Bülent Ertekin
Köşe Yazarı
Bülent Ertekin
 

TEBRİKLER ÇOCUKLAR. TEBRİKLER.

İki güzide kulübümüz... İki güzide kulübün, iki güzide evlâdı... Avrupa'da iki güzide kulüp... EVERTON. ROMA. Cenk TOSUN. CENGİZ ÜNDER.  Her iki futbolcumuzda oynadıkları kulüplerde fevkalâde performans  gösterek, hem kulüplerine  hemde ülke futboluna çok güzel katkı sağladılar. Yaptıkları işin hakkını da her futbolcunun hayalini süsleyen ve hedeflerinde olan Avrupa'da bir dünya takımında oynamak ile almış oldular. Tebrikler çocuklar.  Bugün bu iki güzide evladımız bu HAYALİ/ HAYALLERİNİ gerçekleştirmiş bulunmaktadırlar. Cenk TOSUN Evertona Cengiz ÜNDER de İtalya ligi seri A nın en eski ve büyük kulüblerinde AYYILDIZI ve TÜRKİYE'yi başarılı bir şekilde temsil etmektedirler  Tebrikler gençler. Geçen hafta Premier liginde oynanan Stoke City-Everton maçında Cenk Tosun iki golle yıldızlaştı. Premier Lig'in 31. haftasında Everton'ın deplasmanda Stoke City ile karşılaştığı maçın 69 ve 84. dakikalarında sahneye çıkan Cenk Tosun attığı iki golle Everton'ı galibiyete taşıdı. Cenk Tosun bu gollerle son 3 maçında 4. golünü attı. Tebrikler CENK TOSUN!!! İtalya Seri A nın en önemli takımlarından biri olan Roma'da forma giyen genç oyuncumuz her hafta performansını daha da yükseklere çıkarmaktadır.  Milli oyuncunun sezon başından bu yana performansını çok geliştirmesine rağmen hala eksik yönleri olduğunu da vurgulayan takımın  çalıştırıcısı, "Cengiz'in doğru anlarda karar verme konusunda kendini geliştirmesi gerek. Bazen sahada kafasını önüne eğerek oynuyor ve etrafındaki pas seçeneklerini görmüyor ama şunu da söylemeliyim ki Cengiz ilk geldiği zamandan çok daha fazla takımı için oynuyor. Harika bir teknik yeteneği var, bunu herkes görüyor. En iyi özelliği, şut atmaya sürekli hazır olması. Bunu çok hızlı yapıyor. değerlendirmesinde.   bulundu. Tebrikler CENGİZ ÜNDER!!! Başarınızın üstüne hergün yeni zafer ve başarılar ekleyerek göğsümüzü kabartmaya devam ediyorsunuz. Yeni başarılar, yeni zaferler, Yeni galibiyetler için sizlere  DUA EDİYORUZ. TEBRİKLER CENK TOSUN!!! TEBRİKLER CENGİZ ÜNDER!!!  YOLA DEVAM... YENİ ZAFERLERE DEVAM... YENİ BAŞARILARA DEVAM... RABBİM YÂR VE YARDIMCINIZ OLSUN. Selâm ve dua ile  BÜLENT ERTEKİN
Ekleme Tarihi: 20 Mart 2018 - Salı

TEBRİKLER ÇOCUKLAR. TEBRİKLER.

İki güzide kulübümüz...
İki güzide kulübün, iki güzide evlâdı...
Avrupa'da iki güzide kulüp...
EVERTON.
ROMA.
Cenk TOSUN.
CENGİZ ÜNDER. 
Her iki futbolcumuzda oynadıkları kulüplerde fevkalâde performans  gösterek, hem kulüplerine  hemde ülke futboluna çok güzel katkı sağladılar. Yaptıkları işin hakkını da her futbolcunun hayalini süsleyen ve hedeflerinde olan Avrupa'da bir dünya takımında oynamak ile almış oldular. Tebrikler çocuklar. 
Bugün bu iki güzide evladımız bu HAYALİ/ HAYALLERİNİ gerçekleştirmiş bulunmaktadırlar.
Cenk TOSUN Evertona
Cengiz ÜNDER de İtalya ligi seri A nın en eski ve büyük kulüblerinde AYYILDIZI ve TÜRKİYE'yi başarılı bir şekilde temsil etmektedirler 
Tebrikler gençler.

Geçen hafta Premier liginde oynanan Stoke City-Everton maçında Cenk Tosun iki golle yıldızlaştı. Premier Lig'in 31. haftasında Everton'ın deplasmanda Stoke City ile karşılaştığı maçın 69 ve 84. dakikalarında sahneye çıkan Cenk Tosun attığı iki golle Everton'ı galibiyete taşıdı. Cenk Tosun bu gollerle son 3 maçında 4. golünü attı.

Tebrikler CENK TOSUN!!!

İtalya Seri A nın en önemli takımlarından biri olan Roma'da forma giyen genç oyuncumuz her hafta performansını daha da yükseklere çıkarmaktadır.  Milli oyuncunun sezon başından bu yana performansını çok geliştirmesine rağmen hala eksik yönleri olduğunu da vurgulayan takımın  çalıştırıcısı, "Cengiz'in doğru anlarda karar verme konusunda kendini geliştirmesi gerek. Bazen sahada kafasını önüne eğerek oynuyor ve etrafındaki pas seçeneklerini görmüyor ama şunu da söylemeliyim ki Cengiz ilk geldiği zamandan çok daha fazla takımı için oynuyor. Harika bir teknik yeteneği var, bunu herkes görüyor. En iyi özelliği, şut atmaya sürekli hazır olması. Bunu çok hızlı yapıyor. değerlendirmesinde.   bulundu.

Tebrikler CENGİZ ÜNDER!!!

Başarınızın üstüne hergün yeni zafer ve başarılar ekleyerek göğsümüzü kabartmaya devam ediyorsunuz.
Yeni başarılar,
yeni zaferler,
Yeni galibiyetler için sizlere 
DUA EDİYORUZ.

TEBRİKLER CENK TOSUN!!!
TEBRİKLER CENGİZ ÜNDER!!! 
YOLA DEVAM...
YENİ ZAFERLERE DEVAM...
YENİ BAŞARILARA DEVAM...
RABBİM YÂR VE YARDIMCINIZ OLSUN.

Selâm ve dua ile 
BÜLENT ERTEKİN

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.