Bülent Ertekin
Köşe Yazarı
Bülent Ertekin
 

ACABA SIRADA NE OLA Kİ?

ACABA SIRADA NE OLA Kİ? Hani bunlar işçi sınıfının ezilenlerin ve ezilmişlerin partisi idi ya. Meğerse biz yanlış okumuş, yanlış anlamış ve dahi çok ama çok hata etmişiz. Zira; Nerede bir işsiz var bunlar işsizin yanında... Nerede bir ezilen var bunlar ezilenin yanında... Nerede bir MUHACİR var bunlar muhacirin  yanında.. Nerede zulme maruz kalmış birisi var bunlar mazlumun yanında zannederdik. Meğerse Polyanna ve ak sakallı dede misali bunlarda yalanmış hayalmiş. İçimizde hep bir umut olsun istedik. Geçmişin karanlık ve kötü hatıralarını silerler diye düşündük, belkide olmayan ilelebette olmayacak bir dua için AMİN DEMEK İSTEDİK. Kalın kafam almıyor işte.  Boşuna dememişler  VERMEYİNCE MABUD, NEYLESİN SULTAN MAHMUD. Aynen öyle oluyor. Seçimlerden önce birtek işçi dahi çıkarmayacağız diyen başkan adaylarının seçildikten sonra ilk işlerinin İŞÇİ ÇIKARTMAK olduklarını okuyunca....... Siz hala okumadı iseniz ben şöyle kısaca Chp nin kazandığı belediyelerdeki çıkarılan işçi sayısını kısaca özetleyeyim. Antalya Büyükşehir: 900 işçi -Ankara Büyükşehir: 300 işçi -Elmadağ Belediye: 50 işçi -Küçükçekmece Belediyesi: 400 işçi -Esenyurt Belediyesi: 200 işçi -Kütahya Belediyesi: 130 işçi -Kastamonu Belediyesi: 100 işçi -Bozüyük Belediyesi: 50 işçi -Taşköprü Belediyesi: 30 işçi Bunlar kim?  Neden işlerinden çıkartılıyor? Sebeb ne? diye soruyorsanız,  Tüm bu işten, işlerinden ve aşlarından edilenler o yukarıda saydığımız işçi EMEKÇİ sınıfının elleri nasırlı EDENDİLERİ. Bunlar, Bem-Bir-Sen üyesi oldukları için CHP yönetimi tarafından tehdit ve baskıyla istifa ettirilen işçiler ve çalıştıkları belediyeler.  Bekleyin... Mazbatasını alan; işçi sınıfını, emekçileri temsil ettiğini iddia eden belediye başkanları  koltuklarına oturdukça tüm belediyelerde bu ve buna benzer haberleri daha çok duyacaksınız okuyacaksınız. Peki sonrası? Sonrasında "SIRA DA NE OLAKİ?" diyorsanız onuda bir sonraki yazıda yazalım. Bekleyin... Sıra ile Sakın haaaaa, araya KAYNAK YAPMAYIN. Selam ve dua ile. Bülent ERTEKİN
Ekleme Tarihi: 17 Nisan 2019 - Çarşamba

ACABA SIRADA NE OLA Kİ?

ACABA SIRADA NE OLA Kİ?

Hani bunlar işçi sınıfının ezilenlerin ve ezilmişlerin partisi idi ya. Meğerse biz yanlış okumuş, yanlış anlamış ve dahi çok ama çok hata etmişiz.
Zira;
Nerede bir işsiz var bunlar işsizin yanında...
Nerede bir ezilen var bunlar ezilenin yanında...
Nerede bir MUHACİR var bunlar muhacirin  yanında..
Nerede zulme maruz kalmış birisi var bunlar mazlumun yanında zannederdik.
Meğerse Polyanna ve ak sakallı dede misali bunlarda yalanmış hayalmiş.
İçimizde hep bir umut olsun istedik. Geçmişin karanlık ve kötü hatıralarını silerler diye düşündük, belkide olmayan ilelebette olmayacak bir dua için AMİN DEMEK İSTEDİK.
Kalın kafam almıyor işte. 
Boşuna dememişler 
VERMEYİNCE MABUD,
NEYLESİN SULTAN MAHMUD.
Aynen öyle oluyor.
Seçimlerden önce birtek işçi dahi çıkarmayacağız diyen başkan adaylarının seçildikten sonra ilk işlerinin İŞÇİ ÇIKARTMAK olduklarını okuyunca.......
Siz hala okumadı iseniz ben şöyle kısaca Chp nin kazandığı belediyelerdeki çıkarılan işçi sayısını kısaca özetleyeyim.


Antalya Büyükşehir: 900 işçi

-Ankara Büyükşehir: 300 işçi

-Elmadağ Belediye: 50 işçi

-Küçükçekmece Belediyesi: 400 işçi

-Esenyurt Belediyesi: 200 işçi

-Kütahya Belediyesi: 130 işçi

-Kastamonu Belediyesi: 100 işçi

-Bozüyük Belediyesi: 50 işçi

-Taşköprü Belediyesi: 30 işçi

Bunlar kim? 
Neden işlerinden çıkartılıyor?
Sebeb ne? diye soruyorsanız, 
Tüm bu işten, işlerinden ve aşlarından edilenler o yukarıda saydığımız işçi EMEKÇİ sınıfının elleri nasırlı EDENDİLERİ.
Bunlar, Bem-Bir-Sen üyesi oldukları için CHP yönetimi tarafından tehdit ve baskıyla istifa ettirilen işçiler ve çalıştıkları belediyeler. 
Bekleyin...
Mazbatasını alan; işçi sınıfını, emekçileri temsil ettiğini iddia eden belediye başkanları  koltuklarına oturdukça tüm belediyelerde bu ve buna benzer haberleri daha çok duyacaksınız okuyacaksınız.
Peki sonrası?
Sonrasında "SIRA DA NE OLAKİ?" diyorsanız onuda bir sonraki yazıda yazalım.
Bekleyin...
Sıra ile
Sakın haaaaa, araya KAYNAK YAPMAYIN.

Selam ve dua ile.
Bülent ERTEKİN

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.