Bülent Ertekin
Köşe Yazarı
Bülent Ertekin
 

ÜNSÜZLERE(!) TUTUKLAMA KARARI ÇIKSA NE OLUR?

ÜNSÜZLERE(!) TUTUKLAMA KARARI ÇIKSA NE OLUR? Bir akşam... Saat 19.000 Ana Haber Ekranda SON DAKİKA  Ekranın yakışıklı karizmatik spikeri SON DAKİKA haberini okuyor. Türkiye Cumhuriyeti Başkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN " Fenerbahçe Basketbol takımı oyuncularında koronavirüs testinin pozitif çıkmasının neticesinde evden çıkarlarsa tutuklanacaktır." (!)dedi.  Devlet, vatandaşın sağlığı için gerekli bütün önlemleri alır iken ve tüm bu önlemleri ulusal yerel tüm gazetelerde, televizyonlarda paylaşırken halâ bu ikazlara uymayan uymak istemeyen bana, bize birşey olmaz diyen ünlü, ünsüz, sesli(!), sessiz(!) nice kendini bilmezlere ne demeli acaba? Yukarıda yazdıklarımız şimdilik bizim ülkemizde geçerliliği olmayan lâkin yakın bir zamanda bizde de olması muhtemel alınacak kararlardan. Oysa 20.03.2020 tarihinde, İspanya La Liga devi Real Madrid'in koronavirüs karantinasından kaçan ve ülkesi Sırbistan'a giden santrfor oyuncusu Luka Jovic için Sırbistan Başbakanı Ana Brnabic ve Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic'ten sert açıklamalar geldi. Sırbistan Cumhurbaşkanı: "Jovic evden çıkarsa tutuklanacak" Peki bizde ne oluyor. T.C kimliğini taşıyan ÜNLÜ(!) ünsüzler her türlü alınan tedbirleri elinin tersleri ile iterek kaba bir tabir ile -Bize bir şey olmaz... -Biz Türküz, heeeyt be... -Vatan, millet, Sakarya. ya da sokak ağzı ile -...... Kasımpaşa... Noktalı yerleri doldurmak serbest. Peki bu kadar sıkı tedbirler alınırken bu yasaklara ....KASIMPAŞA diyen Kasımpaşa'lılar da kim ki? 14 gün karantina kuralına uymayan İŞTE O  ÜNLÜLER. Guido Senia- Şeyma Subaşı Şeyma Subaşı ve erkek arkadaşı Tel Aviv’den İstanbul’a gelmiş ve bir barda eğlenme görüntüleri sonrası karantinaya alındılar. Kenan DOĞULU-Beren SAAT Çift doğum günlerini Londra’da kutlamıştı… Ebru Şallı – Uğur AKKUŞ Barselona’ya giden Ebru Şallı’ya eşi Uğur Akkuş da eşlik etmişti… Işın KARACA, doğum günü için Can Yapıcıoğlu ve arkadaşlarıyla Amsterdam’a gitmişti. Hacı SABANCI-Nazlı KAYI. Özlem YILDIZ Şimdi bunlar için TUTUKLAMA KARARI ÇIKSA, NE OLUR ACABA? Selam ve dua ile. Bülent ERTEKİN
Ekleme Tarihi: 25 Mart 2020 - Çarşamba

ÜNSÜZLERE(!) TUTUKLAMA KARARI ÇIKSA NE OLUR?

ÜNSÜZLERE(!) TUTUKLAMA KARARI ÇIKSA NE OLUR?

Bir akşam...
Saat 19.000
Ana Haber
Ekranda SON DAKİKA 
Ekranın yakışıklı karizmatik spikeri SON DAKİKA haberini okuyor.

Türkiye Cumhuriyeti Başkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN " Fenerbahçe Basketbol takımı oyuncularında koronavirüs testinin pozitif çıkmasının neticesinde evden çıkarlarsa tutuklanacaktır." (!)dedi. 

Devlet, vatandaşın sağlığı için gerekli bütün önlemleri alır iken ve tüm bu önlemleri ulusal yerel tüm gazetelerde, televizyonlarda paylaşırken halâ bu ikazlara uymayan uymak istemeyen bana, bize birşey olmaz diyen ünlü, ünsüz, sesli(!), sessiz(!) nice kendini bilmezlere ne demeli acaba?

Yukarıda yazdıklarımız şimdilik bizim ülkemizde geçerliliği olmayan lâkin yakın bir zamanda bizde de olması muhtemel alınacak kararlardan.

Oysa 20.03.2020 tarihinde,

İspanya La Liga devi Real Madrid'in koronavirüs karantinasından kaçan ve ülkesi Sırbistan'a giden santrfor oyuncusu Luka Jovic için Sırbistan Başbakanı Ana Brnabic ve Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic'ten sert açıklamalar geldi.

Sırbistan Cumhurbaşkanı: "Jovic evden çıkarsa tutuklanacak"
Peki bizde ne oluyor.
T.C kimliğini taşıyan ÜNLÜ(!) ünsüzler her türlü alınan tedbirleri elinin tersleri ile iterek kaba bir tabir ile
-Bize bir şey olmaz...
-Biz Türküz, heeeyt be...
-Vatan, millet, Sakarya.
ya da sokak ağzı ile
-...... Kasımpaşa...
Noktalı yerleri doldurmak serbest.

Peki bu kadar sıkı tedbirler alınırken bu yasaklara ....KASIMPAŞA diyen Kasımpaşa'lılar da kim ki?
14 gün karantina kuralına uymayan İŞTE O  ÜNLÜLER.

Guido Senia- Şeyma Subaşı

Şeyma Subaşı ve erkek arkadaşı Tel Aviv’den İstanbul’a gelmiş ve bir barda eğlenme görüntüleri sonrası karantinaya alındılar.

Kenan DOĞULU-Beren SAAT

Çift doğum günlerini Londra’da kutlamıştı…

Ebru Şallı – Uğur AKKUŞ

Barselona’ya giden Ebru Şallı’ya eşi Uğur Akkuş da eşlik etmişti…

Işın KARACA, doğum günü için Can Yapıcıoğlu ve arkadaşlarıyla Amsterdam’a gitmişti.

Hacı SABANCI-Nazlı KAYI.

Özlem YILDIZ

Şimdi bunlar için TUTUKLAMA KARARI ÇIKSA, NE OLUR ACABA?

Selam ve dua ile.
Bülent ERTEKİN

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.