Bülent Ertekin
Köşe Yazarı
Bülent Ertekin
 

İMECE USULÜ DEFİN İŞLEMİ YAPILIR(!)

Otuz yıllık çalışmanın sonucunda 2015 senesinde emekli oldum. Çalışmak güzel, sağlığımızda yerinde o halde "çalışmaya devam" dedik, taaaaki 2017 Nisan ayına kadar. 2017 senesinde hatunun İstanbul tayini çıkması ile İSLAMBOL'A taşındık. Böylelikle emeklilik hayatı başladı. Bu sefer de hanımın makam şoförlüğünü(!) yapıyorum. Sonrası? Sonrasında da free takılıyorum. Artık sıkılmaya başladım dersem yalan söylerim. Zira ekmek elden, su musluktan, maaş devlet babadan olunca çok güzel oluyor.(!) Tavsiye ederim. Deneyin.(!) Lâkin son günlerde cinayet haberleri ile birlikte kendime yeni bir iş kuracağım galiba(!) İşin ismini de buldum. İMECE USULÜ DEFİN İŞLEMİ (!) Toplum olarak adeta çıldırma noktasına geldik. Tıpkı şarkıda olduğu gibi OYNATMAYA AZ KALDI. DOKTORUM NERDE? Kim bilir belkide çıldırdık. Üç günlük dünya için; annesini öldürenleri, kayınvalidesini boğanları, para vermedi diye babasını bıçaklayanları hemen hemen hergün duyuyor, okuyor ve izliyoruz. Öyle değil mi? Sahi, bir karıncayı dahi incitmekten imtina eden bu toplumun insanları bu duruma nasıl geldi? Bir bilen var mı? Abi BİR BİLEN VEFAT ETTİ. ALLAH RAHMET ETSİN. dediğinizi duyar gibiyim. Doğru. Bir bilen öldü. Lâkin bugün her konuda çok bilenler türedi. Neyse hamur çok su götürür bir mevzuu. Kurmayı düşündüğüm işin mahiyeti şu. Malum yukarıda da yazdığımız gibi son zamanlarda EKİP ÇALIŞMASI CİNAYETLER çoğaldı.. Cinayeti gelin işliyor. Ölen merhumu halıya oğlu sarıyor. Traktöre torun taşıyor. Traktör ile tarlaya dünür götürüyor. Gömme işini.... Yani tam bir OTOMASYON yâda bir diğer tabir ile İMECE USULÜ DEFİN İŞLEMİ(!) Ben de kafama koydum, seri cinayetler çoğaldı. Bize de ekmek düşer herhalde(!) Ne dersiniz? Tutar mı? Tutaaaaaar. Hem de o biçim tutar. Hadi hayırlısı. Selam ve dua ile Bülent ERTEKİN 
Ekleme Tarihi: 13 Mart 2019 - Çarşamba

İMECE USULÜ DEFİN İŞLEMİ YAPILIR(!)

Otuz yıllık çalışmanın sonucunda 2015 senesinde emekli oldum. Çalışmak güzel, sağlığımızda yerinde o halde "çalışmaya devam" dedik, taaaaki 2017 Nisan ayına kadar.

2017 senesinde hatunun İstanbul tayini çıkması ile İSLAMBOL'A taşındık. Böylelikle emeklilik hayatı başladı. Bu sefer de hanımın makam şoförlüğünü(!) yapıyorum. Sonrası? Sonrasında da free takılıyorum. Artık sıkılmaya başladım dersem yalan söylerim. Zira ekmek elden, su musluktan, maaş devlet babadan olunca çok güzel oluyor.(!) Tavsiye ederim. Deneyin.(!)

Lâkin son günlerde cinayet haberleri ile birlikte kendime yeni bir iş kuracağım galiba(!) İşin ismini de buldum. İMECE USULÜ DEFİN İŞLEMİ (!)

Toplum olarak adeta çıldırma noktasına geldik. Tıpkı şarkıda olduğu gibi OYNATMAYA AZ KALDI. DOKTORUM NERDE? Kim bilir belkide çıldırdık.

Üç günlük dünya için; annesini öldürenleri, kayınvalidesini boğanları, para vermedi diye babasını bıçaklayanları hemen hemen hergün duyuyor, okuyor ve izliyoruz. Öyle değil mi? Sahi, bir karıncayı dahi incitmekten imtina eden bu toplumun insanları bu duruma nasıl geldi? Bir bilen var mı? Abi BİR BİLEN VEFAT ETTİ. ALLAH RAHMET ETSİN. dediğinizi duyar gibiyim. Doğru. Bir bilen öldü. Lâkin bugün her konuda çok bilenler türedi. Neyse hamur çok su götürür bir mevzuu.

Kurmayı düşündüğüm işin mahiyeti şu. Malum yukarıda da yazdığımız gibi son zamanlarda EKİP ÇALIŞMASI CİNAYETLER çoğaldı..

Cinayeti gelin işliyor.

Ölen merhumu halıya oğlu sarıyor.

Traktöre torun taşıyor.

Traktör ile tarlaya dünür götürüyor.

Gömme işini....

Yani tam bir OTOMASYON yâda bir diğer tabir ile İMECE USULÜ DEFİN İŞLEMİ(!)

Ben de kafama koydum, seri cinayetler çoğaldı. Bize de ekmek düşer herhalde(!)

Ne dersiniz? Tutar mı?

Tutaaaaaar.

Hem de o biçim tutar.

Hadi hayırlısı.

Selam ve dua ile

Bülent ERTEKİN 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.