Bülent Ertekin
Köşe Yazarı
Bülent Ertekin
 

YÜCE ADALETE SAYGILARIMI ARZ EDİYORUM..

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara'da gazilere saldıran 3 şüpheli için TCK 301'e 4 kapsamında, "Türk milletini, devletin askerini ve emniyet teşkilatını alenen aşağılama" suçundan soruşturma açılmasına izin verdi. Savcılık, mevcut soruşturmaya ilaveten TCK 301/4'ten de soruşturma yürütecek. 25.11.2016-20:52 Cuma ....... Vatan kutsaldır. Bayrak kutsaldır. Bu kutsalları savunurken canını seve seve verenlere ŞEHİT, yaralı olanlara da GAZİ /LER deriz. Artık onlar da kutsallarımız içerisindedir. Zira, evimizde sıcak çorbamızı içiyorsak, çoluğumuz, çocuğumuz, eşimiz ile hiç bir korku, endişe ve kaygı duymadan başımızı yastığa koyup mışıl mışıl uyuyabiliyor isek,  -30 derecede bir kahpenin nereden sıkacağı yada sıkacakları belli olmayan bir kurşunun hedefi olan bu gaziler sayesindedir. Onlar, canları ile bu bedeli öderken, biz de bize emanet bıraktıklarını korumak ve kollamakla mükellefiz.  Bu sayfada daha öncede  ELLERİNİZ KIRILSIN..İNŞAALLAH  diye bir yazı yazmış idik.  Bu yazımızda Ankara'da eşi, küçük kızı ve annesi ile yolda darp edilen iki gazinin dramını yazmış ve yapanlar için en kısa zamanda gereken ceza ve cezaların verilmesini istemiştik. Çok şükür ki devlet, bir kez daha hainlerin ellerini kırmasını, çıkardığı karar ile  bildi. İNŞAALLAH bundan sonra da gazi ve gazi yakınlarına kalkan  hain ve kahpe ellerde, alacakları cezaları olmayan akıllarına getirirler de kırk değil, kırkbin defa düşünürler. Kanunun çıkmasında emeği geçen herkese; sağcısı, solcusu, CHP lisi, MHP lisi, AKP lisi kim veya kimler ise Rabbim (c.c) hepsinden ebediyen razı olsun. Siyaset; her ne kadar herkesin siyasi gözlüğünden, perspektifinden yapılıyor olsa da  Milli birlik,  Milli beraberlik, Milli duruş söz konusu olduğunda demek ki: TEK YÜREK, TEK BİLEK, TEK MİLLET, TEK BAYRAK, TEK VATAN oluna biliniyormuş. İNŞAALLAH bundan sonra  milli birlik, milli beraberlik, konusunda daha hassas olunur. Kökü mazide olan dış güçlerin emel ve isteklerine OSMANLININ TOKATI nı vururuz. Olur mu? Olur. Bu ülke ve insanı, zor zamanlarında TEK YUMRUK olmasını bilmiştir.  Ceza kapısı açılmıştır. Artık avukatlar, hakimler, savcılar, adalet diyen adalet peşinden koşan herkes üzerine düşeni bu saatten sonra yapmalıdır. Hiçbir gazinin; ne kendisine, nede yakınlarının kılına dahi dokunma cesaretini gösterememeliler. Adalet yerini bulmuştur. Emeği geçen herkese; şahsım  ELLERİ KIRILSIN...İNŞAALLAH diyen; BAYRAK SEVDALILARI, VATAN SEVDALILARI, BİRLİK SEVDALILARI, BERABERLİK SEVDALILARI, MUHABBET SEVDALILARI, KARDEŞLİK SEVDALILARI ve  ERTEKİN AİLESI  adına sonsuz  ŞÜKRANLARIMI, DUALARIMI,  ARZ EDİYORUM. Selâm ve dua ile  Bülent ERTEKİN
Ekleme Tarihi: 14 Kasım 2017 - Salı

YÜCE ADALETE SAYGILARIMI ARZ EDİYORUM..

