Bülent Ertekin
Köşe Yazarı
Bülent Ertekin
 

BİZ,SİZİN KİMDEN OY İSTEDİĞİNİZİ ÇOK İYİ BİLİYORUZ.

BİZ, SİZİN KİMDEN OY İSTEDİĞİNİZİ ÇOK İYİ BİLİYORUZ. Ver!!! Ne olursan ol ver!!! İster lezbiyen ol!!! İster pkk lı ol!!! İster anarşist ol!!! İster terörist ol!!! İster ateist ol!!! İster feminist ol!!! İster hırsız ol!!! İster uğursuz ol!!! İster tecavüzcü ol!!! İster..... Ne olursan ol. Sadece ve sadece 31 Mart seçimlerinde oyunu CHP ye ver. Ne saydım be birader. Saydım da saydım... Saydım da saydım. Valla aslında ben saymadım. Sayamayanlara, eksik sayanlara lisan-ı hallerine tercüman oldum. Malumunuz bir kaç gün öncesin de terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP ile ittifak kuran CHP, teröristlerden oy istedi. Askerimizi, polisimize, kundaktaki bebeğe bile kalleşçe saldıran terör örgütü PKK’ya olan yakınlığını açıkça deşifre eden CHP, vatandaşların da büyük tepkisini çekti. CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, açık açık terör propagandası yaptı. Almanya’nın Köln kentinde Halk TV’den de canlı yayınlanan bir oturuma katılan CHP’li Bankoğlu, “31 Mart seçimlerinde PKK’lıdır hiç fark etmez oylarını istiyoruz” dedi. CHP nin durumu, sözleri Sevgi Anlı bestesi ve düzenlemesi Atilla Özdemiroğlu tarafından yapılan Sezen AKSU'nun Ağlamak Güzeldir isimli albümünde yer alan Yalnız Kullar (Tanrım) şarkı sözlerini hatırlattı. Şarkıda da tıpkı CHP li milletvekili gibi VER!!! VER!!! VER!!! VER!!! diyor. Ben şarkının sözleri ile biraz oynadım. Artık uyar mı? uymaz mı? onu bilmiyorum. Derler ya hani ; uysa da yazdım(!) uymasada da(!) Tanrım Tek başına koyma CHP yi Yalnızlığa ancak sen dayanırsın Seçmensiz oysuz kalanın zordur halleri Yalnızlığa ancak sen dayanırsın Şu gelen SEÇMEN olaydı Elinde OY olaydı İkisi bir sandıkta Devasa OY olaydı Yeşil bağın üzümü Oya diktim gözümü Ne gelen var ne giden Kime deyim sözümü .............. Hey tanrım Bana üç tane Üç de yetmez beş tane   Beş de yetmez yedi tane Ver ver ver ver Ver Allahım ver... Valla bu şarkıya "amin" denir mi bilmiyorum? Nusret baba sağ olsaydı(Allah rahmet etsin) Heredot Cevdet ve mahallenin sakinleri ile gider bu soruyu sorardık. Lakin; siz siz olun milletin aklı ile dalga geçmeyin. Geçerseniz tıpkı GEL BAKALIM MUHARREM'in dediği gibi YENİLİRDE YENİLİR YENİLİRDE YENİLİRSİNİZ. Demedi demeeeeee...  Selam ve dua ile Bülent ERTEKİN .
Ekleme Tarihi: 18 Mart 2019 - Pazartesi

BİZ,SİZİN KİMDEN OY İSTEDİĞİNİZİ ÇOK İYİ BİLİYORUZ.

BİZ, SİZİN KİMDEN OY İSTEDİĞİNİZİ ÇOK İYİ BİLİYORUZ.

Ver!!!

Ne olursan ol ver!!!

İster lezbiyen ol!!!

İster pkk lı ol!!!

İster anarşist ol!!!

İster terörist ol!!!

İster ateist ol!!!

İster feminist ol!!!

İster hırsız ol!!!

İster uğursuz ol!!!

İster tecavüzcü ol!!!

İster.....

Ne olursan ol.

Sadece ve sadece 31 Mart seçimlerinde oyunu CHP ye ver. Ne saydım be birader. Saydım da saydım... Saydım da saydım.

Valla aslında ben saymadım. Sayamayanlara, eksik sayanlara lisan-ı hallerine tercüman oldum. Malumunuz bir kaç gün öncesin de terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP ile ittifak kuran CHP, teröristlerden oy istedi. Askerimizi, polisimize, kundaktaki bebeğe bile kalleşçe saldıran terör örgütü PKK’ya olan yakınlığını açıkça deşifre eden CHP, vatandaşların da büyük tepkisini çekti. CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, açık açık terör propagandası yaptı. Almanya’nın Köln kentinde Halk TV’den de canlı yayınlanan bir oturuma katılan CHP’li Bankoğlu, “31 Mart seçimlerinde PKK’lıdır hiç fark etmez oylarını istiyoruz” dedi.

CHP nin durumu, sözleri Sevgi Anlı bestesi ve düzenlemesi Atilla Özdemiroğlu tarafından yapılan Sezen AKSU'nun Ağlamak Güzeldir isimli albümünde yer alan Yalnız Kullar (Tanrım) şarkı sözlerini hatırlattı. Şarkıda da tıpkı CHP li milletvekili gibi VER!!! VER!!! VER!!! VER!!! diyor.

Ben şarkının sözleri ile biraz oynadım. Artık uyar mı? uymaz mı? onu bilmiyorum. Derler ya hani ; uysa da yazdım(!) uymasada da(!)

Tanrım Tek başına koyma CHP yi

Yalnızlığa ancak sen dayanırsın

Seçmensiz oysuz kalanın zordur halleri

Yalnızlığa ancak sen dayanırsın

Şu gelen SEÇMEN olaydı

Elinde OY olaydı

İkisi bir sandıkta Devasa OY olaydı

Yeşil bağın üzümü Oya diktim gözümü

Ne gelen var ne giden Kime deyim sözümü

..............

Hey tanrım Bana üç tane Üç de yetmez beş tane   Beş de yetmez yedi tane Ver ver ver ver Ver Allahım ver...

Valla bu şarkıya "amin" denir mi bilmiyorum?

Nusret baba sağ olsaydı(Allah rahmet etsin) Heredot Cevdet ve mahallenin sakinleri ile gider bu soruyu sorardık.

Lakin; siz siz olun milletin aklı ile dalga geçmeyin. Geçerseniz tıpkı GEL BAKALIM MUHARREM'in dediği gibi YENİLİRDE YENİLİR YENİLİRDE YENİLİRSİNİZ.

Demedi demeeeeee... 

Selam ve dua ile Bülent ERTEKİN .

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.