Bülent Ertekin
Köşe Yazarı
Bülent Ertekin
 

DELİKANLININ OLDUĞU YERDE, ELİ KANLININ BEŞ PARA DEĞERİ YOKTUR.

Eli kanlı terör örgütü PKK’nın Suriye’deki uzantısı PYD, hem bölge halkına kan kusturuyor hem de Türkiye’ye karşı kirli bir algı operasyonu yürütüyor. Suriye Kürdistan Demokrat Partisi (SKDP), PYD’nin Afrin’in Raco ilçesinde onlarca kişiyi alıkoyduğunu ve zorla silah altına almak için evlere silahlı baskın düzenlediğini bildirdi. ..............  “PYD askeri açıdan zor durumda. Cerablus, Münbiç ve diğer bölgelerdeki çatışmalar nedeniyle militanlara ihtiyaç duyuyor. Halk büyük bir baskı altında. 14-45 yaş arasındaki herkesi zorluyorlar. PYD, götürdüğü insanlara 15 günlük eğitim verdikten sonra Esed askerlerine teslim ediyor. Sonra da savaşmaya gönderiliyorlar. 40 hanelik bir köyden 18 kişi PYD tarafından götürüldü. O köyde hayat durdu” .......... Terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı PYD'nin, gençleri kendi saflarına katılmaya mecbur bırakmak için 60-75 yaşlarındaki babalarını kaçırıyor. ........ Muhammed, Türkiye'nin başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'nı desteklediğini ifade ederek, "Türk askeri önemli işlere imza atıyor. Afrin bölgesinde yaşayan insanları PKK'nın zulmünden kurtarmaya çalışıyor. Zeytin Dalı Harekatı'nın başarıya ulaşması için her gün Kur'an-Kerim okuyorum." diye konuştu.Terör örgütü PYD/PKK üyelerinin insanların evine zorla girdiğini, mallarına zarar verdiğini, paralarını çaldığını ve yiyeceklerini ellerinden aldığını anlatan Muhammed, Afrin'de geçimini zeytincilikle sağlayan halkın, bahçelerinin de terör örgütü üyelerince harap edildiğini aktardı. ......... Türk Silahlı Kuvvetlerince Suriye'nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerler taş süsü verilmiş mayın buldu. ....... ŞANLIURFA'nın Akçakale İlçesi'nin karşısında bulunan terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı PYD denetimindeki Telabyad'da bazı evlerin çatısı ile sokaklara ABD bayrakları asıldı. ............. Vs... Vs... Vs... Bunlar, insanlık onur ve gururunu köpeklere yedirmiş adı insan lâkin vahşi bir kurttan aşağı olmayan caniler gurubudur. Bakarsanız hepside delikanlı görünsede  DELİKANLI DEĞİL,  BİZZAT ELİKANLI KATİLLERDİR. DELİKANLILAR ımı görmek istiyorsunuz? Hepside nasılda salına salına yürüyorlar.  Sanki, YÜRÜYÜŞLERİ ÖLÜMÜ KORKUTUYOR.  NASILDA,  GURURLA, HEYBETLE, TESLİMİYET VE VAKARLA YÜRÜYORLAR!!!.  Onlar yürürken; millette dualar, sâlalar,  tekbirler,  yasinler, fatihalar ile, arkasından geliyor. Gittiği her yere; MERHAMET, ŞEFKAT, ADALET, HUZUR, SÜKÛN, BEREKET getiriyor. Örnek mi?  İşte;  ZEYTİN DALI OPERASYONU  veya  AFRİN OPERASYONU. Okuyun... Göreceksiniz... Göreceksiniz ki DELİKANLININ OLDUĞU YERDE  ELİ KANLININ BEŞ PARA DEĞERİ YOKTUR. O Delikanlılar AHMETLER... MEHMETLER.. HASANLAR... HÜSEYİNLER... ZAFERİNİZ, ZAFERLERİNİZ MÜBAREK OLA  ERTUĞRUL'UN OSMAN'IN,  FATİH'İN, YAVUZ'UN, KANUNİ'NİN, ABDÜLHAMİD'İN, DELİKANLILARI..... Selâm ve dua ile  BÜLENT ERTEKİN 
Ekleme Tarihi: 15 Mart 2018 - Perşembe

DELİKANLININ OLDUĞU YERDE, ELİ KANLININ BEŞ PARA DEĞERİ YOKTUR.

