Bülent Ertekin
Köşe Yazarı
Bülent Ertekin
 

TEŞEKKÜRLER KUTSAL HAÇLI İTTİFAKI...

Kim ne derse desin, öyle veya böyle ülke olarak bir çok ürünü kendi imkânlarımız ve kendi mühendislerimiz ile yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Zira yapacak daha çooooook iş, gidilecek çooooook yolumuz var.  Özellikle de savunma sanayiinde TSK'nın ihtiyaçlarını kendi imkânlarımız ile geliştiriyor, geliştirmekle de kalmıyor bir müddet sonra da en iyilerini, en güzellerini ve segmentinin en ileri derecede plânlarını yapıyoruz. Geçtiğimiz 15  yıl içinde çeşitli çalışmalarımız ve kazanımlarımız oldu. Test altyapılarımız oluştu. En önemli  kollardan biri olan insan kaynakları oluşturuldu. Ar-Ge projeleriyle de bunlar  desteklendirildi. MİLGEM'i, ATAK'ı, ALTAY'ı, HÜRKUŞ'u, ANKA'yı yaptık. Fakat  bunların üzerindeki pek çok alt sistem, parçalar, dışarıdan aldığımız ürünler...  Tabii ki bu safha da hem kendimizi geliştirmeye, hem de ürünlerimizi geliştirmeye  devam ettik. İnsansız hava araçlarımızın üzerindeki  kameraları geliştirmeye başladık. Bu kamerayı yurt dışından alıyorduk. Kendimizin  üretmesi gerekiyordu, çalıştık, ürettik. Çok şükür... ATAK helikopterini değişik ülkelere satalım dedik, ancak motoru  yurt dışından getiriyorduk, önümüze engeller çıktı, satamadık. Dolayısıyla burada ayağımıza bağ olan  şeyleri gördük. Bundan sonraki stratejimizin ayağımıza bağ olan konulara  odaklanarak, bunları çözerek ilerlemek olduğunu biliyoruz. Bu nedenle  Müsteşarlığımız bir karar aldı ve bir Alt Sistemler Daire Başkanlığı kurdu. Şimdi  Ar-Ge çalışmalarını bu sistem üzerinden yapıyor. Ülke olarak gizli sayalım bir  ambargo altındayız. Bu durumun olumlu yanları var. Kendimiz üretmeye çalışıyoruz. Yapıyoruz da. Ambargolar bizi üretmeye teşvik ediyor. Biz ne zaman ki  silahlı insansız hava aracını yaptık, anında dışarıdan 'Size artık kamera  satmıyoruz.' dediler.  Biz kendimiz çalıştık ve ürettik. ASELSAN çalıştı ve bir  kamera yaptı. Uçurduk, oldu. Karşı taraftan bu sefer de 'Tamam, satıyoruz.'  mesajı geldi. İşimiz zor. Çok yakından takip ediliyoruz.  Evet, çok hemde çok yakından takip ediliyoruz. İçimizdeki hainler tarafından (dışarıdakileri zaten saymıyoruz) BAYAĞI İYİ TAKİP EDİLİYORUZ. Artık Aselsanda faili meçhul, BALKONDAN ATLAMALAR BİLEKLERI KESMELER TRAFİK KAZALARI çok şükür olmuyor. Olmayacakta İNŞAALLAH. Artık beyinler dışarıya değil ülkelerinde kalarak VATANINA MİLLETİNE BAYRAĞINA HİZMET AŞKI İLE can-ı gönülden çalışmaya başladı.  Ekonomi kadar düşünen üreten beyin çarklarıda raya girdi. SİZE ÜRÜN SATMIYORUZ! diyenlere bugün biz daha güzel ve en iyisini satıyoruz. Size teşekkür ve dua ediyorum. İyi ki bu ülkeye, benim ülkeme mal satmıyorsunuz. TEŞEKKÜRLER... Lütfen bize mal satmayın.  Zira böylelikle içimizdeki  BİZİ ÇIKARDINIZ. Teşekkürler Avrupa! Teşekkürler İsrail! Teşekkürler ABD! Teşekkürler...            KUTSAL HAÇLI İTTİFAKI Selâm ve dua ile  Bülent ERTEKIN   
Ekleme Tarihi: 20 Aralık 2017 - Çarşamba

TEŞEKKÜRLER KUTSAL HAÇLI İTTİFAKI...

