Bülent Ertekin
Köşe Yazarı
Bülent Ertekin
 

VER MEHTERİ ERKAN TAN ABİİİİ!!!

VER MEHTERİ ERKAN TAN ABİİİ!!! "Ağzınla kuş tutsan gene yaranamaz, gene yaranamazsın" bu bir deyim. Lâkin yerinde ve kemikleşmiş bir zihniyete, ıslah olmayan, olamayacak katılaşmış bir vicdan ve kâlbi temsil eden bir hakikat. Hepimiz iş çığrından çıktımı bağıra bağıra bu deyimi söyleriz.  Şöylemizsinizdir. Ya sen? derseniz. Bende söyledim. Doğruya doğru. Tarih 2018 Ay; Yılın ilk çeyreği, ikinci ay, Şubat Günlerden, 23 Bir haber: FOX TV ana haber sunucusu Fatih Portakal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "insansız tank yapacağız" sözünden rahatsız oldu. ....... Fatih Portakal şunları söyledi; Bir milli tank projesi var o tankın dahi daha motorunu yapamıyoruz. O tankı yapmadan insansız tanka geçilmek de... İnsanlara hayal pazarlamak, hayal satmak güzel bir şey ama gerçeklerle birlikte bunu gerçekleştirebiliriz. Gerçekleri de bilmek gerekiyor. Nokta. Aradan bir yıldan daha fazla bir zaman geçiyor. Sayın Portakal'ın hayalinin dahi yakınına ulaşamadığı insansız tank projesi  BEDİRHAN, MİLLİ VE YERLİ MOTOR ile basının karşısına çıkıyor.  OĞUZKAĞAN Savunma Teknolojileri AŞ Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü araçta TÜMOSAN'ın yerli dizel motorunu kullandıklarını ve kritik parçaların tamamının yerli olduğunu vurguluyor. Coşkun, "İletişimi, yazılımı, tasarımı, mekaniği tamamıyla bize ait. Silah sistemimiz ASELSAN, HAVELSAN ile iş ortağıyız." diye basını bilgilendiriyor. HELAL OLSUN... TEŞEKKÜR EDERİZ... SAĞOLUN... VAROLUN... Tam bir yıl... Ah bee Fatih... Ah beee bay Portakal... Keşke biraz daha sabr etse idinde bu günleri görse idin. Gerçi bu sizin için çok önemli değil. Bu vatanın kahraman evlatları ağzı ile değil başka bir uzvuyla bile o kuşu yakalasa siz gene memnun olmaz, bire bin katar üzerinede üç maymunu oynar  genede, ELHAMDÜLİLLAH!!! HELAL OLSUN BU KAHRAMANLARA! VATAN SİZE MİNNETTARDIR. diyemezsiniz. Zira içinde bulunduğunuz kompleksli durum buna bir türlü izin ver(e)miyor. Neyse... Sayın Coşkun dan ricamızdır. Rica ediyoruz... İstirham ediyoruz... Hatta bedeli ne ise söyleyin adrese havale edelim. Bir adet BEDİRHAN' ın küçük modelinden, kumandası ile sayın Portakal'a gönderir misiniz? Sayın Portakal; Sizden de ricamızdır. Özel isteğimizdir. LÜTFEN sabah kuşağı programınızda "İNSANLARA HAYAL PAZARLAMAK,  HAYAL SATMAK..." diyerek küçümsediğiniz, hor gördüğünüz, aşağıladığınız bu minik eseri KÜRSÜNÜZDE FOX İZLEYİCİLERİNİN GÖZÜNE SOKA SOKA GÖSTERİRMİSİNİZ??? Biz mi? Biz de Erkan TAN abimizle  VER MEHTERİ!!!  deyip odalarımızda cenge çıkar gibi gümbür gümbür.... Siyasi düşünceniz, İnancınız, Davanız  ne olursa olsun; biraz bu vatanın evlatları gibi olun. VATAN İÇİN; yapılanların ve yapanların adına, SEVİNİN... MUTLU OLUN... GURUR DUYUN... ONUR DUYUN... Eeeeeee  Erkan abi ne duruyorsun.... VER MEHTERİ!!!! VER COŞKUYU!!! Selam ve dua ile. Bülent ERTEKİN 
Ekleme Tarihi: 23 Ağustos 2019 - Cuma

VER MEHTERİ ERKAN TAN ABİİİİ!!!

