Bülent Ertekin
Köşe Yazarı
Bülent Ertekin
 

YAKINDA KIYAMET KOPUYOR(!)

YAKINDA KIYAMET KOPUYOR (!) Gene "nereden çıkarıyorsun bunları" diyorsunuz değilmi? Eh az çok başlığa bakınca gayri ihtiyari hepimizin ağzından böyle bir cümle çıkmış olabilir. Sakın olaki "bir duyum aldın" veya "bir yerlerden haber geldi" falan gibi aslı astarı olmayan düşünceleri de aklınıza getirmeyin. Eeeeeee!!! İşin aslına gelelim mi?  Buyrun. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G20 Zirvesi kapsamında gittiği Japonya’da kadınların eğitimine öncelik veren Mukogawa Kadın Üniversitesi’nden Fahri Doktora Unvanı aldı. Kadınlara Batılı tarzda modern eğitim vermeyi amaçlayan ve sadece kadınların kabul edildiği 80 kadın üniversitesinin bulunduğu Japonya’nın Türkiye için de örnek oluşturabileceğini söyleyen Erdoğan “Sadece kadınların gittiği üniversiteler iyi bir örnek” dedi. Eminim ki bu konu bir kenara yazıldı ve yakın bir zamanda da gündeme gelecektir. Gündeme gelir gelmesine de işte o zaman  yazının başlığında olduğu gibi YAKINDA KIYAMET KOPUYOR (!) diyebiliriz. Nasıl mı? Hızlı cumhuriyetçiler... Gezi zekalılar... Laikçiler... Kemalistler... Vatanseverler... Çağdaş yaşamı destekleyenler (!)... Çağdaş kadınlar (!)... Dönmeler... Barolar... vs vs vs Koro halinde  VATAN ELDEN GİDİYOR TÜRKİYEM(!)  diyerek hep bir ağızdan başlıyacaklar  tencere tava resitallerine(!) Vay efendim, sadece kadın üniversitesi olurmuymuş... Cumhuriyetin temel ilkelerine aykırıymış... lâik düzenin sarsılması imiş... birazda mış lar ile ortalığı toz duman kaplayacaktır. Tabii iş burada bitmiyor. Zira Erdoğan, “Şartlar ne olursa olsun Türkiye olarak etnik kimliğine, inancına, teninin rengine bakmadan mazlum ve mağdurlara sahip çıkmayı sürdüreceğiz. (Japonya’daki) 80 kadın üniversitesini incelemek suretiyle ülkemde de bunun adımını atacağız.” diyerek yakında KADIN ÜNİVERSİTELERİN AÇILACAĞI müjdesini üstü kapalıda olsa vermiş oldu. Vay anam vay. Vay ki vaaaaaaay. Dedik yaaaaa. Bekleyin... Birazda sabredin... YAKINDA KIYAMET KOPUYOR (!) Selam ve dua ile. Bülent ERTEKİN 
Ekleme Tarihi: 29 Haziran 2019 - Cumartesi

YAKINDA KIYAMET KOPUYOR(!)

YAKINDA KIYAMET KOPUYOR (!)

Gene "nereden çıkarıyorsun bunları" diyorsunuz değilmi? Eh az çok başlığa bakınca gayri ihtiyari hepimizin ağzından böyle bir cümle çıkmış olabilir. Sakın olaki "bir duyum aldın" veya "bir yerlerden haber geldi" falan gibi aslı astarı olmayan düşünceleri de aklınıza getirmeyin.

Eeeeeee!!!
İşin aslına gelelim mi? 
Buyrun.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G20 Zirvesi kapsamında gittiği Japonya’da kadınların eğitimine öncelik veren Mukogawa Kadın Üniversitesi’nden Fahri Doktora Unvanı aldı. Kadınlara Batılı tarzda modern eğitim vermeyi amaçlayan ve sadece kadınların kabul edildiği 80 kadın üniversitesinin bulunduğu Japonya’nın Türkiye için de örnek oluşturabileceğini söyleyen Erdoğan “Sadece kadınların gittiği üniversiteler iyi bir örnek” dedi.

Eminim ki bu konu bir kenara yazıldı ve yakın bir zamanda da gündeme gelecektir.
Gündeme gelir gelmesine de işte o zaman  yazının başlığında olduğu gibi YAKINDA KIYAMET KOPUYOR (!) diyebiliriz.
Nasıl mı?
Hızlı cumhuriyetçiler...
Gezi zekalılar...
Laikçiler...
Kemalistler...
Vatanseverler...
Çağdaş yaşamı destekleyenler (!)...
Çağdaş kadınlar (!)...
Dönmeler...
Barolar...
vs vs vs
Koro halinde 
VATAN ELDEN GİDİYOR TÜRKİYEM(!) 
diyerek hep bir ağızdan başlıyacaklar  tencere tava resitallerine(!)
Vay efendim,
sadece kadın üniversitesi olurmuymuş...
Cumhuriyetin temel ilkelerine aykırıymış...
lâik düzenin sarsılması imiş...
birazda mış lar ile ortalığı toz duman kaplayacaktır.

Tabii iş burada bitmiyor.
Zira Erdoğan,

“Şartlar ne olursa olsun Türkiye olarak etnik kimliğine, inancına, teninin rengine bakmadan mazlum ve mağdurlara sahip çıkmayı sürdüreceğiz. (Japonya’daki) 80 kadın üniversitesini incelemek suretiyle ülkemde de bunun adımını atacağız.” diyerek yakında KADIN ÜNİVERSİTELERİN AÇILACAĞI müjdesini üstü kapalıda olsa vermiş oldu.

Vay anam vay.
Vay ki vaaaaaaay.
Dedik yaaaaa.
Bekleyin...
Birazda sabredin...
YAKINDA KIYAMET KOPUYOR (!)

Selam ve dua ile.
Bülent ERTEKİN 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.