Bülent Ertekin
Köşe Yazarı
Bülent Ertekin
 

ADI TOSUN... KAŞINANLARA ....

Bu tosun başka tosun. Bildiğiniz gibi... Bildikleriniz gibi değil. Bildiğiniz ve bilmediğiniz   TOSUNDAN DA TOSUN. Aslında o, bildiğiniz hayvanat cinsinden değil, yapmış olduğu iş ve gücüne istinaden yapan ve emeği geçenler adını bu şekilde TOSUN koymayı uygun görmüşler.  Bir makina...  İş makinası..  Bir kepçe... Daldırdı mı kelepçesini âdeta ferhatın dağları deldiği gibi bu da verilen talimatlara uyup nereyi hedef gösteriyorlar ise orayı parçalıyor, deliyor, deşiyor yolları açıyor. Üstelik en büyük, en güzel, en can alıcı  özelliğide İNSANSIZ OLMASI.  Birilerinin özellikle de içimizdeki  HAİNLERİN özellikle İNSANSIZ OLAN ARAÇLARA karşı kaşıntılarını bildiğimizden, TOSUNA karşıda bu kaşıntıları UYUZLUK derecesinde olacağını düşünüyorum. Olsun,  kaşınsınlar kaşınabildikleri kadar. Kaşınırken ola ki yorulurlarsa hiç sıkılmasın, üzülmesinler. Yorulduklarında söylesinler.  TSK her türlü insansız araçları ile bu sözüm ona  VATANDAŞ BOZUNTUSU DENSİZLERE HİZMET VERMEKLE MUTLU OLUR. Gelelim bizim TOSUNA... TOSUN , Yüksekova, Nusaybin ve Sur'da yaşanan terör hadislerinde güvenlik birimlerimiz teroristlerin mahallelere, sokaklara, evlerin bahçelerine kadar kurdukları  mayın, bomba ve tuzaklardan dolayı hem kayıp veriyor hemde terörün bertaraf edilmesi  noktasında güçlükler yaşıyordu. Tüm bu zorluklara karşı bu sıkıntılardan  kaynaklanan bir taleple  adına TOSUN denilen İNSANSIZ UZAKTAN KUMANDALI  bu araç tasarlandı. Hızlıca üretimi tamamlandıktan sonra söz konusu bölgelerde kullanılmak üzere kolluk kuvvetlerimize teslim edildi. Zırhlı kepçeler önce Yüksekova, Nusaybin ve Sur'da güvenlik birimlerimize teslim edilerek görevini başarıyla yerine getirdi. Şimdi de; SURİYE / AFRİN'de  kahraman ordumuza gerekli kolaylığı sağlıyor. Elhamdülillah. Bugün, özellikle  AFRİN OPERASYONU  yâda  ZEYTİN DALI OPERASYONUNDA hendeklerin kazılması aşaması ve sonrasında PYD/PKK/PJD li teröristlerin saldırılarına karşı üzerine monte edilen silahlar ile de gerekli karşılığı vererek can ve mal kaybını minimize ederek büyük bir görevi lâyıkıyla yerine getirmiştir. Bugün hala, İHA ve SİHA lara yaptıkları bunca güzel faaliyetlerine laf edenler bununla yetinmeyip İNSANSIZ TANKA laf edenler bilsinler ki; artık savaşlar İNSANSIZ ARAÇLAR ile yapılacak. Bu nedenle kaşıntısı olanlar daha çok kaşınmaya devam edecekler gibi. Biz gene yardımcı olma babında ola ki, kaşıntıları ve uyuzlukları devam ederse fazla yorulmasınlar, üzülmesinler. Bu arkadaşların kaşıntı ve uyuzluklarını  İHA'lar ile  olmadı  SİHA'lar ile  oda olmadı  TOSUN ile  TSK en güzel, en kaliteli  MÜŞTERİ ODAKLI  ADRESE TESLİM hizmetleri ile dünya standartları üzerinde olduğunu hatırlatalım. Sıkmayın canınızı. Adı TOSUN Kaşınanlara ...... Selâm ve dua ile  BÜLENT ERTEKİN   
Ekleme Tarihi: 27 Şubat 2018 - Salı

ADI TOSUN... KAŞINANLARA ....

