Bülent Ertekin
Köşe Yazarı
Bülent Ertekin
 

DÖRT GÜN SONRA ...

Bugün, 21 Haziran 2018... Günlerden Perşembe... 24 Haziran a tam tamına, dolu dolu 3 gün var. Bu üç günün sonunda avam lisanı ile hayırlısı ile inşaallah  dananın kuyruğu kopacak. ........ Dört gün sonra... 25 Haziran 2018... Pazartesi... Haftanın ve yeni Türkiye'nin ilk günü... Saat 9:00... Ulusal yayın yapan tüm tv kanalları aynı anda yayınlarını kesiyor. SON DAKİKA... SON DAKİKA... ......... Tüm Türkiye genelinde, dün yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin kesinleşmiş sonuçlarına göre, Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhuriyet İttifakı halkın büyük çoğunluğunun vermiş olduğu % 52.7 Oylar ile Cumhurbaşkanı seçilmiştir. Tüm ulusumuza hayırlı olsun. ..... Dört gün sonra... Yani 25 Haziran  Seçim sonuçlarının nihai neticesinin alınması ve iktidar partisi AK Partinin ezici oy çoğunluğu ile rakip parti merkezlerini sessizlik alır. Herkes kabuğuna çekilmiştir. Ekranlarda yeni bir SON DAKİKA haberi. ...... SON DAKİKA Sayın seyirciler, dün yapılan SEÇİMLERDE CHP den ve  MİLLET İTTİFAKINDAN Cumhurbaşkanı adayı gösterilen Sayın Muharrem İNCE basın açıklaması için şuan ekranların karşısında.  Muhabir arkadaşımız CEVAT KELLE şuan partinin önünde beklemektedir. Millet ittifakının adayı olan sayın Muharrem İNCE'nin ulusumuza  yapacak olduğu  açıklamayı dinlemek üzere muhabirimiz Cevat KELLE ye bağlanıyoruz. ....... Sayın halkım. Başaramadık.... Deviremedik... Sallayamadık... Ocaklarına ateş düşüremedik... Uzun adamın ne boyunu nede gölgesini kısaltabildik.... Aldığımız tüm talimatlar çerçevesinde  Yalandır... İftiradır... Hakarettir... Olmayacak vaadler ile ne yaptık ise olmadı da olmadı. YENİLDİKTE YENİLDİK... YENİLDİKTE YENİLDİK... NE KULAĞIMIZIN  ARKASI KALDI... NE DE ..... UZUN ADAM EVİRDİ ÇEVİRDİ VE YİNE YENDİ.. HALKIMDAN ÖZÜR DİLİYORUM... Tüm yapılan yatırımları durduramadık... Sarayı yıkamadık ki içimde ölünceye kadar bir uhde olarak  kalacak... Yandaş, yoldaş tüm gazete ve tv kanallarını kapayamadık... Terörist başını özgürlüğüne kavuşturmadık.. Generalin APOLETLERİNİ SÖKEMEDİM... TSK yı,  Afrinden, Münbicten ve dahi Kandil'den çekemedim. Yani... Yani... BEN, KAYBETTİM!!! BEN, YENİLDİM DE YENİLDİM!!! YENİLDİM DE YENİLDİM!!! Size söz verdiğim  HİÇ BİR İŞİ YAPAMADIM,  HİÇ BİR İŞİ BAŞARAMADIM!!! LAKİİİİİN... Seçim zamanında sizlere verdiğim bir söz vardı. "Sana söz veriyorum bu seçimi kazanamazsam siyaseti bırakacağım ama bir şartım var. İstediğin bir televizyon programında benimle yayına çık ondan sonra. Söz veriyorum bırakacağım ve sözümün arkasındayım." demiştim. Şimdi sözümü tutuyorum ve ÜZERİMDE BULUNAN  BÜTÜN  SİYASİ KİMLİKLERİNDEN İSTİFA EDİYORUM. Köyüme dönüyorum.  Artık çilli horoz ile sarı danalara bakacağım. Bu arada onbes yaşımdan beri hiç bırakamadığım, her gün kıldığım CUMA NAMAZIMI KILACAĞIM. Hakkınızı helâl edin EY HALKIM!!! Vasiyetimdir. BENİ,  KÖYÜMÜN YAĞMURLARI İLE YIKASINLAR. Selam ve dua ile  Bülent ERTEKİN 
Ekleme Tarihi: 21 Haziran 2018 - Perşembe

DÖRT GÜN SONRA ...

