Bülent Ertekin
Köşe Yazarı
Bülent Ertekin
 

YAPMAYIN BEYLER, YAPMAYIN!!! BU MİLLETİN ASİL İNSANLARI OLUN!!!

YAPMAYIN BEYLER, YAPMAYIN!!! BU MİLLETİN ASİL İNSANLARI OLUN!!! Bir bakkal... Abi bir kilo yoğuuuuu...... Bir dolmuş... Abi bir kişi yeniçamlık bileeeeeeee.. Yada bir kahvehane... Bir pastahane.. Veya bir postahane... Bir şeyler vermek.. Almak... Sipariş vermek istiyorsunuz. İstiyorsunuz istemesine de ne söyleyecekseniz cümlenin sonunu getiremeden herşey ağzımızın bir kenarında sürekli patinaj yapıyor... Yoğuuuuu... Bileeeeee... Kahvvvvv.. Pastaaaa..  Şimdilerde dünyada, tüm zamanların en iyi filmleri listesinde 13'üncü sırada yerini almayı başaran 'Joker' çılgınlığı yaşanıyor. Türkiye'de de izleyici rekoru kıran filmin çılgınlığı, dünyada olduğu gibi bizim sosyetiklere de sirayet etmiş.  Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım'ın büyük damadı Mehmet Gamgam, oturdukları Beşiktaş'taki rezidance'ın altındaki mekanda eşi Hande Hanım ile önceki akşam 'Joker Partisi' vermiş. Vermişse vermiş bize ne değil mi? Adamın dostlarına verdiği parti bizimi gerdi? Yok yahu her tarafımızı gerse ne olacak, germese ne olacak. Benim asıl dalgasını geçmek istediğim koca koca adamların şarlatan bir kıyafet giyip nasıl bir halet-i ruhiye içerisinde olduklarını düşününce bir yerimle değilde her yerimle gülesim geliyor.  Üstelik bide bu partiye, gelmiş geçmiş 'en kötü'lerden biri olmasına rağmen, büyük bir hayran kitlesine sahip olan filmin kahramanı 'Joker'e benzemek için makyaj yaptıran onlarca sosyetik isim, Beşiktaş'taki partiye akın etmiş. Görüyorsunuz değil mi bizim palyaçoları. Tüm sinema yorumcularının ortak kararı hemfikir oldukları GELMİŞ GEÇMİŞ "EN KÖTÜ" lerden birisi olmasına rağmen hala kötünün bir numaralı tanıtım elemanı olmaktan imtina  etmiyorlar. Bizi düşündüren ise bu pespayelik. Elbette böyle burada kalmıyor. Yukarıda biraz da karikatürize ettiğimiz durumlarla karşı karşıya kalmamak hiçte uzak gözükmüyor. Düşünsenize;  bakkala giriyorsunuz adamın suratında JOKER MASKESİ  Belediye otobüsüne biniyorsunuz JOKER MASKELİ ŞÖFÖR, "beyefendi  akbiliniz sıfir veriyor."  Gülermisiiiin??   Ağlarmısııın. Yâda bir pastahaneye giriyorsunuz, tezgâhta gene o meymenetsiz suratlı  JOKER MASKELİ şarlatanı görüyorsunuz. Taklitte... Kendine olan güvende... Öz benliğinde sıkıntı olan kişilik bozukluğu yaşayanlar... Yapmayın beyler yapmayın!!! Bu milletin insanı olun!!! Bu milletin özüne uygun davranın!!! Bizden olun!!! Bizim gibi olun!!! SON SÖZ: Ey bu vatan gençleri! Frenkleri taklide çalışmayınız. Âyâ, Avrupa'nın size ettikleri hadsiz zulüm ve adâvetten sonra, hangi akılla onların sefahet ve bâtıl efkârlarına ittibâ edip emniyet ediyorsunuz? B.S.N Selam ve dua ile Bülent ERTEKİN 
Ekleme Tarihi: 04 Kasım 2019 - Pazartesi

YAPMAYIN BEYLER, YAPMAYIN!!! BU MİLLETİN ASİL İNSANLARI OLUN!!!

