Bülent Ertekin
Köşe Yazarı
Bülent Ertekin
 

BİRİ ÜÇ KURUŞ, DİĞERİ BEŞ KURUŞLUK ADAM.

BİRİ ÜÇ KURUŞ, DİĞERİ DE BEŞ KURUŞLUK ADAM. Bir deli kuyuya taş atmış, kırk tane akıllı çıkaramamış. Aslında isteseler çıkarırlar, öyle değil mi? Kuyunun derinliğine göre önce itfaiye çağrılır veya bir kedi için çatılara, ağaçlara bir insanın dahi zor gireceği deliklere giren AKUD elamanları.  Ne zor şartlar altında çalışıyorlar.  Öyle değil mi? Hummalı bir çalışma,  saatler sonra gelen başarılı bir kurtarma operasyonu. Amerika'da veya dünyanın herhangibi bir yerinde olsa 3 maaş, bir aylık ikramiye, ve kahramanlık madalyası ile onurlandırırlardı. Bizde? Mahallenin yaşlısı, genci, kadını, erkeği büyük alkışlar ile arama kurtarma ekibini  Helal olsun... Yaşaaaaaa... Varoooooool... Allah razı olsunlar ile yere göğe sığdıramayız. Gördüğünüz gibi taş kuyuya da atılsa,  itin ..... atılsa(!) biz Allah'ın izni ile onu atıldığı yerden, girdiği yerden çıkarırız. Lâkin ne hikmetse CHP’yi köşeye sıkıştıran “Külliye’de bir CHP’li” yalanını kim attı ise bir türlü düştüğü kuyudan çıkaramadık. Demek ki YA TAŞTA, YADA TAŞI ATANDA bir PROBLEM VAR.  Bize göre sıkıntı yok.  Türk polisi yakalar... Götürürler merkeze... ........ Lâkin işin boyutu hiçte böyle olmadı. Ne bizim itfaiyenin, bağrı yanık memurları... Ne Akut un fedakar evlatları;  olayı bir türlü çözemedi. Sonunda her gün cumaya giden(!) İNCE olayı ADALETE PAS ETTİ. CHP’yi köşeye sıkıştıran “Külliye’de bir CHP’li” yalanını kim attı ise dün bir dava bir de özür hamlesi geldi. İddiayı ortaya atan Rahmi Turan köşesinden özür dilerken Muharrem İnce, iki gazeteciye de dava açtı. İnce, Turan’dan 5 kuruş, Talat Atilla’dan ise 3 kuruş manevi tazminat talep etti. (Nur Banu Aras  27 Kasım 2019) Chp nin 22. ve 23. dönem Yalova Milletvekili sayın İnce, bu iddiaları atan yazar (!) ları bana kalırsa ki durum onu gösteriyor; DAVA ETMİŞ DEĞİL,  DAVAYA MESNED OLAN ADAMLARA, BİRİNİZ 3 KURUŞLUK... DİĞERİNİZ DE 5 KURUŞLUK  ADAMSINIZ!!! mesajını vermiştir. Mahkemenin sonucu ne olursa olsun ortaya attıkları konuyu İSPAT EDEMEYENLER  TÜRK SİYASİ TARİHİNDE , ÜÇ BEŞ KURUŞLUK ADAMLAR!!!  OLARAK ANILACAKLARDIR. Son söz, en doğrusu ve güzeli onurlu ve şerefli bir insan olarak yaşamaktır. İkbal için, birilerini gözden düşürmek, sadece ve sadece gündem oluşturmak için ASPARAGAS HABERLER ile hiçbirşey elde edilemediğini DANA DİŞİ(!) gibi adamlar bilmiyorsa birileri çıkıyor bir dava ile  SEN!!! ÜÇ KURUŞLUK. SEN DE!!! BEŞ KURUŞLUK ADAMSIN  diyerek, bir anda yılların birikimlerini yerle yeksan edebiliyor. Herkese hak ettiği değeri vermeniz ve aynı şekilde değer görmeniz dileğiyle... Selam ve dua ile. Bülent ERTEKİN
Ekleme Tarihi: 27 Kasım 2019 - Çarşamba

BİRİ ÜÇ KURUŞ, DİĞERİ BEŞ KURUŞLUK ADAM.