VER MEHTERİ ERKAN TAN ABİİİ!!!

"Ağzınla kuş tutsan gene yaranamaz, gene yaranamazsın" bu bir deyim. Lâkin yerinde ve kemikleşmiş bir zihniyete, ıslah olmayan, olamayacak katılaşmış bir vicdan ve kâlbi temsil eden bir hakikat.

Hepimiz iş çığrından çıktımı bağıra bağıra bu deyimi söyleriz. 
Şöylemizsinizdir.
Ya sen? derseniz.
Bende söyledim. Doğruya doğru.

Tarih 2018
Ay; Yılın ilk çeyreği, ikinci ay, Şubat
Günlerden, 23
Bir haber:

FOX TV ana haber sunucusu Fatih Portakal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "insansız tank yapacağız" sözünden rahatsız oldu.
.......
Fatih Portakal şunları söyledi;

Bir milli tank projesi var o tankın dahi daha motorunu yapamıyoruz. O tankı yapmadan insansız tanka geçilmek de... İnsanlara hayal pazarlamak, hayal satmak güzel bir şey ama gerçeklerle birlikte bunu gerçekleştirebiliriz. Gerçekleri de bilmek gerekiyor.
Nokta.

Aradan bir yıldan daha fazla bir zaman geçiyor. Sayın Portakal'ın hayalinin dahi yakınına ulaşamadığı insansız tank projesi  BEDİRHAN, MİLLİ VE YERLİ MOTOR ile basının karşısına çıkıyor. 

OĞUZKAĞAN Savunma Teknolojileri AŞ Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü araçta TÜMOSAN'ın yerli dizel motorunu kullandıklarını ve kritik parçaların tamamının yerli olduğunu vurguluyor. Coşkun, "İletişimi, yazılımı, tasarımı, mekaniği tamamıyla bize ait. Silah sistemimiz ASELSAN, HAVELSAN ile iş ortağıyız." diye basını bilgilendiriyor.

HELAL OLSUN...
TEŞEKKÜR EDERİZ...
SAĞOLUN...
VAROLUN...

Tam bir yıl...
Ah bee Fatih...
Ah beee bay Portakal...
Keşke biraz daha sabr etse idinde bu günleri görse idin.

Gerçi bu sizin için çok önemli değil.
Bu vatanın kahraman evlatları ağzı ile değil başka bir uzvuyla bile o kuşu yakalasa siz gene memnun olmaz, bire bin katar üzerinede üç maymunu oynar  genede, ELHAMDÜLİLLAH!!!
HELAL OLSUN BU KAHRAMANLARA!
VATAN SİZE MİNNETTARDIR.
diyemezsiniz. Zira içinde bulunduğunuz kompleksli durum buna bir türlü izin ver(e)miyor.

Neyse...
Sayın Coşkun dan ricamızdır.
Rica ediyoruz...
İstirham ediyoruz...
Hatta bedeli ne ise söyleyin adrese havale edelim.
Bir adet BEDİRHAN' ın küçük modelinden, kumandası ile sayın Portakal'a gönderir misiniz?

Sayın Portakal;
Sizden de ricamızdır.
Özel isteğimizdir.
LÜTFEN sabah kuşağı programınızda "İNSANLARA HAYAL PAZARLAMAK, 
HAYAL SATMAK..."
diyerek küçümsediğiniz, hor gördüğünüz, aşağıladığınız bu minik eseri KÜRSÜNÜZDE FOX İZLEYİCİLERİNİN GÖZÜNE SOKA SOKA GÖSTERİRMİSİNİZ???

Biz mi?
Biz de Erkan TAN abimizle 
VER MEHTERİ!!! 
deyip odalarımızda cenge çıkar gibi gümbür gümbür....

Siyasi düşünceniz,
İnancınız,
Davanız  ne olursa olsun;
biraz bu vatanın evlatları gibi olun.
VATAN İÇİN; yapılanların ve yapanların adına,
SEVİNİN...
MUTLU OLUN...
GURUR DUYUN...
ONUR DUYUN...

Eeeeeee  Erkan abi ne duruyorsun....
VER MEHTERİ!!!!
VER COŞKUYU!!!

Selam ve dua ile.
Bülent ERTEKİN 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.