Bülent Ertekin
Köşe Yazarı
Bülent Ertekin
 

HANGİLERİ DAHA AHLAKLI? BİZİMKİLER Mİ? YOKSA, 19 YAŞINDAKİ GENÇ FUTBOL YILDIZI KYLİAN MBAPPE Mİ?

14 Haziran da başlayan Dünya Futbol şampiyonası son sürat devam ediyor. Süprizlerle dolu geçen dünyanın en büyük spor organizasyonu olan bu turnuvada gözümüze, gönlümüze, kulağımıza çok hoş gelen hareketler, görüntüler ve SÖZLER duymaktayız. Bu görüntüleri ve en önemlisi sözleri duyunca  HELAL OLSUN!!! HELAL OLSUN!!!  HELAL OLSUN!!! demekten kendimizi alamıyor, sonrasında da bu güzel hareketleri kendi ülkemiz, futbol dünyamız ve futbolcularımızda da görmek istiyoruz diyoruz. Haberi okuyunca, NEDEN? NİÇİN?  BİZİM FUTBOLCULARIMIZDA BÖYLE YAPMAZ? YAPAMAZLAR? diye kendi kendime soruyorum. Olay şu. Fransa'nın 19 yaşındaki genç futbol yıldızı Kylian Mbappe, futbolcuların milli takımlarında para için oynamamaları gerektiğini söylüyor. Kylian Mbappe, Dünya kupası boyunca milli takımdan gelen bütün parayı hayır kurumlarına bağışlayacağını açıklıyor. Milli takımlarda para için oynanmaması gerektiğini söylüyor. 30 Haziran 2018 01:24 | Cumartesi Oysa yıllar önce 2016 yılına baktığımızda Milli Takımı, Euro 2016’da gündeme taşıyan haberler ne yazık ki başarı ve galibiyetler değil, prim tartışmalarıydı. Tartışmanın sebebi SEN PİRİM ALDIN, BEN ALMADIM SEN ÇOK ALDIN, BEN AZ ALDIM idi. Milyon euroları alan aldı, almayan ise  almadı. Zira oynayan futbolcular da  oynadıkları kadar pirimlerini aldı. Ama buna rağmen ‘Az aldın, çok aldın’ huzursuzluğu milli takımda GÖĞSUNDE AY YILDIZ ı taşıyan ülkenin seçkin sporcuları ve milli takımlar teknik direktörü tarafindan hiç ama hiç  bitmedi.  İşte bir tarafta, Fransa'nın 19 yaşındaki genç futbol yıldızı Kylian Mbappe, futbolcuların milli takımlarında para için oynamamaları gerektiğini söylüyor. Bununla da yetinmeyip Dünya kupası boyunca milli takımdan gelen bütün parayı hayır kurumlarına bağışlayacağını açıklıyor. Diğer yanda, aldığı parayı beğenmeyen bunun için teknik direktör ile ağız dalaşına giren, jeeplerin modelleri için pazarlık yapan, üstüne üstlük hiç bir başarıda imzaları olmayan MİLLİ TAKIM OYUNCULARI.  Güzel bir söz var. Ve biz bu sözü bütün spor komplekslerin girişleri de ve salonlarında görürüz yazar ya hani BEN SPORCUNUN ZEKİ, ÇEVİK VE AYNI ZAMANDA AHLAKLISINI SEVERİM. Evet bizde göğsünde AY YILDIZ ı taşıyın tüm sporcularımızın ZEKİ ÇEVİK  ve en önemlisi ve güzeli AHLAKLISINI ÇOK AMA ÇOK SEVERİZ. Şimdi son soru BEN SPORCUNUN ZEKİ, ÇEVİK VE AYNI ZAMANDA AHLAKLISINI SEVERİM. Hangi futbolcuya daha çok yakışıyor. Bizimkilere mi? Yoksa? Futbolcuların milli takımlarında para için oynamamaları gerektiğini söyleyen Fransa'nın 19 yaşındaki genç futbol yıldızı Kylian Mbappe, ye mi? Yazın Allah (c.c) aşkına!!! Selâm ve dua ile  Bülent ERTEKİN 
Ekleme Tarihi: 05 Temmuz 2018 - Perşembe

HANGİLERİ DAHA AHLAKLI? BİZİMKİLER Mİ? YOKSA, 19 YAŞINDAKİ GENÇ FUTBOL YILDIZI KYLİAN MBAPPE Mİ?

