Bülent Ertekin
Köşe Yazarı
Bülent Ertekin
 

KÖPEKLER VE SALYALARI!!!

KÖPEKLER VE SALYALARI!!! Birileri gene kızacak. "Neden böyle hakaret ediyorsun?" diye. Aslında hakaret etmiyorum. Sadece karakterlerinin bir numunesi olan içlerindeki köpekliği, ağızlarından akıttıkları salyalar ile BİZ BUYUZ!!! diye adeta kendi kendilerini İFŞA EDİYORLAR. Derler yaaa "İnsan yediği yeri pisler mi?" Elbette pislemez, elbette ihanet etmez, elbette... Lâkin bunlar öyle böyle bir insan değil. Ne şükür ediyorlar, ne teşekkür ediyorlar, nede.. Bütün enerjilerini bu vatanı kötülemekte, aşağılamakta ağza alınmayacak galiz küfürler etmekte, vatanın birliğini, bütünlüğünü kardeşliğini bozmak için ellerinden ve ellerden gelen bütün imkânları var güçleri ile kullanmakta hiç bir beis görmüyorlar. Biz yadırgamıyoruz, zira kendilerine yakışanı yapıyorlar. Biz ise adı Ahmet, Mehmet olanların maskelerini indirmek şahsiyetlerini ve içlerindeki bitmeyen ve dahi bitmeyecek olan kinlerinin daha iyi anlaşılabilmesi için bu KÖPEKLERİ VE SALYALARINI İFŞA EDİYORUZ. Hâlâ ipi ve tasmaları başkalarının elinde olan bu hain ve azgın güruha karşı merhametiniz varsa tekrar bir gözden geçirin. İşte o köpeklerden bir kaçı ve akıttıkları salyaları . ................. Az iş değil: AKP sadece Esenyurt'u İstanbulu DEĞİL, İslamı kaybetti bu gece... Geçmiş olsun Kudüs, Mekke! (Can Dündar) ................... İstanbul ve Ankara'ya almakla birlikte bugün Cumhuriyet çocukları kazanmıştır. Bu gece şampanyalar Chp zaferi için patlatıldı. Yıllardır kulaklarımızı yırtan mehter tarihe gömdük. Geçmiş olsun Fatih Sultan Mehmet. YAŞA MUSTAFA KEMAL PAŞA! (Chp istanbul gençlik) ..................... Emre Uslu Aç gözlülük yapıp fahiş sayıda oy kaydırması yaparsanız olay böyle patlar işte. Tutanaklarda oy hanesine SIFIR yazmakta nedir? 5-10 yaz bırak. 8 aylık emekleri heba ettiniz! .............. Dr. Meryem Ana Işık Emre uslu böyle bi açıklamayı nasıl yaparsın ahmak herif sırrımızı nasıl ifşa edersin sen. ................ İşte köpekler... İşte akıttıkları salyalar... Hâlâ bu alçak hainlere karşı içinizde zerre miktar kadar dahi olsada merhamet varsa bir kere daha düşünün.  Rabbim bunların eline fırsat vermesin.  Şayet verirse inanın.....  Selam ve dua ile  Bülent ERTEKİN 
Ekleme Tarihi: 04 Nisan 2019 - Perşembe

KÖPEKLER VE SALYALARI!!!

KÖPEKLER VE SALYALARI!!!

Birileri gene kızacak. "Neden böyle hakaret ediyorsun?" diye. Aslında hakaret etmiyorum. Sadece karakterlerinin bir numunesi olan içlerindeki köpekliği, ağızlarından akıttıkları salyalar ile BİZ BUYUZ!!! diye adeta kendi kendilerini İFŞA EDİYORLAR.

Derler yaaa "İnsan yediği yeri pisler mi?"

Elbette pislemez,

elbette ihanet etmez,

elbette...

Lâkin bunlar öyle böyle bir insan değil.

Ne şükür ediyorlar, ne teşekkür ediyorlar, nede.. Bütün enerjilerini bu vatanı kötülemekte, aşağılamakta ağza alınmayacak galiz küfürler etmekte, vatanın birliğini, bütünlüğünü kardeşliğini bozmak için ellerinden ve ellerden gelen bütün imkânları var güçleri ile kullanmakta hiç bir beis görmüyorlar.

Biz yadırgamıyoruz, zira kendilerine yakışanı yapıyorlar. Biz ise adı Ahmet, Mehmet olanların maskelerini indirmek şahsiyetlerini ve içlerindeki bitmeyen ve dahi bitmeyecek olan kinlerinin daha iyi anlaşılabilmesi için bu KÖPEKLERİ VE SALYALARINI İFŞA EDİYORUZ.

Hâlâ ipi ve tasmaları başkalarının elinde olan bu hain ve azgın güruha karşı merhametiniz varsa tekrar bir gözden geçirin.

İşte o köpeklerden bir kaçı ve akıttıkları salyaları . .................

Az iş değil: AKP sadece Esenyurt'u İstanbulu DEĞİL, İslamı kaybetti bu gece... Geçmiş olsun Kudüs, Mekke! (Can Dündar)

...................

İstanbul ve Ankara'ya almakla birlikte bugün Cumhuriyet çocukları kazanmıştır. Bu gece şampanyalar Chp zaferi için patlatıldı. Yıllardır kulaklarımızı yırtan mehter tarihe gömdük. Geçmiş olsun Fatih Sultan Mehmet. YAŞA MUSTAFA KEMAL PAŞA! (Chp istanbul gençlik)

.....................

Emre Uslu Aç gözlülük yapıp fahiş sayıda oy kaydırması yaparsanız olay böyle patlar işte. Tutanaklarda oy hanesine SIFIR yazmakta nedir? 5-10 yaz bırak. 8 aylık emekleri heba ettiniz!

..............

Dr. Meryem Ana Işık Emre uslu böyle bi açıklamayı nasıl yaparsın ahmak herif sırrımızı nasıl ifşa edersin sen.

................

İşte köpekler...

İşte akıttıkları salyalar...

Hâlâ bu alçak hainlere karşı içinizde zerre miktar kadar dahi olsada merhamet varsa bir kere daha düşünün. 

Rabbim bunların eline fırsat vermesin. 

Şayet verirse inanın..... 

Selam ve dua ile 

Bülent ERTEKİN 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.