Bülent Ertekin
Köşe Yazarı
Bülent Ertekin
 

GEREKİRSE ÖVECEK, GEREKİRSE DE DÖVECEĞİZ(!)

GEREKİRSE ÖVECEK, GEREKİRSE DE DÖVECEĞİZ(!) Bir kaç gün öncesinde bir yazı yazmış idim. Başlığıda; BÜYÜK ÇÖKÜŞE DOĞRU GİTTİĞİNİZİN FARKINDAMISINIZ? demiş akabinde de son günlerde üst üste gelen akıl tutulması ya da BEYİN ÖLÜMÜ tabir edeceğimiz davranışları yazmış ve yorumumuzu yazmış idik.  Sağolsunlar, okuyan arkadaşlarımızdan gelen müspet ifadelerin yanında menfi tenkitlerde vardı. Hepsine teşekkürlerimi iletiyorum. Yazımızda iktidarın geçmiş dönemlerde çok güzel işlere imza attığını lâkin son dönemde tüm teşkilattan gelen kötü kokuların partinin büyük çöküşe doğru gittiğini gösterdiğini yazmış ve sonunda da, ...... Peki bu gidiş; Nereye kadar? Ne zamana kadar? Kim çözecek? Kim DUR!!!! Kim DURUN !!!  diyecek demiş idim. Bu bir ızdırap, biraz sitem, biraz kırgınlık ve kızgınlık idi. Kısacası, biz; iktidarın mücahit olarak başlayıp müteahhit olarak devam eden kahramanlarına  "SIRTINDA AKREP VAR!!! DİKKAT ET!!" Dedik.  Dedik demesine de maalesef bu tenkit ve tavsiye niteliğindeki yazımızı içine sindiremeyen arkadaşlarımız oldu.  Amiyane tabir ile  KİME VURDUUUUUUK... KİM DEN SES GELDİ(!) Gelelim bu yazımızı yazmaya vesile olan kardeşimizin  YORUMUNA(!) ...... Üç örnek vermişsiniz. Bunun tersi binler  güzel örnekler vardır. Bence Ak Parti çöküşe gitmiyor. Siz bilgi toplamada haber almada zaaftasınız. Size verileni ve gösterileni  yazıyorsunuz. Algılanarak avlanmışsınız. Öyle ders verir ki diyorsunuz. Ak parti gidebilir. O zaman siz nereye gideceksiniz. Millet nereye gidecek. ....... Şimdi bu yazının neresinden tutalım. 1-Siz bilgi toplamada haber almada zaaftasınız. 2-Size verileni ve gösterileni  yazıyorsunuz. 3-O zaman siz nereye gideceksiniz. 4-Millet nereye gidecek. CEVAP!!! 1-Bilgi toplama ve haber almada bir zaafım yok. Zira gerek özel, gerekse devletin resmi kurumlarının sitelerinden gelen haberleri takip ederseniz bu haberleri bu ülkede herkes bir tuşa dokunmak ile ulaşabilir. Bunu bilmemeniz bizim değil de sizin zaafınız olsa gerek. 2-DOĞRU!!! Bize verileni ve gösterileni yazıyoruz. İnan bunu bütün ulusal ve yerel gazetelerde yazı yazan tanıdığın ve tanımadığın bütün meşhur yazarlar yapıyor. Alttaki paylaşımlara bakarak avlanmadığımızı(!) senin tabirin ile AVLANDIKLARINI(!) görebilir ve anlayabilirsin. Ve en önemlisi demişsinki  SİZ NEREYE??  MİLLET NEREYE GİDECEK??? Bizim, BİR TANE VATANIMIZ VAR, TÜRKİYE!!! Bizler dün dedelerimiz nasıl vatanı için canını cananını gözünü kırpmadan vermiş ise, bazıları gibi satmadan ihanet etmeden, bizlerde tıpkı dedelerimiz ve atalarımız gibi DİMDİK... BURADA!!! TÜRKİYE'DEYİZ!! SON SÖZ:  SİYASETİ VE SİYASİLERİ; GEREKİRSE ÖVECEK,  GEREKİRSE DE DÖVECEĞİZ(!) NOKTA. Selam ve dua ile  Bülent ERTEKİN.
Ekleme Tarihi: 17 Aralık 2019 - Salı

GEREKİRSE ÖVECEK, GEREKİRSE DE DÖVECEĞİZ(!)

