Bülent Ertekin
Köşe Yazarı
Bülent Ertekin
 

SIRADA TECAVÜZCÜ COŞKUN MU VAR?

SIRADA TECAVÜZCÜ COŞKUN MU VAR?  İyi akşamlar sayın seyirciler. Güzel memleketimin güzel insanları. Ne verilirse Allah razı olsun diyen, Bulduğuna elhamdülillah,  bulamadığına ya sabır diyen cefakar, fedakar milletimiz. 2019 senesinin bitmesine sayılı günler kala gerek sivil toplum örgütleri, gerek platformlar, gerek sanayi ve işadamları, gerekse bakanlıklar(!) yılın en başarılı ve/veya emektarları olan sanatçılara ödül verme konusunda  âdeta birbirleri ile yarışıyorlar. Son olarak Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Forbes dergisinin düzenlediği “30 Altı 30″da Türkiye’nin 30 yaş altındaki ilham veren gençleri ödüllendirildi. Bu başarı ödüllerinden sonra bugünde(!) sinema ve şov dünyasının en iyileri(!) sahiplerini bulacak. Kültür İşleri Bakanlığının tüm Türkiye genelinde yapmış olduğu oylama sonucunda sinema sektöründe;  75 yaşında yeşilçamın tecavüzcüsü olarak bilinen,  "Cinsel hayatım hala devam ediyor, yaşın cinsel hayat için o kadar da önemli olmadığını" "Böyle rollerde oynamama rağmen seviliyorum." diyen TECAVÜZCÜ COŞKUN veya Coşkun GÖĞEN'e (Posta 05.11.2017) Şov dünyasında da; -Evinizin müze haline getirilmesini ister misiniz? -Genelev olsun istiyorum ben. Genelevde de renkler bordodur. (Gülüyor) Ben gittikten sonra ne isterlerse yapsınlar." (07.10.2011) Diyen Seyfi DURSUNOĞLU'na  verilmesine karar verilmiştir. Aziz Türk milletine ve oylamaya katılan tüm halkımıza bu  DUYARLI(!) SANATSEVER(!) ÇAĞDAŞ (!) düşünce ve yaklaşımlarından dolayı ALAYINIZI.... ........... Şaka gibi değil mı? Zannedersiniz ki Nisan 1 şakası. Hadi yaaaaa, Olur mu? der gibisiniz. Olursa şaşmayın. Zira iş artık sanat adı altında her türlü rezillik, pespayelik vitrine çıkarılıyorsa inanın hiç şaşırmayın. Bir gün SON DAKİKA haberi olarak ekranlarınızda görebilirsiniz.  Selam ve dua ile  Bülent ERTEKİN 
Ekleme Tarihi: 14 Aralık 2019 - Cumartesi

SIRADA TECAVÜZCÜ COŞKUN MU VAR?

SIRADA TECAVÜZCÜ COŞKUN MU VAR? 

İyi akşamlar sayın seyirciler.
Güzel memleketimin güzel insanları.
Ne verilirse Allah razı olsun diyen,
Bulduğuna elhamdülillah,  bulamadığına ya sabır diyen cefakar, fedakar milletimiz.

2019 senesinin bitmesine sayılı günler kala gerek sivil toplum örgütleri, gerek platformlar,
gerek sanayi ve işadamları, gerekse bakanlıklar(!) yılın en başarılı ve/veya emektarları olan sanatçılara ödül verme konusunda  âdeta birbirleri ile yarışıyorlar.

Son olarak Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Forbes dergisinin düzenlediği “30 Altı 30″da Türkiye’nin 30 yaş altındaki ilham veren gençleri ödüllendirildi. Bu başarı ödüllerinden sonra bugünde(!) sinema ve şov dünyasının en iyileri(!) sahiplerini bulacak.

Kültür İşleri Bakanlığının tüm Türkiye genelinde yapmış olduğu oylama sonucunda sinema sektöründe; 

75 yaşında yeşilçamın tecavüzcüsü olarak bilinen, 
"Cinsel hayatım hala devam ediyor, yaşın cinsel hayat için o kadar da önemli olmadığını"
"Böyle rollerde oynamama rağmen seviliyorum." diyen TECAVÜZCÜ COŞKUN veya Coşkun GÖĞEN'e (Posta 05.11.2017)

Şov dünyasında da;

-Evinizin müze haline getirilmesini ister misiniz?
-Genelev olsun istiyorum ben. Genelevde de renkler bordodur. (Gülüyor) Ben gittikten sonra ne isterlerse yapsınlar." (07.10.2011)

Diyen Seyfi DURSUNOĞLU'na  verilmesine karar verilmiştir.

Aziz Türk milletine ve oylamaya katılan tüm halkımıza bu 
DUYARLI(!)
SANATSEVER(!)
ÇAĞDAŞ (!) düşünce ve yaklaşımlarından dolayı ALAYINIZI....
...........

Şaka gibi değil mı?
Zannedersiniz ki Nisan 1 şakası.
Hadi yaaaaa, Olur mu? der gibisiniz.
Olursa şaşmayın.
Zira iş artık sanat adı altında her türlü rezillik, pespayelik vitrine çıkarılıyorsa inanın hiç şaşırmayın.
Bir gün SON DAKİKA haberi olarak ekranlarınızda görebilirsiniz. 

Selam ve dua ile 
Bülent ERTEKİN 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.