Bülent Ertekin
Köşe Yazarı
Bülent Ertekin
 

ZAFER; HAKKIN VE HAKKA İNANANLARIN OLSUN!

Rehavet... Enaniyet... Gurur... Benlik... Zafer sarhoşluğu... Ve kibir... Kendini, herşeyden ve herkesten üstün görme hastalığı. Siyasette üst üste gelen zaferler ve bu zaferlerin verdiği sarhoşluk ile  BİZ YAPARIZ... BİZ BİLİRİZ... BİZ OLMAZSAK OLMAZ... BİZ... BİZ... BİZ diyenlere!!! Birgün, her şeyi ve herkesi kendinden üstün gören kişi/kişiler, zümre ve  elitlere. Öyle bir gün gelir ki; emin olun kaplumbağa gibi ters gelirsiniz de çırpınır çırpınır gene de eski halinize dönemezsiniz.  Sakın ola ki "Kim vuracak o tokatı" demeyin. Öncelikli olarak o tokatı vuracak olan yegane güç ve kudret Cenab-ı Allah(c.c) dır. Rahmam ve Rahim olan kudret öyle vurur ki ne ağızları kalır nede  yüzleri. Kaf dağlarını BEN (!) -haşa- yarattım diyen SEN (!) emin ol, insan önüne çıkamazsın. Siz;  Toplumdan uzak... Vatandaştan uzak... Sosyal değerlerden uzak... Milli değerlerden uzak... Manevi değerlerden uzak.. İsimlerinin önüne koca koca kalın harfler ile bir de janjanlı olsun diye yaldızlı bir şekilde Milletvekili,  Bakan,  Müstesar, vs vs yazanlar.  Ve MİLLET... Vekilden önce gelen MİLLET... Yukarıda saydığımız bizi biz yapan bu değerlerden uzak olur, gurur ve kibirin zirve yaptığı egolarınızın kaf dağını aştığını bu MİLLET görür ve hissederse bilin ki önce o tokatı bu AZİZ MİLLET VURUR. Siyasi tarihin aksiyon dolu yıllanmış sayfalarına bakacak olursanız o gurur ve kibir abidesi insanların nasılda yerle yeksan olduklarını görürsünüz. Seçime az bir zaman kaldı. Herşeyi; ÇANTADA KEKLİK GÖRENLER. HERŞEYİ CEPLERİNDE İMİŞ GİBİ ZANNEDENLER!!! Ohooo sen nerede biz neredeyiz  % 51 bizim % 51 de ne imiş en az %60 bizim diyenler!!! Emin olun bu seçim tüm zamanların en şiddetli seçimi olacak.  Sahada, DAVASINI EN İYİ ANLATAN KAZANACAK... NEDEN? NİÇİN? NASIL? Sorularına tam ve mütmain bir cevap verdiniz, verdiniz. Veremezseniz bu ÇARIKLI ERKAN size SİYASET DERSİNİ öyle bir güzel anlatır ki emin olun  EVLATLARINIZA..  TORUNLARINIZA...  ONLARIN ÇOCUKLARINA anlata anlata bitiremeyeceğiniz HİKAYELER ÇIKAR. Zaman az... Dönem sıkıntılı... DERSİNE İYİ ÇALIŞAN DERSİNİ İYİ ANLATAN  BU SEÇİMDEN ZAFERLE ÇIKACAK... Son söz. ZAFER, HAKKIN VE HAKKA İNANLARIN OLSUN. Nokta. Selam ve dua ile  Bülent ERTEKİN
Ekleme Tarihi: 22 Mayıs 2018 - Salı

ZAFER; HAKKIN VE HAKKA İNANANLARIN OLSUN!

Rehavet...
Enaniyet...
Gurur...
Benlik...
Zafer sarhoşluğu...
Ve kibir...
Kendini, herşeyden ve herkesten üstün görme hastalığı.
Siyasette üst üste gelen zaferler ve bu zaferlerin verdiği sarhoşluk ile 
BİZ YAPARIZ...
BİZ BİLİRİZ...
BİZ OLMAZSAK OLMAZ...
BİZ...
BİZ...
BİZ diyenlere!!!
Birgün, her şeyi ve herkesi kendinden üstün gören kişi/kişiler, zümre ve  elitlere. Öyle bir gün gelir ki; emin olun kaplumbağa gibi ters gelirsiniz de çırpınır çırpınır gene de eski halinize dönemezsiniz. 
Sakın ola ki "Kim vuracak o tokatı" demeyin. Öncelikli olarak o tokatı vuracak olan yegane güç ve kudret Cenab-ı Allah(c.c) dır. Rahmam ve Rahim olan kudret öyle vurur ki ne ağızları kalır nede  yüzleri. Kaf dağlarını BEN (!) -haşa- yarattım diyen SEN (!) emin ol, insan önüne çıkamazsın.
Siz; 
Toplumdan uzak...
Vatandaştan uzak...
Sosyal değerlerden uzak...
Milli değerlerden uzak...
Manevi değerlerden uzak..
İsimlerinin önüne koca koca kalın harfler ile bir de janjanlı olsun diye yaldızlı bir şekilde
Milletvekili, 
Bakan, 
Müstesar,
vs vs yazanlar. 
Ve MİLLET...
Vekilden önce gelen MİLLET...
Yukarıda saydığımız bizi biz yapan bu değerlerden uzak olur, gurur ve kibirin zirve yaptığı egolarınızın kaf dağını aştığını bu MİLLET görür ve hissederse bilin ki önce o tokatı bu AZİZ MİLLET VURUR. Siyasi tarihin aksiyon dolu yıllanmış sayfalarına bakacak olursanız o gurur ve kibir abidesi insanların nasılda yerle yeksan olduklarını görürsünüz.
Seçime az bir zaman kaldı.
Herşeyi;
ÇANTADA KEKLİK GÖRENLER.
HERŞEYİ CEPLERİNDE İMİŞ GİBİ ZANNEDENLER!!!
Ohooo sen nerede biz neredeyiz  % 51 bizim
% 51 de ne imiş en az %60 bizim diyenler!!!
Emin olun bu seçim tüm zamanların en şiddetli seçimi olacak. 
Sahada,
DAVASINI EN İYİ ANLATAN KAZANACAK...
NEDEN?
NİÇİN?
NASIL?
Sorularına tam ve mütmain bir cevap verdiniz, verdiniz. Veremezseniz bu ÇARIKLI ERKAN size SİYASET DERSİNİ öyle bir güzel anlatır ki emin olun 
EVLATLARINIZA.. 
TORUNLARINIZA... 
ONLARIN ÇOCUKLARINA anlata anlata bitiremeyeceğiniz HİKAYELER ÇIKAR.
Zaman az...
Dönem sıkıntılı...
DERSİNE İYİ ÇALIŞAN
DERSİNİ İYİ ANLATAN 
BU SEÇİMDEN ZAFERLE ÇIKACAK...

Son söz.
ZAFER,
HAKKIN VE HAKKA İNANLARIN OLSUN.
Nokta.

Selam ve dua ile 
Bülent ERTEKİN

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.