Bülent Ertekin
Köşe Yazarı
Bülent Ertekin
 

MÜSTEHAK, ÖYLE Mİ?

Siyasetçi. Millet... Müstehak... Menfaat üzerine siyaset yapmayan ve ülkenin bugün, yarın ve yarından sonra da geleceğine sahip çıkmak isteyen her siyasetçinin bir plânı, bir hedefi, bir proje yâda projeleri olmalıdır.  Eminim ki vardır da. Bu hedefler doğrultusunda HİZMET YOLUNA ÇIKAN siyasi veya siyasetçilerin kendilerini destekleyen yâda desteklemeyen her kesime anlattıkları, SİYASİ... EDEBİ... EDEBLİ bir lisanları da vardır vede olmalıdır. Siyasetin ve siyasetçinin konuştuğu dilde  ÖFKE... KİN... İNTİKAM... HESAPLAŞMA... TERÖR dili olmamalıdır. Hangi dilden... Hangi renkten... Hangi inançtan... Hangi etnik kökenden gelirse gelsin veya gelmesin, gelmese de sempati duyan ADI İNSAN olan herkesi, Şefkatle, Merhametle, Sevgi ile, Muhabbetle, KUCAKLAMALI ve BAĞRINA BASMALI  Tıpkı ilahi emirde olduğu gibi  TÜM MÜMİNLER KARDEŞTİR. Oysa  ne o KUCAKLAMAYI ne de SEVGİ ve MUHABBETİ bir çok siyasetçi de maalesef görmedik, göremedik. Utanmasalar verilen oyların renginden dolayı YEDİ CEDDİMİZİ KÜFÜRLERLE YÂD EDECEKLERDİ(!) Misal mi? İşte size Vekil kartviziti olan bir siyasetçinin bazı illerimizde verilen oylar nedeni ile Twitter hesabından ilk seçim yorumunu yapıyor.  Kim mi? CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tana. TANA twitir hesabından: Turizmin bitmesinden yakınan Antalya %43 oy veriyorsa, Suriyelilerden illallah eden ŞANLIURFA, G.Antep ve Kilis %51 oy veriyorsa, şeker fabrikaları satıldığı için sitem eden Çorum, Yozgat ve Kırşehir açık ara birinci çıkartıyorsa Millete müstahaktır. "  diyor. MÜSTAHAK... Yani diyor ki EY VATANDAŞ, SEN BUNA LAYIKSIN... SEN BUNU HAK ETTİN... SEN BUNA ..... Hemde millete... Hâlâ millete ve onun iradesine  İNANMAYAN... KÜÇÜK GÖREN... AŞAĞILAYAN... DALGA GEÇEN... Siz, adına siyasetçi dahi deme nezaketi gösteremeyeceklerim. Ülkenin bugününe ve yarınına mühür vurmuş UZUN ADAM  yâda  ADAM!!! dediğiniz, dostunda düşmanın  da taktir ettiği zat, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN ve EKİBİ sizin yoldaşlarınızın tabiri ile YENMİŞ sizi. Her seçimde yenmiş Çıkmışsınız yenmiş, çıkmışsınız yenmiş Yenmiş de yenmiş, yenmiş de yenmiş Kusura kakmayın!!! MÜSTAHAK kelimesi bu  NECİP MİLLETE DEĞİL.  Ancak millet ve değerlerinden uzak Milletin; aklı ve iradesi ile dalga geçen   SİZ ve SİZİN GİBİ SİYASETÇİLERE MÜSTAHAK olsa gerek. O necip millet ise sizin için  MÜSTEHAK OLANI SANDIKTA VERDİ. Selâm ve dua ile  Bülent  ERTEKİN   
Ekleme Tarihi: 26 Haziran 2018 - Salı

MÜSTEHAK, ÖYLE Mİ?

Siyasetçi.
Millet...
Müstehak...
Menfaat üzerine siyaset yapmayan ve ülkenin bugün, yarın ve yarından sonra da geleceğine sahip çıkmak isteyen her siyasetçinin bir plânı, bir hedefi, bir proje yâda projeleri olmalıdır. 
Eminim ki vardır da.
Bu hedefler doğrultusunda HİZMET YOLUNA ÇIKAN siyasi veya siyasetçilerin kendilerini destekleyen yâda desteklemeyen her kesime anlattıkları,
SİYASİ...
EDEBİ...
EDEBLİ bir lisanları da vardır vede olmalıdır.
Siyasetin ve siyasetçinin konuştuğu dilde 
ÖFKE...
KİN...
İNTİKAM...
HESAPLAŞMA...
TERÖR dili olmamalıdır.
Hangi dilden...
Hangi renkten...
Hangi inançtan...
Hangi etnik kökenden gelirse gelsin veya gelmesin, gelmese de sempati duyan ADI İNSAN olan herkesi,
Şefkatle,
Merhametle,
Sevgi ile,
Muhabbetle,
KUCAKLAMALI ve BAĞRINA BASMALI 
Tıpkı ilahi emirde olduğu gibi 

TÜM MÜMİNLER KARDEŞTİR.

Oysa  ne o KUCAKLAMAYI ne de SEVGİ ve MUHABBETİ bir çok siyasetçi de maalesef görmedik, göremedik. Utanmasalar verilen oyların renginden dolayı YEDİ CEDDİMİZİ KÜFÜRLERLE YÂD EDECEKLERDİ(!)
Misal mi? İşte size Vekil kartviziti olan bir siyasetçinin bazı illerimizde verilen oylar nedeni ile Twitter hesabından ilk seçim yorumunu yapıyor. 
Kim mi?
CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tana. TANA twitir hesabından:

Turizmin bitmesinden yakınan Antalya %43 oy veriyorsa, Suriyelilerden illallah eden ŞANLIURFA, G.Antep ve Kilis %51 oy veriyorsa, şeker fabrikaları satıldığı için sitem eden Çorum, Yozgat ve Kırşehir açık ara birinci çıkartıyorsa Millete müstahaktır. "  diyor.

MÜSTAHAK...
Yani diyor ki
EY VATANDAŞ,
SEN BUNA LAYIKSIN...
SEN BUNU HAK ETTİN...
SEN BUNA .....
Hemde millete...
Hâlâ millete ve onun iradesine 
İNANMAYAN...
KÜÇÜK GÖREN...
AŞAĞILAYAN...
DALGA GEÇEN...
Siz, adına siyasetçi dahi deme nezaketi gösteremeyeceklerim.
Ülkenin bugününe ve yarınına mühür vurmuş
UZUN ADAM 
yâda 
ADAM!!! dediğiniz, dostunda düşmanın  da taktir ettiği zat, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN ve EKİBİ sizin yoldaşlarınızın tabiri ile

YENMİŞ sizi. Her seçimde yenmiş
Çıkmışsınız yenmiş, çıkmışsınız yenmiş
Yenmiş de yenmiş, yenmiş de yenmiş

Kusura kakmayın!!!
MÜSTAHAK kelimesi bu 
NECİP MİLLETE DEĞİL. 
Ancak millet ve değerlerinden uzak
Milletin; aklı ve iradesi ile dalga geçen  
SİZ ve SİZİN GİBİ
SİYASETÇİLERE MÜSTAHAK olsa gerek.
O necip millet ise sizin için 
MÜSTEHAK OLANI SANDIKTA VERDİ.

Selâm ve dua ile 
Bülent  ERTEKİN 


 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.