Bülent Ertekin
Köşe Yazarı
Bülent Ertekin
 

TEZ İHRAÇ EDÜLEEEE

TEZ İHRAÇ EDÜLEEEE...  Haberi okuyunca bir kaç gün önce yazdığım CHP VE ÖTENAZİ yazısı aklıma geldi. Biraz kendini beğenmişlik gibi olacak belki ama aşağıda okuyacağınız haberi ve daha önceki ve sonraki günlerde CHP içinde kopan fırtınaları ve istifaları okuyunca TESPİT DOĞRUYMUŞ dedim.  Makale;  TAM İSABET, 12 DEN VURMUŞ.  Görünen o ki Chp kendi liderinin eli ile ötenaziyi adım adım gerçekleştiriyor. Haydi hayırlısı.  Bugünlerde ise AKLA ZİYAN İHRAÇLARI okuyunca HELAL SANA BÜYÜK BAŞKAN dedim. "Yahu kardeşim sen ne diyorsun? Ot mu içtin yoksa .... " diyebilirsiniz. Valla kardeşim ben birşey demiyorum. Diyen büyük başkan.  İşte yakın zamandaki ihraç ve sebebleri.  Beşiktaş eski Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın, POLİSLE EL SIKIŞTI diye ihracı istendi. (17 Şubat 2019 Yeni Şafak)  Aslında bu yüz kızartıcı (!) hadise Murat HAZİNEDAR'ın ilk kabahati değildi. Zira sayın HAZİNEDAR daha önce, dönemin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı KADİR TOPBAŞ ’'LA YAPTIĞI GÖRÜŞME de İHRAÇ GEREKÇESİ olarak GÖSTERİLMİŞTİ. Dilekçede “İBB başkanı Kadir Topbaş’ın karşılanması sırasında Beşiktaş Belediyesi Bandosu’nun AK Parti’nin seçim şarkısı ‘Dombra’ çaldığı, bunun da partiye zarar verdiği” iddia edilmişti. Hazinedar ise iddiayı yalanlayarak çalınan parçanın ‘Dombra’ değil, “Ordu’nun Dereleri” türküsü olduğunu söylemişti.  Bitti mi?  Yooooo!!!  Devaaaaaam!!!  Murat Hazinedar’ın “AK Partili belediye başkanları ile 3. Köprü ve 3. Havalimanı şantiyelerini gezdiği, bu ziyaret sırasında basın önünde AK Partililerle özçekim yaparak bu projeleri başyapıt ilan ettiği” "Hazinedar’ın umre dönüşü belediye çalışanları tarafından karşılanmasıyla ‘ibadetin şova’ dönüştürüldüğü, bu yüzden partinin zarar gördüğü iddia edilmişti.  Görüldüğü üzre bir partilinin partisinden ihraç edilmesi için yukarıdaki YÜZ KIZARTICI (!) ve PARTİSİNİ KÜÇÜK DÜŞÜRÜCÜ (!) davranışlar sergilemesi gerekiyor.  Yani  -POLİSE, AĞZA ALINMAYACAK KÜFÜRLER ETMEĶ  -MANKUT KAFALARLA,; EL ELE, KOL KOLA GEZİ OLAYLARINDA EN ÖNDE OLMAK  -KANDİLE SIRTINI DAYAYANLAR İLE CANCİĞER KUZU SARMASI OLMAK.  -MİLLETİ "DENİZE DÖKMEK" GİBİ AKLA ZİYAN İFADELER İLE TEHDİTLER SAVURMAK  -ZİMMETE PARA GEÇİRMEK  - SAHTECİLİK  - DEVLET SIRLARINI AÇIĞA VURMA  bunlar partiyi ve partiliyi AŞAĞILAYICI KÜÇÜK DÜŞÜRÜCÜ davranışlar olmadığı için ASIL PARTİLİLER bunlar olup baş tacı edilmelidir. Devam başkan devaaam. Millet yapamadı.  Görünen o ki SEN BAŞARACAKSIN.  HA HAYRET! HA GAYRET!  AZ, ÇOK AZ KALDI.  Selam ve dua ile  Bülent ERTEKİN     
Ekleme Tarihi: 22 Şubat 2019 - Cuma

TEZ İHRAÇ EDÜLEEEE

TEZ İHRAÇ EDÜLEEEE... 