YAPMAYIN BEYLER, YAPMAYIN!!!
BU MİLLETİN ASİL İNSANLARI OLUN!!!

Bir bakkal...
Abi bir kilo yoğuuuuu......
Bir dolmuş...
Abi bir kişi yeniçamlık bileeeeeeee..
Yada bir kahvehane...
Bir pastahane..
Veya bir postahane...
Bir şeyler vermek..
Almak...
Sipariş vermek istiyorsunuz. İstiyorsunuz istemesine de ne söyleyecekseniz cümlenin sonunu getiremeden herşey ağzımızın bir kenarında sürekli patinaj yapıyor...
Yoğuuuuu...
Bileeeeee...
Kahvvvvv..
Pastaaaa.. 

Şimdilerde dünyada, tüm zamanların en iyi filmleri listesinde 13'üncü sırada yerini almayı başaran 'Joker' çılgınlığı yaşanıyor. Türkiye'de de izleyici rekoru kıran filmin çılgınlığı, dünyada olduğu gibi bizim sosyetiklere de sirayet etmiş. 

Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım'ın büyük damadı Mehmet Gamgam, oturdukları Beşiktaş'taki rezidance'ın altındaki mekanda eşi Hande Hanım ile önceki akşam 'Joker Partisi' vermiş. Vermişse vermiş bize ne değil mi? Adamın dostlarına verdiği parti bizimi gerdi? Yok yahu her tarafımızı gerse ne olacak, germese ne olacak. Benim asıl dalgasını geçmek istediğim koca koca adamların şarlatan bir kıyafet giyip nasıl bir halet-i ruhiye içerisinde olduklarını düşününce bir yerimle değilde her yerimle gülesim geliyor. 

Üstelik bide bu partiye, gelmiş geçmiş 'en kötü'lerden biri olmasına rağmen, büyük bir hayran kitlesine sahip olan filmin kahramanı 'Joker'e benzemek için makyaj yaptıran onlarca sosyetik isim, Beşiktaş'taki partiye akın etmiş.

Görüyorsunuz değil mi bizim palyaçoları. Tüm sinema yorumcularının ortak kararı hemfikir oldukları GELMİŞ GEÇMİŞ "EN KÖTÜ" lerden birisi olmasına rağmen hala kötünün bir numaralı tanıtım elemanı olmaktan imtina  etmiyorlar.

Bizi düşündüren ise bu pespayelik. Elbette böyle burada kalmıyor. Yukarıda biraz da karikatürize ettiğimiz durumlarla karşı karşıya kalmamak hiçte uzak gözükmüyor.
Düşünsenize; 
bakkala giriyorsunuz adamın suratında JOKER MASKESİ 
Belediye otobüsüne biniyorsunuz JOKER MASKELİ ŞÖFÖR, "beyefendi  akbiliniz sıfir veriyor." 
Gülermisiiiin??  
Ağlarmısııın.
Yâda bir pastahaneye giriyorsunuz, tezgâhta gene o meymenetsiz suratlı  JOKER MASKELİ şarlatanı görüyorsunuz.

Taklitte...
Kendine olan güvende...
Öz benliğinde sıkıntı olan kişilik bozukluğu yaşayanlar...
Yapmayın beyler yapmayın!!!
Bu milletin insanı olun!!!
Bu milletin özüne uygun davranın!!!
Bizden olun!!!
Bizim gibi olun!!!

SON SÖZ:
Ey bu vatan gençleri! Frenkleri taklide çalışmayınız. Âyâ, Avrupa'nın size ettikleri hadsiz zulüm ve adâvetten sonra, hangi akılla onların sefahet ve bâtıl efkârlarına ittibâ edip emniyet ediyorsunuz? B.S.N

Selam ve dua ile
Bülent ERTEKİN 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.