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara'da gazilere saldıran 3 şüpheli için TCK 301'e 4 kapsamında, "Türk milletini, devletin askerini ve emniyet teşkilatını alenen aşağılama" suçundan soruşturma açılmasına izin verdi. Savcılık, mevcut soruşturmaya ilaveten TCK 301/4'ten de soruşturma yürütecek.
25.11.2016-20:52 Cuma
.......
Vatan kutsaldır.
Bayrak kutsaldır.
Bu kutsalları savunurken canını seve seve verenlere ŞEHİT, yaralı olanlara da GAZİ /LER deriz. Artık onlar da kutsallarımız içerisindedir. Zira, evimizde sıcak çorbamızı içiyorsak, çoluğumuz, çocuğumuz, eşimiz ile hiç bir korku, endişe ve kaygı duymadan başımızı yastığa koyup mışıl mışıl uyuyabiliyor isek,  -30 derecede bir kahpenin nereden sıkacağı yada sıkacakları belli olmayan bir kurşunun hedefi olan bu gaziler sayesindedir. Onlar, canları ile bu bedeli öderken, biz de bize emanet bıraktıklarını korumak ve kollamakla mükellefiz. 
Bu sayfada daha öncede 
ELLERİNİZ KIRILSIN..İNŞAALLAH 
diye bir yazı yazmış idik. 

Bu yazımızda Ankara'da eşi, küçük kızı ve annesi ile yolda darp edilen iki gazinin dramını yazmış ve yapanlar için en kısa zamanda gereken ceza ve cezaların verilmesini istemiştik. Çok şükür ki devlet, bir kez daha hainlerin ellerini kırmasını, çıkardığı karar ile  bildi. İNŞAALLAH bundan sonra da gazi ve gazi yakınlarına kalkan  hain ve kahpe ellerde, alacakları cezaları olmayan akıllarına getirirler de kırk değil, kırkbin defa düşünürler. Kanunun çıkmasında emeği geçen herkese; sağcısı, solcusu, CHP lisi, MHP lisi, AKP lisi kim veya kimler ise Rabbim (c.c) hepsinden ebediyen razı olsun. Siyaset; her ne kadar herkesin siyasi gözlüğünden, perspektifinden yapılıyor olsa da 
Milli birlik, 
Milli beraberlik,
Milli duruş söz konusu olduğunda demek ki:
TEK YÜREK,
TEK BİLEK,
TEK MİLLET,
TEK BAYRAK,
TEK VATAN oluna biliniyormuş. İNŞAALLAH bundan sonra 
milli birlik,
milli beraberlik,
konusunda daha hassas olunur. Kökü mazide olan dış güçlerin emel ve isteklerine OSMANLININ TOKATI nı vururuz. Olur mu? Olur.
Bu ülke ve insanı, zor zamanlarında TEK YUMRUK olmasını bilmiştir. 
Ceza kapısı açılmıştır. Artık avukatlar,
hakimler,
savcılar,
adalet diyen adalet peşinden koşan herkes üzerine düşeni bu saatten sonra yapmalıdır. Hiçbir gazinin; ne kendisine, nede yakınlarının kılına dahi dokunma cesaretini gösterememeliler.
Adalet yerini bulmuştur.
Emeği geçen herkese;
şahsım 
ELLERİ KIRILSIN...İNŞAALLAH diyen;
BAYRAK SEVDALILARI,
VATAN SEVDALILARI,
BİRLİK SEVDALILARI,
BERABERLİK SEVDALILARI,
MUHABBET SEVDALILARI,
KARDEŞLİK SEVDALILARI ve 
ERTEKİN AİLESI 
adına sonsuz 
ŞÜKRANLARIMI,
DUALARIMI, 
ARZ EDİYORUM.

Selâm ve dua ile 
Bülent ERTEKİN

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.