE AÇIKTA KALAN...

GENE AÇIKTA KALAN...

Gazetenin ana başlıkları...
Birinci sütuna bir başlık...
TÜRK HEYETİNİN GAYRETLERİ SONUCUNDA LİBYA'DA ATEŞKES SAĞLANDI...

-Aç kızım aç. Libya'da ateşkes sağlanmış.
Şu SON DAKİKA HABERİ bi dinleyelim.
 .......

Sayın seyirciler almış bir olduğumuz bir SON DAKİKA HABERİNİ sizlerle paylaşmak istiyoruz. Şuanda karşımızda Ortadoğu ve Balkanlar'ın en yakışıklı(!),en karizmatik (!), en genç (!), en diri (!) muhabiri Cevat KELLE ye bağlanıyoruz.
-Evet, Kelle seni dinliyoruz. Bize son durum nedir anlatırmısın?

Sayın seyirciler,
Libya'da Ulusal Mutabakat Hükümeti (UMH) Başbakanı Fayiz es-Serrac'la, gayrimeşru silahlı güçlerin başındaki Halife Hafter arasında ateşkes anlaşmasının imzalanması için dün Moskova'da hızlı bir diplomasi trafiği yürütüldü. Görüşmeler öncesinde, arabuluculuk görevini üstlenen Türk ve Rus heyetleri toplantı yaptı. Türk heyetinin başında ana muhalefet partisi CHP nin kurmayları ile Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ve Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu'nun yer aldığı toplantıda, arabuluculuk görevleri üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. 

Ana muhalefet partisi CHP nin kurmayları, Ulusal Mutabakat Hükümeti (UMH) Başbakanı Serrac'la Rusya Dışişleri Bakanlığı Devlet Konukevi'nde bir araya geldi. Görüşmede, ateşkes anlaşmasının nasıl olacağı masaya yatırıldı. Lavrov ve Şoygu ise Libya'nın doğusundaki gayrimeşru silahlı güçlerin başındaki Halife Hafter'le görüştü. Ardından, Türk ve Rus heyetler ile Serrac ve Hafter'in katılacağı genel kurul toplantısı yapıldı.

Toplantının ardından açıklama yapan CHP 'nin basın sözcüsü,, "Muhtemel bir ateşkesin modalitelerini içeren taslak bir metin ortaya çıkardı. Metin nihai hale geldikten sonra Sayın Serrac ve Sayın Mişri (Libya Devlet Yüksek Konseyi Başkanı) imzalayarak Türkiye tarafına teslim ettiler. Hafter tarafı ateşkesi imzalamak için yarın (bugün) sabaha kadar süre istedi" dedi. Öte yandan CHP nin kurmayları, dün ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo ile telefonda görüştü.

-Yuh artık yaaaaa. Yuuuh.
-Gene ne yediiiin... Ne içtin oğlum sen.
-Ne oldu anaaaa...
-Daha ne olacak be gahbecik...
-????
-Ulen CHP kim? Libya ile oturup barış görüşleri yapmak kim? Senin gene .....
Neyse geri kalan kısmı siz sayın okurların hayal gücü zihinsel hazinesine bırakıyor ve bekliyorum.
Yazın bakalım...

Selam ve dua ile.
Bülent ERTEKİN 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.