Bülent Ertekin
Köşe Yazarı
Bülent Ertekin
 

ÖĞRETMENE ÇEVRİLEN SİLAH ......

Bir yanım sağlıkçı. Bir yanım eğitimci. Amiyane tabir ile; AŞAĞI TÜKÜRSEN SAKAL,  YUKARI TÜKÜRSEN BIYIK. Hadi aşağı tükürürsünde yukarı nasıl tükürülür onu ne biliyorum, nede yapma cesaretim var. Zira sonucu pek hoş olmayabilir. Bir yanım sağlıkçı zira eşim hemşire  Bir yanım eğitimci; ki abim, kızım, damadım yılların eğitimcisi. Bunu neden yazdım. Malumunuz son zamanlarda özellikle öğretmenlerimize yapılan ALÇAKÇA SALDIRI ve  CİNAYETLER. Henüz 16/18 yaşındaki genç, okuldan uzaklaştırıldı diye öğretmenini bıçaklıyor.  Başka bir zirzop ki adına öğrenci deniliyor. Öğretmeni laf söyledi diye sınıf basıyor ve boyundan büyük tüfekle arkadaşlarının önünde yılların eğitimcisini ..... Yakın bir zamanda Gebze'de bir lise öğretmenini evli 3 tane bebesi ve birde doğacak olan eğitimci evladımızı...... Bu MANYAK!!! Bu SADİST!!! Bu ALÇAK!!! Bu KATİL!!! Bu EŞKIYALAR!!! maalesef okulunda, eşininde öğretmenlik yaptığı aynı okulda  bıçaklanarak ..... Ne olacak şimdi? Ne tür bir CEZA verilecek? Verilen ceza yâda cezalar ne kadar vicdanları rahatlatacak? Ve en önemlisi öleni tekrar geri getirebilir mı? Batman’da Müzik Öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ın şehit olduğu terör saldırısına ilişkin açılan davada yargılanan 5 sanık, 18’er yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Gebze'de öğretmenini öldüren adi ve şerefsiz mahlukata da bu kadar bir CEZA MI VERECEKLER?  Yoksa iyi hal durumundan dolayı cezasını biraz daha da azaltacaklar mı?  Yani ceza mı?  Yoksa takdir mi edilmiş olacak? Yapılan canice saldırı ve nihayetinde cinayetleri yapanların cezalarını bir ömür boyu tek kişilik hücrelerde ve/veya ağır ceza şartlarında çektirilmesi temennimizdir. Bu sadece öğretmenler için istediğimiz bir durum değil. Aynı zamanda öğretmen ve insana ve insanlığa hizmet eden bütün kurum ve kurum içindeki görevliler içinde geçerlidir. Temennim ve duam odur ki, elbette bu cinayetler, yaralamalar olmasın.  Lâkin oluyorsa da ki oluyor,   GÜN YÜZÜ DAHİ GÖRMESİNLER!!! Gebze'de menfur bir cinayete giden öğretmenimize Cenab-ı Allah'tan rahmet diler geride kalan acılı eşine ve ailesine baş sağlığı temenni ederim. Rabbim bu canilere fırsat vermesin. Selam ve dua ile  Bülent ERTEKİN
Ekleme Tarihi: 10 Nisan 2019 - Çarşamba

ÖĞRETMENE ÇEVRİLEN SİLAH ......

Bir yanım sağlıkçı.
Bir yanım eğitimci.
Amiyane tabir ile;
AŞAĞI TÜKÜRSEN SAKAL, 
YUKARI TÜKÜRSEN BIYIK.
Hadi aşağı tükürürsünde yukarı nasıl tükürülür onu ne biliyorum, nede yapma cesaretim var. Zira sonucu pek hoş olmayabilir.
Bir yanım sağlıkçı zira eşim hemşire 
Bir yanım eğitimci; ki abim, kızım, damadım yılların eğitimcisi.
Bunu neden yazdım. Malumunuz son zamanlarda özellikle öğretmenlerimize yapılan ALÇAKÇA SALDIRI ve  CİNAYETLER.
Henüz 16/18 yaşındaki genç, okuldan uzaklaştırıldı diye öğretmenini bıçaklıyor. 
Başka bir zirzop ki adına öğrenci deniliyor. Öğretmeni laf söyledi diye sınıf basıyor ve boyundan büyük tüfekle arkadaşlarının önünde yılların eğitimcisini .....
Yakın bir zamanda Gebze'de bir lise öğretmenini evli 3 tane bebesi ve birde doğacak olan eğitimci evladımızı......
Bu MANYAK!!!
Bu SADİST!!!
Bu ALÇAK!!!
Bu KATİL!!!
Bu EŞKIYALAR!!!
maalesef okulunda, eşininde öğretmenlik yaptığı aynı okulda  bıçaklanarak .....
Ne olacak şimdi?
Ne tür bir CEZA verilecek?
Verilen ceza yâda cezalar ne kadar vicdanları rahatlatacak?
Ve en önemlisi öleni tekrar geri getirebilir mı?
Batman’da Müzik Öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ın şehit olduğu terör saldırısına ilişkin açılan davada yargılanan 5 sanık, 18’er yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Gebze'de öğretmenini öldüren adi ve şerefsiz mahlukata da bu kadar bir CEZA MI VERECEKLER? 
Yoksa iyi hal durumundan dolayı cezasını biraz daha da azaltacaklar mı? 
Yani ceza mı? 
Yoksa takdir mi edilmiş olacak?
Yapılan canice saldırı ve nihayetinde cinayetleri yapanların cezalarını bir ömür boyu tek kişilik hücrelerde ve/veya ağır ceza şartlarında çektirilmesi temennimizdir.
Bu sadece öğretmenler için istediğimiz bir durum değil. Aynı zamanda öğretmen ve insana ve insanlığa hizmet eden bütün kurum ve kurum içindeki görevliler içinde geçerlidir.
Temennim ve duam odur ki, elbette bu cinayetler, yaralamalar olmasın. 
Lâkin oluyorsa da ki oluyor,  
GÜN YÜZÜ DAHİ GÖRMESİNLER!!!
Gebze'de menfur bir cinayete giden öğretmenimize Cenab-ı Allah'tan rahmet diler geride kalan acılı eşine ve ailesine baş sağlığı temenni ederim.
Rabbim bu canilere fırsat vermesin.

Selam ve dua ile 
Bülent ERTEKİN

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.