Eli kanlı terör örgütü PKK’nın Suriye’deki uzantısı PYD, hem bölge halkına kan kusturuyor hem de Türkiye’ye karşı kirli bir algı operasyonu yürütüyor. Suriye Kürdistan Demokrat Partisi (SKDP), PYD’nin Afrin’in Raco ilçesinde onlarca kişiyi alıkoyduğunu ve zorla silah altına almak için evlere silahlı baskın düzenlediğini bildirdi.
..............

 “PYD askeri açıdan zor durumda. Cerablus, Münbiç ve diğer bölgelerdeki çatışmalar nedeniyle militanlara ihtiyaç duyuyor. Halk büyük bir baskı altında. 14-45 yaş arasındaki herkesi zorluyorlar. PYD, götürdüğü insanlara 15 günlük eğitim verdikten sonra Esed askerlerine teslim ediyor. Sonra da savaşmaya gönderiliyorlar. 40 hanelik bir köyden 18 kişi PYD tarafından götürüldü. O köyde hayat durdu”
..........

Terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı PYD'nin, gençleri kendi saflarına katılmaya mecbur bırakmak için 60-75 yaşlarındaki babalarını kaçırıyor.
........

Muhammed, Türkiye'nin başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'nı desteklediğini ifade ederek, "Türk askeri önemli işlere imza atıyor. Afrin bölgesinde yaşayan insanları PKK'nın zulmünden kurtarmaya çalışıyor. Zeytin Dalı Harekatı'nın başarıya ulaşması için her gün Kur'an-Kerim okuyorum." diye konuştu.Terör örgütü PYD/PKK üyelerinin insanların evine zorla girdiğini, mallarına zarar verdiğini, paralarını çaldığını ve yiyeceklerini ellerinden aldığını anlatan Muhammed, Afrin'de geçimini zeytincilikle sağlayan halkın, bahçelerinin de terör örgütü üyelerince harap edildiğini aktardı.
.........

Türk Silahlı Kuvvetlerince Suriye'nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerler taş süsü verilmiş mayın buldu.
.......

ŞANLIURFA'nın Akçakale İlçesi'nin karşısında bulunan terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı PYD denetimindeki Telabyad'da bazı evlerin çatısı ile sokaklara ABD bayrakları asıldı.
.............
Vs...
Vs...
Vs...

Bunlar, insanlık onur ve gururunu köpeklere yedirmiş adı insan lâkin vahşi bir kurttan aşağı olmayan caniler gurubudur. Bakarsanız hepside delikanlı görünsede 
DELİKANLI DEĞİL, 
BİZZAT ELİKANLI KATİLLERDİR.

DELİKANLILAR ımı görmek istiyorsunuz?
Hepside nasılda salına salına yürüyorlar. 
Sanki,
YÜRÜYÜŞLERİ ÖLÜMÜ KORKUTUYOR. 
NASILDA, 
GURURLA,
HEYBETLE,
TESLİMİYET VE VAKARLA YÜRÜYORLAR!!!. 
Onlar yürürken; millette
dualar,
sâlalar, 
tekbirler, 
yasinler,
fatihalar ile,
arkasından geliyor.
Gittiği her yere;
MERHAMET,
ŞEFKAT,
ADALET,
HUZUR,
SÜKÛN,
BEREKET getiriyor.
Örnek mi? 
İşte; 
ZEYTİN DALI OPERASYONU 
veya 
AFRİN OPERASYONU.
Okuyun...
Göreceksiniz...
Göreceksiniz ki

DELİKANLININ OLDUĞU YERDE 
ELİ KANLININ BEŞ PARA DEĞERİ YOKTUR.

O Delikanlılar
AHMETLER...
MEHMETLER..
HASANLAR...
HÜSEYİNLER...

ZAFERİNİZ, ZAFERLERİNİZ MÜBAREK OLA 
ERTUĞRUL'UN
OSMAN'IN, 
FATİH'İN,
YAVUZ'UN,
KANUNİ'NİN,
ABDÜLHAMİD'İN,
DELİKANLILARI.....


Selâm ve dua ile 
BÜLENT ERTEKİN 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.