GEREKİRSE ÖVECEK, GEREKİRSE DE DÖVECEĞİZ(!)

Bir kaç gün öncesinde bir yazı yazmış idim. Başlığıda;

BÜYÜK ÇÖKÜŞE DOĞRU GİTTİĞİNİZİN FARKINDAMISINIZ?

demiş akabinde de son günlerde üst üste gelen akıl tutulması ya da BEYİN ÖLÜMÜ tabir edeceğimiz davranışları yazmış ve yorumumuzu yazmış idik. 
Sağolsunlar, okuyan arkadaşlarımızdan gelen müspet ifadelerin yanında menfi tenkitlerde vardı. Hepsine teşekkürlerimi iletiyorum.

Yazımızda iktidarın geçmiş dönemlerde çok güzel işlere imza attığını lâkin son dönemde tüm teşkilattan gelen kötü kokuların partinin büyük çöküşe doğru gittiğini gösterdiğini yazmış ve sonunda da,
......
Peki bu gidiş;
Nereye kadar?
Ne zamana kadar?
Kim çözecek?
Kim DUR!!!!
Kim DURUN !!!  diyecek demiş idim. Bu bir ızdırap, biraz sitem, biraz kırgınlık ve kızgınlık idi.
Kısacası, biz; iktidarın mücahit olarak başlayıp müteahhit olarak devam eden kahramanlarına  "SIRTINDA AKREP VAR!!! DİKKAT ET!!" Dedik. 
Dedik demesine de maalesef bu tenkit ve tavsiye niteliğindeki yazımızı içine sindiremeyen arkadaşlarımız oldu. 
Amiyane tabir ile 
KİME VURDUUUUUUK...
KİM DEN SES GELDİ(!)

Gelelim bu yazımızı yazmaya vesile olan kardeşimizin  YORUMUNA(!)
......

Üç örnek vermişsiniz.
Bunun tersi binler  güzel örnekler vardır.
Bence Ak Parti çöküşe gitmiyor.
Siz bilgi toplamada haber almada zaaftasınız.
Size verileni ve gösterileni  yazıyorsunuz.
Algılanarak avlanmışsınız.
Öyle ders verir ki diyorsunuz.
Ak parti gidebilir.
O zaman siz nereye gideceksiniz.
Millet nereye gidecek.
.......
Şimdi bu yazının neresinden tutalım.

1-Siz bilgi toplamada haber almada zaaftasınız.
2-Size verileni ve gösterileni  yazıyorsunuz.
3-O zaman siz nereye gideceksiniz.
4-Millet nereye gidecek.

CEVAP!!!
1-Bilgi toplama ve haber almada bir zaafım yok. Zira gerek özel, gerekse devletin resmi kurumlarının sitelerinden gelen haberleri takip ederseniz bu haberleri bu ülkede herkes bir tuşa dokunmak ile ulaşabilir. Bunu bilmemeniz bizim değil de sizin zaafınız olsa gerek.

2-DOĞRU!!!
Bize verileni ve gösterileni yazıyoruz. İnan bunu bütün ulusal ve yerel gazetelerde yazı yazan tanıdığın ve tanımadığın bütün meşhur yazarlar yapıyor. Alttaki paylaşımlara bakarak avlanmadığımızı(!) senin tabirin ile AVLANDIKLARINI(!) görebilir ve anlayabilirsin.

Ve en önemlisi demişsinki 
SİZ NEREYE?? 
MİLLET NEREYE GİDECEK???

Bizim,
BİR TANE VATANIMIZ VAR, TÜRKİYE!!!
Bizler dün dedelerimiz nasıl vatanı için canını cananını gözünü kırpmadan vermiş ise,
bazıları gibi satmadan ihanet etmeden,
bizlerde tıpkı dedelerimiz ve atalarımız gibi
DİMDİK...
BURADA!!!
TÜRKİYE'DEYİZ!!

SON SÖZ: 
SİYASETİ VE SİYASİLERİ;
GEREKİRSE ÖVECEK, 
GEREKİRSE DE DÖVECEĞİZ(!)
NOKTA.

Selam ve dua ile 
Bülent ERTEKİN.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.