Haberi okuyunca bir kaç gün önce yazdığım CHP VE ÖTENAZİ yazısı aklıma geldi. Biraz kendini beğenmişlik gibi olacak belki ama aşağıda okuyacağınız haberi ve daha önceki ve sonraki günlerde CHP içinde kopan fırtınaları ve istifaları okuyunca TESPİT DOĞRUYMUŞ dedim. 

Makale; 

TAM İSABET, 12 DEN VURMUŞ. 

Görünen o ki Chp kendi liderinin eli ile ötenaziyi adım adım gerçekleştiriyor. Haydi hayırlısı. 

Bugünlerde ise AKLA ZİYAN İHRAÇLARI okuyunca HELAL SANA BÜYÜK BAŞKAN dedim. "Yahu kardeşim sen ne diyorsun? Ot mu içtin yoksa .... " diyebilirsiniz. Valla kardeşim ben birşey demiyorum. Diyen büyük başkan.

 İşte yakın zamandaki ihraç ve sebebleri. 

Beşiktaş eski Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın, POLİSLE EL SIKIŞTI diye ihracı istendi. (17 Şubat 2019 Yeni Şafak) 

Aslında bu yüz kızartıcı (!) hadise Murat HAZİNEDAR'ın ilk kabahati değildi. Zira sayın HAZİNEDAR daha önce, dönemin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı KADİR TOPBAŞ ’'LA YAPTIĞI GÖRÜŞME de İHRAÇ GEREKÇESİ olarak GÖSTERİLMİŞTİ. Dilekçede “İBB başkanı Kadir Topbaş’ın karşılanması sırasında Beşiktaş Belediyesi Bandosu’nun AK Parti’nin seçim şarkısı ‘Dombra’ çaldığı, bunun da partiye zarar verdiği” iddia edilmişti. Hazinedar ise iddiayı yalanlayarak çalınan parçanın ‘Dombra’ değil, “Ordu’nun Dereleri” türküsü olduğunu söylemişti. 

Bitti mi? 

Yooooo!!! 

Devaaaaaam!!! 

Murat Hazinedar’ın “AK Partili belediye başkanları ile 3. Köprü ve 3. Havalimanı şantiyelerini gezdiği, bu ziyaret sırasında basın önünde AK Partililerle özçekim yaparak bu projeleri başyapıt ilan ettiği” "Hazinedar’ın umre dönüşü belediye çalışanları tarafından karşılanmasıyla ‘ibadetin şova’ dönüştürüldüğü, bu yüzden partinin zarar gördüğü iddia edilmişti. 

Görüldüğü üzre bir partilinin partisinden ihraç edilmesi için yukarıdaki YÜZ KIZARTICI (!) ve PARTİSİNİ KÜÇÜK DÜŞÜRÜCÜ (!) davranışlar sergilemesi gerekiyor. 

Yani 

-POLİSE, AĞZA ALINMAYACAK KÜFÜRLER ETMEĶ 

-MANKUT KAFALARLA,; EL ELE, KOL KOLA GEZİ OLAYLARINDA EN ÖNDE OLMAK

 -KANDİLE SIRTINI DAYAYANLAR İLE CANCİĞER KUZU SARMASI OLMAK. 

-MİLLETİ "DENİZE DÖKMEK" GİBİ AKLA ZİYAN İFADELER İLE TEHDİTLER SAVURMAK 

-ZİMMETE PARA GEÇİRMEK 

- SAHTECİLİK 

- DEVLET SIRLARINI AÇIĞA VURMA 

bunlar partiyi ve partiliyi AŞAĞILAYICI KÜÇÜK DÜŞÜRÜCÜ davranışlar olmadığı için ASIL PARTİLİLER bunlar olup baş tacı edilmelidir. Devam başkan devaaam. Millet yapamadı. 

Görünen o ki

SEN BAŞARACAKSIN. 

HA HAYRET! HA GAYRET! 

AZ, ÇOK AZ KALDI. 

Selam ve dua ile 

Bülent ERTEKİN     

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.