Bülent Ertekin
Köşe Yazarı
Bülent Ertekin
 

BİR DEĞİL BİRÇOK KAHRAMANLAR BEKLİYORUZ...

BİR DEĞİL BİRÇOK  KAHRAMANLAR BEKLİYORUZ... Bir şiir... Ama ne şiir... Okurken kanımı fokurdatan... Ruhumu, canımı bütün varımı ve varlığımı  AYAĞA KALDIRAN bir şiir. Ne güzel yazmışsın,  Osman Yüksek SERDENGEÇTİ. Allah sana rahmet etsin. Tıpkı şiirindeki o yollara sadece ve sadece İLAHİ KELİMETULLAH için çıkmış kahramanlarla haşreylesin. Ve Peygamber efendimizin (s.a.v) şefaatine nail eylesin. amin... Öyle kahramanlar bekliyoruz ki;  Tıpkı Kanuni Sultan Süleyman gibi Farsça, Arapça ve Tatarca 3 dili ana dili gibi konuşsun. Günde  3/4 saat uyku ile yetinip diğer zamanlarında da okuyup yazmakla geçirsin... “Evlâd! Bu vakitte çok mühim bir iş için geldiğinizi anladım. Kapıyı daha ilk vuruşunuzda uyanmıştım, ancak abdest aldığım için geciktim; kusura bakma!. BEN BU KADAR ZAMANDIR milletimin HİÇBİR EVRAKINA ABDESTSİZ İMZA ATMADIM … GETİR İMZALAYAYIM!..” diyen (a.g.es.44) Abdülhamit Han gibi  nice  KAHRAMANLARI BEKLİYOR.  Evet, bir değil bir çok kahramanlar bekliyoruz. Bekliyoruz ki ülkenin maküs talihini döndürsün  ve tıpkı geçmişte olduğu gibi dedeleri ataları gibi bulunduğu mekanı, toplumu, cemiyeti, ülkesini ve dahi tüm dünyayı aydınlatsın.   Bir deniz feneri gibi... Huzur getirsin.  Adalet getirsin.  ... Ben bu iman uğruna çılgınlara dönmüşüm.  Bir deha bekliyoruz,gençliğe mihrap olsun, Ruhları tutuşturan bir ateş mihrak olsun. Sinesinde birleşsin sağa sola sapanlar, Kahrolsun Hak dururken zorbalara tapanlar! Çık,nerdesin,zuhur et! Biz seni bekliyoruz. Yıllardır yollarında yorgun emekliyoruz..  Osman Yüksel SERDENGEÇTİ Selâm ve dua ile  Bülent ERTEKİN
Ekleme Tarihi: 26 Kasım 2018 - Pazartesi

BİR DEĞİL BİRÇOK KAHRAMANLAR BEKLİYORUZ...

BİR DEĞİL BİRÇOK  KAHRAMANLAR BEKLİYORUZ...

Bir şiir...
Ama ne şiir...
Okurken kanımı fokurdatan...
Ruhumu, canımı bütün varımı ve varlığımı 
AYAĞA KALDIRAN bir şiir.
Ne güzel yazmışsın, 
Osman Yüksek SERDENGEÇTİ.
Allah sana rahmet etsin. Tıpkı şiirindeki o yollara sadece ve sadece İLAHİ KELİMETULLAH için çıkmış kahramanlarla haşreylesin.
Ve Peygamber efendimizin (s.a.v) şefaatine nail eylesin.
amin...

Öyle kahramanlar bekliyoruz ki;  Tıpkı Kanuni Sultan Süleyman gibi Farsça, Arapça ve Tatarca 3 dili ana dili gibi konuşsun. Günde  3/4 saat uyku ile yetinip diğer zamanlarında da okuyup yazmakla geçirsin...

“Evlâd! Bu vakitte çok mühim bir iş için geldiğinizi anladım. Kapıyı daha ilk vuruşunuzda uyanmıştım, ancak abdest aldığım için geciktim; kusura bakma!. BEN BU KADAR ZAMANDIR milletimin HİÇBİR EVRAKINA ABDESTSİZ İMZA ATMADIM … GETİR İMZALAYAYIM!..” diyen (a.g.es.44)
Abdülhamit Han gibi  nice  KAHRAMANLARI BEKLİYOR. 

Evet, bir değil bir çok kahramanlar bekliyoruz. Bekliyoruz ki ülkenin maküs talihini döndürsün  ve tıpkı geçmişte olduğu gibi dedeleri ataları gibi bulunduğu mekanı, toplumu, cemiyeti, ülkesini ve dahi tüm dünyayı aydınlatsın.  
Bir deniz feneri gibi...
Huzur getirsin. 
Adalet getirsin.
 ...
Ben bu iman uğruna çılgınlara dönmüşüm. 
Bir deha bekliyoruz,gençliğe mihrap olsun,
Ruhları tutuşturan bir ateş mihrak olsun. Sinesinde birleşsin sağa sola sapanlar,
Kahrolsun Hak dururken zorbalara tapanlar! Çık,nerdesin,zuhur et! Biz seni bekliyoruz.
Yıllardır yollarında yorgun emekliyoruz.. 

Osman Yüksel SERDENGEÇTİ

Selâm ve dua ile 
Bülent ERTEKİN

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.