14 Haziran da başlayan Dünya Futbol şampiyonası son sürat devam ediyor. Süprizlerle dolu geçen dünyanın en büyük spor organizasyonu olan bu turnuvada gözümüze, gönlümüze, kulağımıza çok hoş gelen hareketler, görüntüler ve SÖZLER duymaktayız. Bu görüntüleri ve en önemlisi sözleri duyunca 
HELAL OLSUN!!!
HELAL OLSUN!!! 
HELAL OLSUN!!!
demekten kendimizi alamıyor, sonrasında da bu güzel hareketleri kendi ülkemiz, futbol dünyamız ve futbolcularımızda da görmek istiyoruz diyoruz.
Haberi okuyunca,
NEDEN?
NİÇİN? 
BİZİM FUTBOLCULARIMIZDA BÖYLE YAPMAZ? YAPAMAZLAR?
diye kendi kendime soruyorum.

Olay şu.

Fransa'nın 19 yaşındaki genç futbol yıldızı Kylian Mbappe, futbolcuların milli takımlarında para için oynamamaları gerektiğini söylüyor.

Kylian Mbappe, Dünya kupası boyunca milli takımdan gelen bütün parayı hayır kurumlarına bağışlayacağını açıklıyor. Milli takımlarda para için oynanmaması gerektiğini söylüyor.

30 Haziran 2018 01:24 | Cumartesi

Oysa yıllar önce 2016 yılına baktığımızda Milli Takımı, Euro 2016’da gündeme taşıyan haberler ne yazık ki başarı ve galibiyetler değil, prim tartışmalarıydı. Tartışmanın sebebi

SEN PİRİM ALDIN, BEN ALMADIM
SEN ÇOK ALDIN, BEN AZ ALDIM idi.

Milyon euroları alan aldı, almayan ise  almadı. Zira oynayan futbolcular da  oynadıkları kadar pirimlerini aldı. Ama buna rağmen ‘Az aldın, çok aldın’ huzursuzluğu milli takımda GÖĞSUNDE AY YILDIZ ı taşıyan ülkenin seçkin sporcuları ve milli takımlar teknik direktörü tarafindan hiç ama hiç  bitmedi. 

İşte bir tarafta,

Fransa'nın 19 yaşındaki genç futbol yıldızı Kylian Mbappe, futbolcuların milli takımlarında para için oynamamaları gerektiğini söylüyor.

Bununla da yetinmeyip Dünya kupası boyunca milli takımdan gelen bütün parayı hayır kurumlarına bağışlayacağını açıklıyor.

Diğer yanda, aldığı parayı beğenmeyen bunun için teknik direktör ile ağız dalaşına giren, jeeplerin modelleri için pazarlık yapan,
üstüne üstlük hiç bir başarıda imzaları olmayan MİLLİ TAKIM OYUNCULARI. 

Güzel bir söz var. Ve biz bu sözü bütün spor komplekslerin girişleri de ve salonlarında görürüz yazar ya hani

BEN SPORCUNUN ZEKİ, ÇEVİK VE AYNI ZAMANDA AHLAKLISINI SEVERİM.

Evet bizde göğsünde AY YILDIZ ı taşıyın tüm sporcularımızın
ZEKİ
ÇEVİK 
ve en önemlisi ve güzeli

AHLAKLISINI ÇOK AMA ÇOK SEVERİZ.
Şimdi son soru

BEN SPORCUNUN ZEKİ, ÇEVİK VE AYNI ZAMANDA AHLAKLISINI SEVERİM.

Hangi futbolcuya daha çok yakışıyor.

Bizimkilere mi?

Yoksa?

Futbolcuların milli takımlarında para için oynamamaları gerektiğini söyleyen Fransa'nın 19 yaşındaki genç futbol yıldızı Kylian Mbappe, ye mi?

Yazın Allah (c.c) aşkına!!!


Selâm ve dua ile 
Bülent ERTEKİN 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.