Kim ne derse desin, öyle veya böyle ülke olarak bir çok ürünü kendi imkânlarımız ve kendi mühendislerimiz ile yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Zira yapacak daha çooooook iş, gidilecek çooooook yolumuz var. 
Özellikle de savunma sanayiinde TSK'nın ihtiyaçlarını kendi imkânlarımız ile geliştiriyor, geliştirmekle de kalmıyor bir müddet sonra da en iyilerini, en güzellerini ve segmentinin en ileri derecede plânlarını yapıyoruz. Geçtiğimiz 15  yıl içinde çeşitli çalışmalarımız ve kazanımlarımız oldu. Test altyapılarımız oluştu. En önemli  kollardan biri olan insan kaynakları oluşturuldu. Ar-Ge projeleriyle de bunlar  desteklendirildi. MİLGEM'i, ATAK'ı, ALTAY'ı, HÜRKUŞ'u, ANKA'yı yaptık. Fakat  bunların üzerindeki pek çok alt sistem, parçalar, dışarıdan aldığımız ürünler...  Tabii ki bu safha da hem kendimizi geliştirmeye, hem de ürünlerimizi geliştirmeye  devam ettik. İnsansız hava araçlarımızın üzerindeki  kameraları geliştirmeye başladık. Bu kamerayı yurt dışından alıyorduk. Kendimizin  üretmesi gerekiyordu, çalıştık, ürettik. Çok şükür...

ATAK helikopterini değişik ülkelere satalım dedik, ancak motoru  yurt dışından getiriyorduk, önümüze engeller çıktı, satamadık. Dolayısıyla burada ayağımıza bağ olan  şeyleri gördük. Bundan sonraki stratejimizin ayağımıza bağ olan konulara  odaklanarak, bunları çözerek ilerlemek olduğunu biliyoruz. Bu nedenle  Müsteşarlığımız bir karar aldı ve bir Alt Sistemler Daire Başkanlığı kurdu. Şimdi  Ar-Ge çalışmalarını bu sistem üzerinden yapıyor. Ülke olarak gizli sayalım bir  ambargo altındayız. Bu durumun olumlu yanları var. Kendimiz üretmeye çalışıyoruz. Yapıyoruz da. Ambargolar bizi üretmeye teşvik ediyor. Biz ne zaman ki  silahlı insansız hava aracını yaptık, anında dışarıdan 'Size artık kamera  satmıyoruz.' dediler. 
Biz kendimiz çalıştık ve ürettik. ASELSAN çalıştı ve bir  kamera yaptı. Uçurduk, oldu. Karşı taraftan bu sefer de 'Tamam, satıyoruz.'  mesajı geldi. İşimiz zor. Çok yakından takip ediliyoruz. 

Evet, çok hemde çok yakından takip ediliyoruz. İçimizdeki hainler tarafından (dışarıdakileri zaten saymıyoruz) BAYAĞI İYİ TAKİP EDİLİYORUZ.
Artık Aselsanda faili meçhul,
BALKONDAN ATLAMALAR
BİLEKLERI KESMELER
TRAFİK KAZALARI çok şükür olmuyor. Olmayacakta İNŞAALLAH.
Artık beyinler dışarıya değil ülkelerinde kalarak
VATANINA
MİLLETİNE
BAYRAĞINA HİZMET AŞKI İLE can-ı gönülden çalışmaya başladı.  Ekonomi kadar düşünen üreten beyin çarklarıda raya girdi.
SİZE ÜRÜN SATMIYORUZ! diyenlere bugün biz daha güzel ve en iyisini satıyoruz.
Size teşekkür ve dua ediyorum.
İyi ki bu ülkeye, benim ülkeme mal satmıyorsunuz. TEŞEKKÜRLER...
Lütfen bize mal satmayın. 
Zira böylelikle içimizdeki 
BİZİ ÇIKARDINIZ.
Teşekkürler Avrupa!
Teşekkürler İsrail!
Teşekkürler ABD!
Teşekkürler...
           KUTSAL HAÇLI İTTİFAKI

Selâm ve dua ile 
Bülent ERTEKIN 
 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.