Bülent Ertekin
Köşe Yazarı
Bülent Ertekin
 

SEFERLE MÜKELLEF OLANLARA SELAM OLSUN!!!

SEFERLE MÜKELLEF OLANLARA SELAM OLSUN!!! Bir seçimi daha geride bıraktık. Artıları ve eksikleri ile kazasız belasız ufak tefek olaylar ile nihai neticeye erildi. Rabbim, HAYIRLARA VESİLE KILSIN inşaallah. Seçime katılan tüm partiler başta İktidar partisi olmak üzere, ana muhalefet, muhalefet ve diğer siyasi partilerin başta liderleri olmak üzere tüm kadroları alınan neticeler üzerinden kendilerini çek edip daha sonrada nerede hata ettik? nerede eksik kaldık? nerede mesajımızı vatandaşımıza anlatamadık? diye bir değil bir çok kez kendilerine bu soruları, sormalı sormalı ve sormalıdır. Vatandaşın beklentileri... Verilen vaatler... Geçmişte yapılan sözlü ve fiili davranışlar tekrar tekrar gözden geçirilmeli. Her seçimde olduğu gibi bu seçiminde bir galibi bir çokta mağlupları oldu. Zahiren bakılacak olursa seçimin galibi İKTİDAR PARTİSİ VE CUMHUR İTTİFAKI, mağlublarıda MİLLET İTTİFAKI ve CHP olmuştur. Oysa seçimin galibi MİLLET! Seçimin galibi DEMOKRASİ! Seçimin galibi VATAN!!! oldu. Bugün 1 Nisan. Bu gün ve saatten sonra HİZMETE TALİP olanlar hiç bir vatandaşını ötekileştirmeden HİZMETTE SINIR ve SİNİR YOKTUR deyip kusursuz bir şekilde hizmete başlamalıdırlar. Sözün özü ile bitirelim. Bedir de sevinir... Uhud da yeniliriz biz.... Hüzünlenmeyin Allah bizimledir! Hendek’te görüşür, Mekke’de şükür secdesi ederiz... Biz seferle mükellefiz, eksiklik bizdedir, Zafer Allah’tandır Seferle mükellef olanlara selam olsun. Rabbim bu milletin yâr ve yardımcısı olsun.  Selam ve dua ile  Bülent ERTEKİN 
Ekleme Tarihi: 01 Nisan 2019 - Pazartesi

SEFERLE MÜKELLEF OLANLARA SELAM OLSUN!!!

SEFERLE MÜKELLEF OLANLARA SELAM OLSUN!!! Bir seçimi daha geride bıraktık. Artıları ve eksikleri ile kazasız belasız ufak tefek olaylar ile nihai neticeye erildi. Rabbim, HAYIRLARA VESİLE KILSIN inşaallah.

Seçime katılan tüm partiler başta İktidar partisi olmak üzere, ana muhalefet, muhalefet ve diğer siyasi partilerin başta liderleri olmak üzere tüm kadroları alınan neticeler üzerinden kendilerini çek edip daha sonrada

nerede hata ettik?

nerede eksik kaldık?

nerede mesajımızı vatandaşımıza anlatamadık? diye bir değil bir çok kez kendilerine bu soruları, sormalı sormalı ve sormalıdır.

Vatandaşın beklentileri...

Verilen vaatler...

Geçmişte yapılan sözlü ve fiili davranışlar tekrar tekrar gözden geçirilmeli.

Her seçimde olduğu gibi bu seçiminde bir galibi bir çokta mağlupları oldu. Zahiren bakılacak olursa seçimin galibi İKTİDAR PARTİSİ VE CUMHUR İTTİFAKI, mağlublarıda MİLLET İTTİFAKI ve CHP olmuştur.

Oysa seçimin galibi MİLLET!

Seçimin galibi DEMOKRASİ!

Seçimin galibi VATAN!!! oldu.

Bugün 1 Nisan.

Bu gün ve saatten sonra HİZMETE TALİP olanlar hiç bir vatandaşını ötekileştirmeden

HİZMETTE SINIR ve SİNİR YOKTUR

deyip kusursuz bir şekilde hizmete başlamalıdırlar. Sözün özü ile bitirelim.

Bedir de sevinir...

Uhud da yeniliriz biz....

Hüzünlenmeyin Allah bizimledir!

Hendek’te görüşür, Mekke’de şükür secdesi ederiz... Biz seferle mükellefiz, eksiklik bizdedir,

Zafer Allah’tandır

Seferle mükellef olanlara selam olsun.

Rabbim bu milletin yâr ve yardımcısı olsun. 

Selam ve dua ile 

Bülent ERTEKİN 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.