Bülent Ertekin
Köşe Yazarı
Bülent Ertekin
 

ÜZÜLME, SIKILMA SUFİ BABA. BİZ NEREDE İSE 100 YILDIR BU GEZİ ZEKALI ZİHNİYETLE MÜCADELE EDİYORUZ....

ÜZÜLME, SIKILMA SUFİ BABA. BİZ NEREDE İSE 100 YILDIR BU GEZİ ZEKALI ZİHNİYETLE MÜCADELE EDİYORUZ.... Yılların birikimi... Keskin tarafgirlik... Jakobenlik... Köhnemiş bir dönemin  devrini tamamlamış  zihniyeti... Laikliğin manasını ve ruhunu dahi bilmeyen tek şef zihniyetinin kırıntıları... Hâlâ 61 ruhu ile yaşamaya çalışan ve kendilerinden başka herkese düşman olan ve hiç bir şekilde yaşam ve yaşama hakkı tanımayan GEZİ ZEKALI DUNKOFLARI  çok, ama çok iyi biliriz. "Yahu ne oldu Bülent kardeş" diyenleriniz olabilir. Hemen konuya geçiyorum. Bizim gibi orta  yaşların popüler grubu MFÖ dır. Diğer tabir veya açılımı ile Mazhar, Fuat Özkan dan oluşan üçlü müzik grubu. Adı geçen grup, popüler müziğimize çok şarkılar, ezgiler ile katkı sağlamışlar, hatta bir dönem ülkemizi dünya şarkı yarışmasında da temsil etmişler idi. Birkaç gün öncesin de bu grubun etkili üyesi Mazhar ALANSON bir gazeteye verdiği röportajında,  “VESAYETE KARŞIYIM, PEYGAMBERE AŞIĞIM. BU ÜLKENİN ÇOĞUNLUĞU  MÜSLÜMAN VE MÜSLÜMAN  HAYATI YAŞIYOR.  OLAYIMIZ  BU.  KARŞI TARAFIN  KIZMASININ, DÖVÜNMENİN  ÂLEMİ YOK. ÜLKEMİZİN  GERÇEKLERİNİ KABUL EDERSEK DAHA MUTLU OLACAĞIZ"  ifadelerini kullandı. (HAY senin ağzına kurban) dedi. Dedi demesine de olaylar bundan sonra patlak verdi. Malum bizim hem SOLAKŞÖRLER(!) hem SALAKŞÖRLER(!)  yıllarca yere göğe sığdıramadıkları meşhur müzisyenimize AHLAKSIZCA!!! ve ALÇAKÇA!!! SALDIRMAYA başladılar. Oysa; Mazhar ALONSON, PEYGAMBERİMİZE... KİTABIMIZA... DİN ADAMLARINA...  EHL-İ SÜNNET VE CEMAATE... EZANA... BAŞÖRTÜSÜNE... Ağza dahi alınmayacak galiz küfür ve hakaretler etmiş olsa idi yâda, Hadi bunlarıda geçtik-ki geçilecek kulak arkası yapılacak hakaretler hiç ama hiç değil- Sayın CUMHURBAŞKANINA... RAHMETLİ ANNESİNE... AİLESİNE VE YAKINLARINA... AK PARTİYE.... AK PARTİNİN SEÇİLMİŞLERİNE AK PARTİNİN SEÇMENİNE Hertürlü, KÜFÜR!!! HAKARET!!! AŞAĞILIK davranışlarda bulunsa idi ne yaparlardı? Emin olun, KRALSIN MAZHAR!!!
Ekleme Tarihi: 30 Temmuz 2018 - Pazartesi

ÜZÜLME, SIKILMA SUFİ BABA. BİZ NEREDE İSE 100 YILDIR BU GEZİ ZEKALI ZİHNİYETLE MÜCADELE EDİYORUZ....

ÜZÜLME, SIKILMA SUFİ BABA.
BİZ NEREDE İSE 100 YILDIR BU GEZİ ZEKALI ZİHNİYETLE MÜCADELE EDİYORUZ....


Yılların birikimi...
Keskin tarafgirlik...
Jakobenlik...
Köhnemiş bir dönemin  devrini tamamlamış  zihniyeti...
Laikliğin manasını ve ruhunu dahi bilmeyen tek şef zihniyetinin kırıntıları...
Hâlâ 61 ruhu ile yaşamaya çalışan ve kendilerinden başka herkese düşman olan ve hiç bir şekilde yaşam ve yaşama hakkı tanımayan GEZİ ZEKALI DUNKOFLARI  çok, ama çok iyi biliriz.
"Yahu ne oldu Bülent kardeş" diyenleriniz olabilir. Hemen konuya geçiyorum.

Bizim gibi orta  yaşların popüler grubu MFÖ dır. Diğer tabir veya açılımı ile Mazhar, Fuat Özkan dan oluşan üçlü müzik grubu. Adı geçen grup, popüler müziğimize çok şarkılar, ezgiler ile katkı sağlamışlar, hatta bir dönem ülkemizi dünya şarkı yarışmasında da temsil etmişler idi. Birkaç gün öncesin de bu grubun etkili üyesi Mazhar ALANSON bir gazeteye verdiği röportajında,

 “VESAYETE KARŞIYIM, PEYGAMBERE AŞIĞIM.
BU ÜLKENİN ÇOĞUNLUĞU  MÜSLÜMAN VE MÜSLÜMAN  HAYATI YAŞIYOR. 
OLAYIMIZ  BU. 
KARŞI TARAFIN  KIZMASININ, DÖVÜNMENİN  ÂLEMİ YOK. ÜLKEMİZİN  GERÇEKLERİNİ KABUL EDERSEK DAHA MUTLU OLACAĞIZ" 

ifadelerini kullandı.

(HAY senin ağzına kurban) dedi. Dedi demesine de olaylar bundan sonra patlak verdi. Malum bizim hem SOLAKŞÖRLER(!) hem SALAKŞÖRLER(!)  yıllarca yere göğe sığdıramadıkları meşhur müzisyenimize AHLAKSIZCA!!! ve ALÇAKÇA!!! SALDIRMAYA başladılar.

Oysa; Mazhar ALONSON,
PEYGAMBERİMİZE...
KİTABIMIZA...
DİN ADAMLARINA... 
EHL-İ SÜNNET VE CEMAATE...
EZANA...
BAŞÖRTÜSÜNE...
Ağza dahi alınmayacak galiz küfür ve hakaretler etmiş olsa idi yâda,
Hadi bunlarıda geçtik-ki geçilecek kulak arkası yapılacak hakaretler hiç ama hiç değil-
Sayın CUMHURBAŞKANINA...
RAHMETLİ ANNESİNE...
AİLESİNE VE YAKINLARINA...
AK PARTİYE....
AK PARTİNİN SEÇİLMİŞLERİNE
AK PARTİNİN SEÇMENİNE
Hertürlü,
KÜFÜR!!!
HAKARET!!!
AŞAĞILIK davranışlarda bulunsa idi ne yaparlardı?

Emin olun,
KRALSIN MAZHAR!!!

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.