Bülent Ertekin
Köşe Yazarı
Bülent Ertekin
 

AMERİKA BU!!!

Salı  günü  Yani 09.05.2018 tarihinde bazı gazetelerde, belkide tüm yayın kuruluşlarında bu haber yayınlandı. Dikkatimi çektiği için aynı günün akşamında da merakla " acaba bu haberi yayınlayacaklar mı?" diye merakla bekledim. Lâkin maalesef büyük bir hayal kırıklığına uğradım Zira kanallar bu haberi PAS GEÇTİ. Neyse ABD nin kirli yüzünü gösteren bu haberi aynen bilmeniz ve okumanız için aynen alıyorum. Childish Gambino sahne adıyla bilinen Donald Glover'ın yayımladığı "This is America" (Amerika Bu) isimli video klip sosyal medya ve basında en çok konuşulan konulardan oldu. Klibin başlangıcında yüzü görünmeyen birini infaz edip dans etmeyi sürdüren Childish Gambino, kilise korosunda şarkı söyleyen gençleri otomatik silahla katledip dansa devam ediyor. "Şiddet had safhaya ulaştı ancak halk son çıkan danslara ve eğlencelere dikkat kesiliyor" fikrini aşılayan sanatçının klibi gündeme oturdu. Evet, ABD'nin  gerçek yüzü bu. " Bununla bitiyor mu?" derseniz asla! Zira insanlara medeniyet adalet hak ve hukuk götürdüklerini iddia edenlerin aslında nasıl bir zalim olduğunu tarih  yazıyor.  İşte bazıları. ...... ABD ve İngiliz yardım kuruluşu üyelerinin Haiti'deki depremzedelere yardım için gidip, yardım karşılığı depremzede kadınlarla ilişkiye girdikleri belgelerle ispatlandı. ............ Suriye'ye sözde insani yardıma giden Batılı yardım kuruluşu çalışanlarının Suriyeli kadınları 'insani yardım karşılığı cinsel ilişkiye zorlandı'ğı BM raporuyla belgelendi.  ....... Irak’ta 2003 tarihinde katliam ve toplu tecavüzlerle tutunmaya çalışmıştır.  Samarra kentinde 15-20 yaşlarında 30 kız kaçırılıp tecavüz edildikten sonra ellerine onar dolar tutuşturularak perişan bir halde geri gönderilmiş ve kent halkı Ramazan Bayramında kızlarını köylere göndermek zorunda kalmıştır.  ...... Ve daha nice  kan... gözyaşı...  cinayet... iskence... tecavuź... toplu infazlar... Ve daha nice zalimlikler. Bakmayın, gülen yüzlere mahsun suratlara O maskelerin altında tıpkı ABD li şarkıcının söylediği gibi CANİ VE KATİL YÜZLER var. Selâm ve dua ile  Bülent ERTEKİN 
Ekleme Tarihi: 12 Mayıs 2018 - Cumartesi

AMERİKA BU!!!

Salı  günü 
Yani 09.05.2018 tarihinde bazı gazetelerde, belkide tüm yayın kuruluşlarında bu haber yayınlandı. Dikkatimi çektiği için aynı günün akşamında da merakla " acaba bu haberi yayınlayacaklar mı?" diye merakla bekledim. Lâkin maalesef büyük bir hayal kırıklığına uğradım Zira kanallar bu haberi PAS GEÇTİ.
Neyse ABD nin kirli yüzünü gösteren bu haberi aynen bilmeniz ve okumanız için aynen alıyorum.

Childish Gambino sahne adıyla bilinen Donald Glover'ın yayımladığı "This is America" (Amerika Bu) isimli video klip sosyal medya ve basında en çok konuşulan konulardan oldu. Klibin başlangıcında yüzü görünmeyen birini infaz edip dans etmeyi sürdüren Childish Gambino, kilise korosunda şarkı söyleyen gençleri otomatik silahla katledip dansa devam ediyor. "Şiddet had safhaya ulaştı ancak halk son çıkan danslara ve eğlencelere dikkat kesiliyor" fikrini aşılayan sanatçının klibi gündeme oturdu.

Evet, ABD'nin  gerçek yüzü bu.
" Bununla bitiyor mu?" derseniz asla!
Zira insanlara medeniyet adalet hak ve hukuk götürdüklerini iddia edenlerin aslında nasıl bir zalim olduğunu tarih  yazıyor. 
İşte bazıları.
......

ABD ve İngiliz yardım kuruluşu üyelerinin Haiti'deki depremzedelere yardım için gidip, yardım karşılığı depremzede kadınlarla ilişkiye girdikleri belgelerle ispatlandı.
............

Suriye'ye sözde insani yardıma giden Batılı yardım kuruluşu çalışanlarının Suriyeli kadınları 'insani yardım karşılığı cinsel ilişkiye zorlandı'ğı BM raporuyla belgelendi. 
.......

Irak’ta 2003 tarihinde katliam ve toplu tecavüzlerle tutunmaya çalışmıştır.  Samarra kentinde 15-20 yaşlarında 30 kız kaçırılıp tecavüz edildikten sonra ellerine onar dolar tutuşturularak perişan bir halde geri gönderilmiş ve kent halkı Ramazan Bayramında kızlarını köylere göndermek zorunda kalmıştır. 
......
Ve daha nice 
kan...
gözyaşı... 
cinayet...
iskence...
tecavuź...
toplu infazlar...
Ve daha nice zalimlikler.
Bakmayın,
gülen yüzlere
mahsun suratlara
O maskelerin altında tıpkı ABD li şarkıcının söylediği gibi
CANİ VE KATİL YÜZLER var.

Selâm ve dua ile 
Bülent ERTEKİN 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.