Bu tosun başka tosun.
Bildiğiniz gibi...
Bildikleriniz gibi değil.
Bildiğiniz ve bilmediğiniz  
TOSUNDAN DA TOSUN.
Aslında o, bildiğiniz hayvanat cinsinden değil, yapmış olduğu iş ve gücüne istinaden yapan ve emeği geçenler adını bu şekilde TOSUN koymayı uygun görmüşler. 
Bir makina... 
İş makinası.. 
Bir kepçe...
Daldırdı mı kelepçesini âdeta ferhatın dağları deldiği gibi bu da verilen talimatlara uyup nereyi hedef gösteriyorlar ise orayı parçalıyor, deliyor, deşiyor yolları açıyor.
Üstelik en büyük, en güzel, en can alıcı  özelliğide İNSANSIZ OLMASI. 
Birilerinin özellikle de içimizdeki  HAİNLERİN özellikle İNSANSIZ OLAN ARAÇLARA karşı kaşıntılarını bildiğimizden, TOSUNA karşıda bu kaşıntıları UYUZLUK derecesinde olacağını düşünüyorum.
Olsun,  kaşınsınlar kaşınabildikleri kadar. Kaşınırken ola ki yorulurlarsa hiç sıkılmasın, üzülmesinler. Yorulduklarında söylesinler.  TSK her türlü insansız araçları ile bu sözüm ona 
VATANDAŞ BOZUNTUSU DENSİZLERE HİZMET VERMEKLE MUTLU OLUR.

Gelelim bizim TOSUNA...

TOSUN ,
Yüksekova, Nusaybin ve Sur'da yaşanan terör hadislerinde güvenlik birimlerimiz teroristlerin mahallelere, sokaklara, evlerin bahçelerine kadar kurdukları  mayın, bomba ve tuzaklardan dolayı hem kayıp veriyor hemde terörün bertaraf edilmesi  noktasında güçlükler yaşıyordu.
Tüm bu zorluklara karşı bu sıkıntılardan  kaynaklanan bir taleple  adına TOSUN denilen İNSANSIZ UZAKTAN KUMANDALI  bu araç tasarlandı. Hızlıca üretimi tamamlandıktan sonra söz konusu bölgelerde kullanılmak üzere kolluk kuvvetlerimize teslim edildi. Zırhlı kepçeler önce Yüksekova, Nusaybin ve Sur'da güvenlik birimlerimize teslim edilerek görevini başarıyla yerine getirdi.

Şimdi de; SURİYE / AFRİN'de  kahraman ordumuza gerekli kolaylığı sağlıyor. Elhamdülillah.
Bugün, özellikle 
AFRİN OPERASYONU 
yâda 
ZEYTİN DALI OPERASYONUNDA hendeklerin kazılması aşaması ve sonrasında PYD/PKK/PJD li teröristlerin saldırılarına karşı üzerine monte edilen silahlar ile de gerekli karşılığı vererek can ve mal kaybını minimize ederek büyük bir görevi lâyıkıyla yerine getirmiştir.

Bugün hala,
İHA ve SİHA lara yaptıkları bunca güzel faaliyetlerine laf edenler bununla yetinmeyip İNSANSIZ TANKA laf edenler bilsinler ki; artık savaşlar İNSANSIZ ARAÇLAR ile yapılacak.
Bu nedenle kaşıntısı olanlar daha çok kaşınmaya devam edecekler gibi. Biz gene yardımcı olma babında ola ki, kaşıntıları ve uyuzlukları devam ederse fazla yorulmasınlar, üzülmesinler.
Bu arkadaşların kaşıntı ve uyuzluklarını 
İHA'lar ile 
olmadı 
SİHA'lar ile 
oda olmadı 
TOSUN ile 
TSK en güzel, en kaliteli 
MÜŞTERİ ODAKLI 
ADRESE TESLİM hizmetleri ile dünya standartları üzerinde olduğunu hatırlatalım.


Sıkmayın canınızı.
Adı TOSUN
Kaşınanlara ......

Selâm ve dua ile 
BÜLENT ERTEKİN 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.