Bülent Ertekin
Köşe Yazarı
Bülent Ertekin
 

BİZDEN YANA HELAL OLSUN.

BİZDEN YANA HELAL OLSUN... Gümbüüüüür... Çatııııır... Çutuur... Sarsıntı... Binalar ve insanlar sanki beşikte sallanıyor gibi... Depreeeeeeem... Kaçıııııın... Yaşayan bilir... Deprem kuşağında yaşayan birisi olarak, İzmir de 1975 ,1980, 1992 deki depremleri unutamam. Zira.... Anlatmak zor, yaşayan bilir.  Sonrası... Gölcük depremi... Van depremi... Rabbim bu acıları bu aziz millete tekrar göstermesin. İnşaallah. Bizlerde birer kul olarak kim ne derse desin DEPREM İLAHİ BİR İKAZDIR mesajını unutmayalım, maddi  ve manevi önlemlerimizi alalım. Geçen günler içerisinde tekrar ilahi bir ikaz ile karşı karşıya kaldık. Merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 24 Ocak Cuma akşam saatlerinde meydana gelen depremde,                   41 kişi hayatını yitirdi. Depremde aldığı yaralar nedeniyle hastanelere başvuran 1607 kişiden 1523’ü taburcu oldu. Yüze yakın kişi ağır yaralandı. 76 bina yıkıldı. 645 binada ağır hasar meydana geldi. Çok şükür ki çok kısa bir süre içerisinde devlet millet adeta tek yürek, tek yumruk olarak gerekli yaralar sarılıyor, sarılmaya devam edecek. Lâkin... CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Depreme dayanıklı evler yapılsın diye 34 milyar dolar vergi verildi, bugün deprem oluyor insanlar ölüyor. 82 milyondan toplanan 34 milyar dolar nereye harcandı? İstanbul’da 99’dan bu yana el atılmamış okullar var” diyerek siyasetin, Tarafgirlik... Kindarlık... Düşmanlık..  Menhus yüzünü bir kez daha BEL ALTI VURUŞLAR ile hükümeti kamuoyunda, safi zihinleri bulandırmak, kamuoyu oluşturmak bir adım ötesi menhus GEZİ ZEKALI VE RUHLARI MEYDANLARA ÇEKMEK için alınan vergilerden vurmaya çalışıyor  Biz her ne olursa olsun milletimizin zor günlerinde ister bir, isterse binler olsun. DEPREMZEDELER İÇİN VERDİĞİMİZ her kuruşu HELAL EDİYORUZ.  Verdiğimiz her kuruş... Verdiğimiz her eşya...  Verdiğimiz ne olursa olsun: DEVLETİME, ANALARININ AK SÜTÜ KADAR HELAL OLSUN. Bizler verdiğimiz her kuruşu ALLAH RIZASI için verdik ve vermeyede devam edeceğiz. Bunun nereye gideceğini bu milletin idarecileri söylemiştir. Bundan sonrası ise şayet gereken yerlere gerektiği gibi vermezlerse hesabını RABBİ RAHİMİMİZE verirler.  Son söz: Depremzedelere verilen veya vergi adı altında akinan paraların hesabını soranlar  "işten bir tek işçi çıkarılmayacak. Namus sözü veriyorum" diyerek biraz da bu NAMUS SÖZÜNÜN takipciliğini yaparsa işte o zaman gönüllerimizde taht kuracak. Selam ve dua ile. Bülent ERTEKİN  Selam ve dua ile. Bülent ERTEKİN   
Ekleme Tarihi: 02 Şubat 2020 - Pazar

BİZDEN YANA HELAL OLSUN.

BİZDEN YANA HELAL OLSUN...

Gümbüüüüür...
Çatııııır...
Çutuur...
Sarsıntı...
Binalar ve insanlar sanki beşikte sallanıyor gibi...
Depreeeeeeem...
Kaçıııııın...

Yaşayan bilir...
Deprem kuşağında yaşayan birisi olarak, İzmir de 1975 ,1980, 1992 deki depremleri unutamam.
Zira....
Anlatmak zor, yaşayan bilir. 
Sonrası...
Gölcük depremi...
Van depremi...

Rabbim bu acıları bu aziz millete tekrar göstermesin. İnşaallah. Bizlerde birer kul olarak kim ne derse desin DEPREM İLAHİ BİR İKAZDIR mesajını unutmayalım, maddi  ve manevi önlemlerimizi alalım.

Geçen günler içerisinde tekrar ilahi bir ikaz ile karşı karşıya kaldık. Merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 24 Ocak Cuma akşam saatlerinde meydana gelen depremde,                  
41 kişi hayatını yitirdi. Depremde aldığı yaralar nedeniyle hastanelere başvuran 1607 kişiden 1523’ü taburcu oldu. Yüze yakın kişi ağır yaralandı. 76 bina yıkıldı. 645 binada ağır hasar meydana geldi.
Çok şükür ki çok kısa bir süre içerisinde devlet millet adeta tek yürek, tek yumruk olarak gerekli yaralar sarılıyor, sarılmaya devam edecek.

Lâkin...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Depreme dayanıklı evler yapılsın diye 34 milyar dolar vergi verildi, bugün deprem oluyor insanlar ölüyor. 82 milyondan toplanan 34 milyar dolar nereye harcandı? İstanbul’da 99’dan bu yana el atılmamış okullar var” diyerek siyasetin,
Tarafgirlik...
Kindarlık...
Düşmanlık.. 
Menhus yüzünü bir kez daha BEL ALTI VURUŞLAR ile hükümeti kamuoyunda, safi zihinleri bulandırmak, kamuoyu oluşturmak bir adım ötesi menhus GEZİ ZEKALI VE RUHLARI MEYDANLARA ÇEKMEK için alınan vergilerden vurmaya çalışıyor 

Biz her ne olursa olsun milletimizin zor günlerinde ister bir, isterse binler olsun.
DEPREMZEDELER İÇİN VERDİĞİMİZ her kuruşu HELAL EDİYORUZ. 
Verdiğimiz her kuruş...
Verdiğimiz her eşya... 
Verdiğimiz ne olursa olsun:
DEVLETİME, ANALARININ AK SÜTÜ KADAR HELAL OLSUN.
Bizler verdiğimiz her kuruşu ALLAH RIZASI için verdik ve vermeyede devam edeceğiz. Bunun nereye gideceğini bu milletin idarecileri söylemiştir. Bundan sonrası ise şayet gereken yerlere gerektiği gibi vermezlerse hesabını RABBİ RAHİMİMİZE verirler. 
Son söz: Depremzedelere verilen veya vergi adı altında akinan paraların hesabını soranlar  "işten bir tek işçi çıkarılmayacak. Namus sözü veriyorum" diyerek biraz da bu NAMUS SÖZÜNÜN takipciliğini yaparsa işte o zaman gönüllerimizde taht kuracak.

Selam ve dua ile.
Bülent ERTEKİN 


Selam ve dua ile.
Bülent ERTEKİN 
 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.