Bugün, 21 Haziran 2018...
Günlerden Perşembe...
24 Haziran a tam tamına, dolu dolu 3 gün var.
Bu üç günün sonunda avam lisanı ile hayırlısı ile inşaallah  dananın kuyruğu kopacak.
........
Dört gün sonra...
25 Haziran 2018...
Pazartesi...
Haftanın ve yeni Türkiye'nin ilk günü...
Saat 9:00...
Ulusal yayın yapan tüm tv kanalları aynı anda yayınlarını kesiyor.

SON DAKİKA...
SON DAKİKA...
.........

Tüm Türkiye genelinde, dün yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin kesinleşmiş sonuçlarına göre, Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhuriyet İttifakı halkın büyük çoğunluğunun vermiş olduğu % 52.7 Oylar ile Cumhurbaşkanı seçilmiştir.
Tüm ulusumuza hayırlı olsun.
.....

Dört gün sonra...
Yani 25 Haziran 
Seçim sonuçlarının nihai neticesinin alınması ve iktidar partisi AK Partinin ezici oy çoğunluğu ile rakip parti merkezlerini sessizlik alır. Herkes kabuğuna çekilmiştir.
Ekranlarda yeni bir SON DAKİKA haberi.
......

SON DAKİKA

Sayın seyirciler, dün yapılan SEÇİMLERDE CHP den ve  MİLLET İTTİFAKINDAN Cumhurbaşkanı adayı gösterilen Sayın Muharrem İNCE basın açıklaması için şuan ekranların karşısında.  Muhabir arkadaşımız CEVAT KELLE şuan partinin önünde beklemektedir. Millet ittifakının adayı olan sayın Muharrem İNCE'nin ulusumuza  yapacak olduğu  açıklamayı dinlemek üzere muhabirimiz Cevat KELLE ye bağlanıyoruz.
.......
Sayın halkım.
Başaramadık....
Deviremedik...
Sallayamadık...
Ocaklarına ateş düşüremedik...
Uzun adamın ne boyunu nede gölgesini kısaltabildik....
Aldığımız tüm talimatlar çerçevesinde 
Yalandır...
İftiradır...
Hakarettir...
Olmayacak vaadler ile ne yaptık ise olmadı da olmadı.
YENİLDİKTE YENİLDİK...
YENİLDİKTE YENİLDİK...
NE KULAĞIMIZIN  ARKASI KALDI...
NE DE .....
UZUN ADAM EVİRDİ ÇEVİRDİ VE YİNE YENDİ..
HALKIMDAN ÖZÜR DİLİYORUM...

Tüm yapılan yatırımları durduramadık...
Sarayı yıkamadık ki içimde ölünceye kadar bir uhde olarak  kalacak...
Yandaş, yoldaş tüm gazete ve tv kanallarını kapayamadık...
Terörist başını özgürlüğüne kavuşturmadık..
Generalin APOLETLERİNİ SÖKEMEDİM...
TSK yı,  Afrinden, Münbicten ve dahi Kandil'den çekemedim.
Yani...
Yani...
BEN, KAYBETTİM!!!
BEN, YENİLDİM DE YENİLDİM!!!
YENİLDİM DE YENİLDİM!!!
Size söz verdiğim 
HİÇ BİR İŞİ YAPAMADIM, 
HİÇ BİR İŞİ BAŞARAMADIM!!!
LAKİİİİİN...
Seçim zamanında sizlere verdiğim bir söz vardı.

"Sana söz veriyorum bu seçimi kazanamazsam siyaseti bırakacağım ama bir şartım var. İstediğin bir televizyon programında benimle yayına çık ondan sonra. Söz veriyorum bırakacağım ve sözümün arkasındayım." demiştim.
Şimdi sözümü tutuyorum ve
ÜZERİMDE BULUNAN 
BÜTÜN 
SİYASİ KİMLİKLERİNDEN
İSTİFA EDİYORUM.
Köyüme dönüyorum. 
Artık çilli horoz ile sarı danalara bakacağım.
Bu arada onbes yaşımdan beri hiç bırakamadığım, her gün kıldığım CUMA NAMAZIMI KILACAĞIM.
Hakkınızı helâl edin EY HALKIM!!!

Vasiyetimdir.

BENİ, 
KÖYÜMÜN YAĞMURLARI İLE YIKASINLAR.

Selam ve dua ile 
Bülent ERTEKİN 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.