Bülent Ertekin
Köşe Yazarı
Bülent Ertekin
 

KENDİ EVLATLARI TARAFINDAN KAFASINA KURŞUN SIKILAN AK PARTİ

KENDİ EVLATLARI TARAFINDAN KAFASINA KURŞUN SIKILAN AK PARTİ. Alayınızı... Sülalenizi... Daha sayayım saymasına da, sonu nereye? kime, nasıl gider; bilmiyorum. Kimsiniz!!! Hangi davanın..  Hangi misyonun... Hangi mason... Hangi ateist, deist... Hangi .... Say... Sayyy... Gene bitmiyor. Gene bitmiyor. Adnan YÖNTEM abi bundan sonraki saymaları sana pas ediyorum. Atış serbest abi. Emin ol bunların dilini en iyi sen anlıyorsun. Konumuz TİLKİ ve ALDIĞI ÖDÜL! Spor Bakanlığı ile Forbes dergisinin düzenlediği “30 Altı 30″da Türkiye’nin 30 yaş altındaki ilham veren gençleri ödüllendirildi. İşletme kurucusu, otomobil yarışçısı, basketbolcu, STK yöneticisi birçok isim ödül alanlar arasındaydı. Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’nun elinden ödül alan isimler arasında dikkat çeken birisi de Aleyna Tilki.  Tilki mi? Çakal mı? Bir şeyler ama, ne???.  Ne olduğunu ben, biz bilemedik.  Spor Bakanlığı bir ödül veriyor. Ödülün adına bakarsanız 10 numara beş yıldız. Lâkin ödülü alana bakıyorsunuz ki, bu ödül buna mı, bu şahsa mı? demekten kendinizi alamıyorsunuz. Odulu alan sanatçı(!) bize göre bir şüpheli;  zira daha önceki klibinde  -pedofili unsurlar kullandığı iddia edilen, -Sosyal medya paylaşımları ile gündeme gelmeyi başaran,  -Son dönemlerde de ABD’de ikamet eden, -16 yaşında alkollü mekanlarda sarhoş eğlendirip ayyaş mezesi olan sözün ona 30 yaş altı ilham veriyormuş(!)  Oysa buradan birçok kez bu ülkenin fevkalâde ROL MODEL ve İLHAM VEREN gençleri lanse etmiştik. Mesela; Gençlere ilham veren ödülü verilmesi gerekiyorsa verilecek olan bu ödül, Aleyna TİLKİ gibilerine değil, Cambridge Üniversitesi Üstün Başarı Ödülleri sınavlarında, EN YÜKSEK PUANI ALARAK Dünya birincisi olan, Kartal Anadolu İHL öğrencisi Rümeysa HAKYEMEZ'e verilmeliydi.  Heyhat!!!  AK Parti kendi evlatları tarafından ayağına değil, BİZZAT KAFASINA  KURŞUN SIKILMAYA DEVAM EDİYOR. Son söz olarak; "Türkiye’ye ilham veren gençler” ödülü veren Spor Bakanı da bizim temsilcimiz olamaz. Dilek ve temennimiz odur ki; Bakanlık bu gaflet ve hıyanetten bir an önce hatasını anlar , Tilkİ ye verdiği ödülü geri alır ve bu MİLLETTEN DE ÖZÜR DİLER. Ne dersiniz, yapar mı? Emin olun benim hiç ümidim yok. Varmısınız yerinde bir kuyu tandıra? Varım!!! diyenleri görelim Selam ve dua ile. Bülent ERTEKİN 
Ekleme Tarihi: 13 Aralık 2019 - Cuma

KENDİ EVLATLARI TARAFINDAN KAFASINA KURŞUN SIKILAN AK PARTİ

KENDİ EVLATLARI TARAFINDAN KAFASINA KURŞUN SIKILAN AK PARTİ.

Alayınızı...
Sülalenizi...
Daha sayayım saymasına da, sonu nereye? kime, nasıl gider; bilmiyorum.

Kimsiniz!!!
Hangi davanın.. 
Hangi misyonun...
Hangi mason...
Hangi ateist, deist...
Hangi ....
Say...
Sayyy...
Gene bitmiyor.
Gene bitmiyor.
Adnan YÖNTEM abi bundan sonraki saymaları sana pas ediyorum. Atış serbest abi. Emin ol bunların dilini en iyi sen anlıyorsun.

Konumuz TİLKİ ve ALDIĞI ÖDÜL!

Spor Bakanlığı ile Forbes dergisinin düzenlediği “30 Altı 30″da Türkiye’nin 30 yaş altındaki ilham veren gençleri ödüllendirildi.

İşletme kurucusu, otomobil yarışçısı, basketbolcu, STK yöneticisi birçok isim ödül alanlar arasındaydı. Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’nun elinden ödül alan isimler arasında dikkat çeken birisi de Aleyna Tilki. 

Tilki mi?
Çakal mı?
Bir şeyler ama, ne???. 
Ne olduğunu ben, biz bilemedik. 

Spor Bakanlığı bir ödül veriyor.
Ödülün adına bakarsanız 10 numara beş yıldız.
Lâkin ödülü alana bakıyorsunuz ki, bu ödül buna mı, bu şahsa mı? demekten kendinizi alamıyorsunuz.

Odulu alan sanatçı(!) bize göre bir şüpheli; 
zira daha önceki klibinde 

-pedofili unsurlar kullandığı iddia edilen,

-Sosyal medya paylaşımları ile gündeme gelmeyi başaran, 

-Son dönemlerde de ABD’de ikamet eden,

-16 yaşında alkollü mekanlarda sarhoş eğlendirip ayyaş mezesi olan sözün ona 30 yaş altı ilham veriyormuş(!) 

Oysa buradan birçok kez bu ülkenin fevkalâde ROL MODEL ve İLHAM VEREN gençleri lanse etmiştik.

Mesela;
Gençlere ilham veren ödülü verilmesi gerekiyorsa verilecek olan bu ödül, Aleyna TİLKİ gibilerine değil, Cambridge Üniversitesi Üstün Başarı Ödülleri sınavlarında, EN YÜKSEK PUANI ALARAK Dünya birincisi olan, Kartal Anadolu İHL öğrencisi Rümeysa HAKYEMEZ'e verilmeliydi. 

Heyhat!!! 
AK Parti kendi evlatları tarafından ayağına değil,
BİZZAT KAFASINA 
KURŞUN SIKILMAYA DEVAM EDİYOR.

Son söz olarak;

"Türkiye’ye ilham veren gençler” ödülü veren Spor Bakanı da bizim temsilcimiz olamaz.
Dilek ve temennimiz odur ki;
Bakanlık bu gaflet ve hıyanetten bir an önce hatasını anlar , Tilkİ ye verdiği ödülü geri alır ve bu MİLLETTEN DE ÖZÜR DİLER.

Ne dersiniz, yapar mı?
Emin olun benim hiç ümidim yok.
Varmısınız yerinde bir kuyu tandıra?
Varım!!! diyenleri görelim


Selam ve dua ile.
Bülent ERTEKİN 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.