Bülent Ertekin
Köşe Yazarı
Bülent Ertekin
 

ALAYINIZI...

ALAYINIZI... Lastik gibi bir söz değilmi? Hangi lastikler? Don lastiği... Bel lastiği..  Haa bide sapan lastiği var. Başka bir lastik var mı, bilmiyorum. Haaaaaaa. Unutmuşum. Hatırladım. Var tabii ya. Araba lastiği. Tuh yaaa başka ne lastiği var mı? diye  Ne çift jokerimi kullandım. Ne seyirci jokerlerimi. Nede telefon hakkımı. "Bu adam gene kafayı yedi" diye düşünüyorsanız inanın hiç öyle bir şey yok, aksine dalgamı geçiyor, biraz kendimi, birazda sizleri güldüreyim istiyorum. Nasıl bir ifade değil mi? Hani Anadoluda bir söz var ya, AL BİR KAYA, NEREYE DAYARSAN DAYA. Asıl kafayı yiyenler veya milletin aklı ile dalga geçenler utanmadan yüzümüze bakabiliyorlar. Mesela “Nal-ı Şerif” denilen bir terliği bu millete pazarlamaya çalışıyorlar. Hem de 130 TL ye,  ne özelliği var? diyorsanız şayet,  terliği pazarlayanlar bu terliği giyenlerin Hz. Muhammed’i (s.a.v) rüyasında gördüğünü ileri sürüyor.  Gülermisiiiiiin, ağlar mısın,  yoksa ağzını açıp... Neyse... Bir başka paylaşımda ise, Suudi Arabistandan tam 1.5 ton Hz. Peygamberimizin üstüne bastığı kumdan getirdim. Depreme karşı büyük şifadır. Evin veya binanın köşesıne serpin. Dünya yıkılsa  sizin ev dimdik ayakta durur. İstanbul'a, kilosunu deprem bölgesidir diye 4500 TL sadece diğer şehirlere 5.500 TL.  Siparişleriniz 24/7 alınır. Not: Gelirin bir bölümü bağışlanacaktır. Söz Bittimi?? Biter mi yaaa! Sırada bide YANMAYAN KEFEN (!) var. Ulen ben sizin... ALAYINIZI... ........ Bir sahne... Hayal değil... Gerçek mi? gerçek... Yer; TBMM.  Meclis çatısı altındaki partilerin grup  toplantıları... Kürsüde, Devlet BAHÇELİ. Uzun bir konuşmanın ardından tüm partilileri selamlıyor. ALAYINIZI... ........ Bu kadar akıldan... Vicdandan... İzandan uzak bu inanç simsarlarını bizde tıpkı sayın Devlet BAHÇELİ gibi selamlıyoruz. Artık bu selamlamadan ne anlarsınız? Nasıl anlarsınız? Nereye çıkarırsınız? Ne söylersiniz?  bilmiyorum. Lâkin ben de tıpkı Sayın BAHÇELİ gibi, ALAYINIZI... diyorum.  Artık lastik gibi uzatında uzatın. Nereye giderse...  Nereye değerse... Selam ve dua ile. Bülent ERTEKİN 
Ekleme Tarihi: 13 Kasım 2019 - Çarşamba

ALAYINIZI...

ALAYINIZI...

Lastik gibi bir söz değilmi?
Hangi lastikler?
Don lastiği...
Bel lastiği.. 
Haa bide sapan lastiği var.
Başka bir lastik var mı, bilmiyorum.
Haaaaaaa.
Unutmuşum. Hatırladım.
Var tabii ya.
Araba lastiği.
Tuh yaaa başka ne lastiği var mı? diye 
Ne çift jokerimi kullandım.
Ne seyirci jokerlerimi.
Nede telefon hakkımı.

"Bu adam gene kafayı yedi" diye düşünüyorsanız inanın hiç öyle bir şey yok, aksine dalgamı geçiyor, biraz kendimi, birazda sizleri güldüreyim istiyorum.

Nasıl bir ifade değil mi?
Hani Anadoluda bir söz var ya,
AL BİR KAYA, NEREYE DAYARSAN DAYA.

Asıl kafayı yiyenler veya milletin aklı ile dalga geçenler utanmadan yüzümüze bakabiliyorlar.
Mesela “Nal-ı Şerif” denilen bir terliği bu millete pazarlamaya çalışıyorlar. Hem de 130 TL ye,  ne özelliği var? diyorsanız şayet,  terliği pazarlayanlar bu terliği giyenlerin Hz. Muhammed’i (s.a.v) rüyasında gördüğünü ileri sürüyor. 
Gülermisiiiiiin, ağlar mısın, 
yoksa ağzını açıp...
Neyse...

Bir başka paylaşımda ise,

Suudi Arabistandan tam 1.5 ton Hz. Peygamberimizin üstüne bastığı kumdan getirdim. Depreme karşı büyük şifadır. Evin veya binanın köşesıne serpin. Dünya yıkılsa  sizin ev dimdik ayakta durur. İstanbul'a, kilosunu deprem bölgesidir diye 4500 TL sadece diğer şehirlere 5.500 TL. 
Siparişleriniz 24/7 alınır.
Not: Gelirin bir bölümü bağışlanacaktır. Söz

Bittimi??
Biter mi yaaa!
Sırada bide YANMAYAN KEFEN (!) var.
Ulen ben sizin...
ALAYINIZI...
........

Bir sahne...
Hayal değil...
Gerçek mi? gerçek...
Yer; TBMM. 
Meclis çatısı altındaki partilerin grup  toplantıları...
Kürsüde, Devlet BAHÇELİ.
Uzun bir konuşmanın ardından tüm partilileri selamlıyor.
ALAYINIZI...
........

Bu kadar akıldan...
Vicdandan...
İzandan uzak bu inanç simsarlarını bizde
tıpkı sayın Devlet BAHÇELİ gibi selamlıyoruz.
Artık bu selamlamadan ne anlarsınız?
Nasıl anlarsınız?
Nereye çıkarırsınız?
Ne söylersiniz?  bilmiyorum.
Lâkin ben de tıpkı Sayın BAHÇELİ gibi,

ALAYINIZI...
diyorum. 
Artık lastik gibi uzatında uzatın.
Nereye giderse... 
Nereye değerse...

Selam ve dua ile.
Bülent ERTEKİN 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.