BİRİ ÜÇ KURUŞ, DİĞERİ DE BEŞ KURUŞLUK ADAM.

Bir deli kuyuya taş atmış, kırk tane akıllı çıkaramamış.
Aslında isteseler çıkarırlar, öyle değil mi?
Kuyunun derinliğine göre önce itfaiye çağrılır
veya bir kedi için çatılara, ağaçlara bir insanın dahi zor gireceği deliklere giren AKUD elamanları. 
Ne zor şartlar altında çalışıyorlar. 
Öyle değil mi?
Hummalı bir çalışma,  saatler sonra gelen başarılı bir kurtarma operasyonu. Amerika'da veya dünyanın herhangibi bir yerinde olsa 3 maaş, bir aylık ikramiye, ve kahramanlık madalyası ile onurlandırırlardı.
Bizde?
Mahallenin yaşlısı, genci, kadını, erkeği büyük alkışlar ile arama kurtarma ekibini 
Helal olsun...
Yaşaaaaaa...
Varoooooool...
Allah razı olsunlar ile yere göğe sığdıramayız.
Gördüğünüz gibi taş kuyuya da atılsa,  itin ..... atılsa(!) biz Allah'ın izni ile onu atıldığı yerden, girdiği yerden çıkarırız.

Lâkin ne hikmetse CHP’yi köşeye sıkıştıran “Külliye’de bir CHP’li” yalanını kim attı ise bir türlü düştüğü kuyudan çıkaramadık. Demek ki YA TAŞTA, YADA TAŞI ATANDA bir PROBLEM VAR. 
Bize göre sıkıntı yok. 
Türk polisi yakalar...
Götürürler merkeze...
........

Lâkin işin boyutu hiçte böyle olmadı.
Ne bizim itfaiyenin, bağrı yanık memurları...
Ne Akut un fedakar evlatları;  olayı bir türlü çözemedi. Sonunda her gün cumaya giden(!) İNCE olayı ADALETE PAS ETTİ.

CHP’yi köşeye sıkıştıran “Külliye’de bir CHP’li” yalanını kim attı ise dün bir dava bir de özür hamlesi geldi. İddiayı ortaya atan Rahmi Turan köşesinden özür dilerken Muharrem İnce, iki gazeteciye de dava açtı. İnce, Turan’dan 5 kuruş, Talat Atilla’dan ise 3 kuruş manevi tazminat talep etti.

(Nur Banu Aras  27 Kasım 2019)

Chp nin 22. ve 23. dönem Yalova Milletvekili sayın İnce, bu iddiaları atan yazar (!) ları bana kalırsa ki durum onu gösteriyor;
DAVA ETMİŞ DEĞİL, 
DAVAYA MESNED OLAN ADAMLARA,
BİRİNİZ 3 KURUŞLUK...
DİĞERİNİZ DE 5 KURUŞLUK  ADAMSINIZ!!!
mesajını vermiştir.

Mahkemenin sonucu ne olursa olsun ortaya attıkları konuyu İSPAT EDEMEYENLER 
TÜRK SİYASİ TARİHİNDE ,
ÜÇ BEŞ KURUŞLUK ADAMLAR!!! 
OLARAK ANILACAKLARDIR.

Son söz, en doğrusu ve güzeli onurlu ve şerefli bir insan olarak yaşamaktır. İkbal için, birilerini gözden düşürmek, sadece ve sadece gündem oluşturmak için ASPARAGAS HABERLER ile hiçbirşey elde edilemediğini DANA DİŞİ(!) gibi adamlar bilmiyorsa birileri çıkıyor bir dava ile 
SEN!!! ÜÇ KURUŞLUK.
SEN DE!!! BEŞ KURUŞLUK ADAMSIN 

diyerek, bir anda yılların birikimlerini yerle yeksan edebiliyor.

Herkese hak ettiği değeri vermeniz ve aynı şekilde değer görmeniz dileğiyle...

Selam ve dua ile.

Bülent ERTEKİN

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.