Bülent Ertekin
Köşe Yazarı
Bülent Ertekin
 

SON DAKİKA!!!

SON DAKİKA!!! Sayın seyircilerimiz, son günlerde ülkemizde ve dünyada başdöndürücü hızlılıkta olaylar yaşamaktayız. Özellikle ülkemizde yaşanan dudak uçuklatıcı hadiseler ile "VAY BEEEE" "Ahir ömrümüzde bunuda görmek varmış, helal olsun"  diyecek olduğunuz  davranışları haber muhabirimiz Cevat KELLE sizler için hazırladı ve son dakika haberi olarak vatan, bayrak, milli ve dini değerlere hassas olan SİZ saygıdeğer vatandaşlarımız ile paylaşmak istiyoruz. SON DAKİKA 1 Ordu valisi ile tatsız diyaloglar içerisine giren İMAMOĞLU  kendisi, İstanbul il başkanı ve teşkilat üyelerinin hazırlamış oldukları meyve sepetleri, çikolata bilumum sebze be meyveler  ile ziyaret ederek ÖZÜR DİLEKLERİNİ ilettiler. Son derece sıcak bir ortamda geçen görüşmeler DUYGUSAL ANLAR (!) ile son buldu. SON DAKİKA 2 CHP, zafer yüzü görmeyen lideri ve onun DANA DİŞİ GİBİ KURMAYLARI nerede ise 40 yıldır PKK TERÖRÜ ile vatana, ailelere kan kusturan terör ve terörün hamileri için, "Ruhunuzu, vicdanınızı, insanlığınızı yitirmişsiniz.11 aylık bir bebek ile annesi katledildi. Yazmak konuşmak o kadar kolay ki ciğerimizi yakanların kanları kurusun! PKK’ya da lanet olsun, onları bu kadar güçlendirenlere de lanet olsun. Amaçsızca kendini gerilla olarak tanımlayan, ne için savaştığını bile bilmeyen, sadece kan, kin ve nefretle dolu bu örgütü destekleyen HDP’ye de lanet olsun. PKK dün bebek katiliydi. Bugün de bebek katilidir. Bir annenin ve 11 aylık bir yavrunun katledilmesine sessiz kalan tüm kesimleri kınıyoruz." şeklinde basın açıklaması ile SAFLARını belli ederek gönüllerimizde taht kurmuşlardır. SON DAKİKA  3 Türkiye' ye EKONOMİK ve SİYASİ BAĞIMLILIK  tasması  takarak 100 yıldır istediği gibi yönetmek isteyen ABD, küresel piçlere ve onun içerisindeki uzantılarının en sonuncusu olan Feto için; "Sokaktaki insana göre ABD, FETÖ’yü destekliyor. Kimse Fethullah Gülen’in Türkiye’ye iade edileceğine inanmıyor. Biz de ihtimal vermiyoruz. Bir teröristin korunması sözkonusudur. İddialar çok kuvvetli. Evet, maddi-manevi tazminat talebimiz için JASTA bize emsal oluşturdu”  beyanı ile bir kez daha gönlümüzde taht kurdunuz. ..................... -Ulen gahbecik. -Kak ulen.  -Ne bu yahu senden çektiğimiz gahbecik. -Ne yersin ne içersin yahu... -gak len.. -Yahu ana ne olaki -Daha ne olcek len.  Adamın burnu uzadı yalen söylemekten sen nelee söle durasın. Gak bi elini yüzünü yıga bakem. Ah be ana. Ah be benim gınalı anam. Gene kavurmayı fazla tuzlu yapmışsın. Kendimi deryada bulacağıma YALAN RÜZGARINDA BULDUM.  Ulen İmamoğlu... Seni varya seni. Yakalarsam ...... Selam ve dua ile. Bülent ERTEKİN
Ekleme Tarihi: 17 Haziran 2019 - Pazartesi

SON DAKİKA!!!

SON DAKİKA!!!

Sayın seyircilerimiz, son günlerde ülkemizde ve dünyada başdöndürücü hızlılıkta olaylar yaşamaktayız. Özellikle ülkemizde yaşanan dudak uçuklatıcı hadiseler ile
"VAY BEEEE"
"Ahir ömrümüzde bunuda görmek varmış, helal olsun" 
diyecek olduğunuz  davranışları haber muhabirimiz Cevat KELLE sizler için hazırladı ve son dakika haberi olarak vatan, bayrak, milli ve dini değerlere hassas olan SİZ saygıdeğer vatandaşlarımız ile paylaşmak istiyoruz.

SON DAKİKA 1
Ordu valisi ile tatsız diyaloglar içerisine giren İMAMOĞLU  kendisi, İstanbul il başkanı ve teşkilat üyelerinin hazırlamış oldukları meyve sepetleri, çikolata bilumum sebze be meyveler  ile ziyaret ederek ÖZÜR DİLEKLERİNİ ilettiler. Son derece sıcak bir ortamda geçen görüşmeler DUYGUSAL ANLAR (!) ile son buldu.

SON DAKİKA 2

CHP, zafer yüzü görmeyen lideri ve onun DANA DİŞİ GİBİ KURMAYLARI nerede ise 40 yıldır PKK TERÖRÜ ile vatana, ailelere kan kusturan terör ve terörün hamileri için,

"Ruhunuzu, vicdanınızı, insanlığınızı yitirmişsiniz.11 aylık bir bebek ile annesi katledildi. Yazmak konuşmak o kadar kolay ki ciğerimizi yakanların kanları kurusun! PKK’ya da lanet olsun, onları bu kadar güçlendirenlere de lanet olsun. Amaçsızca kendini gerilla olarak tanımlayan, ne için savaştığını bile bilmeyen, sadece kan, kin ve nefretle dolu bu örgütü destekleyen HDP’ye de lanet olsun. PKK dün bebek katiliydi. Bugün de bebek katilidir. Bir annenin ve 11 aylık bir yavrunun katledilmesine sessiz kalan tüm kesimleri kınıyoruz."

şeklinde basın açıklaması ile SAFLARını belli ederek gönüllerimizde taht kurmuşlardır.

SON DAKİKA  3

Türkiye' ye EKONOMİK ve SİYASİ BAĞIMLILIK  tasması  takarak 100 yıldır istediği gibi yönetmek isteyen ABD, küresel piçlere ve onun içerisindeki uzantılarının en sonuncusu olan Feto için;

"Sokaktaki insana göre ABD, FETÖ’yü destekliyor. Kimse Fethullah Gülen’in Türkiye’ye iade edileceğine inanmıyor. Biz de ihtimal vermiyoruz. Bir teröristin korunması sözkonusudur. İddialar çok kuvvetli. Evet, maddi-manevi tazminat talebimiz için JASTA bize emsal oluşturdu” 

beyanı ile bir kez daha gönlümüzde taht kurdunuz.
.....................

-Ulen gahbecik.
-Kak ulen. 
-Ne bu yahu senden çektiğimiz gahbecik.
-Ne yersin ne içersin yahu...
-gak len..
-Yahu ana ne olaki
-Daha ne olcek len.  Adamın burnu uzadı yalen söylemekten sen nelee söle durasın.
Gak bi elini yüzünü yıga bakem.

Ah be ana. Ah be benim gınalı anam. Gene kavurmayı fazla tuzlu yapmışsın. Kendimi deryada bulacağıma YALAN RÜZGARINDA BULDUM. 
Ulen İmamoğlu...
Seni varya seni. Yakalarsam ......

Selam ve dua ile.
Bülent ERTEKİN

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.