Bedriye Çambel
Köşe Yazarı
Bedriye Çambel
 

İSRAİL DEVLET DEĞİL TERÖR ÖRGÜTÜDÜR

İsrail Filistinlileri açıktan öldürmektedir. Bu bir savaş olamaz aleni bir şekilde terör saldırısıdır. Hangi çağda hangi yüzyılda yaşıyoruz İsrail Filistinlilerin topraklarını gasp ediyor. Bir çok savunmasız kadın,çocuk,erkek sivil halkı açıktan dünyanın gözleri önünde savaş bahanesi ile sırf Filistinlilerin topraklarına el koymak,ve  kendileri için kutsal gördükleri  Tevrat’a göre İsrail Kralı Davud'un  milattan önce oğlu Kral Süleyman ilk tapınağı şehrin içinde kurduğu için şehirden Filistinlileri atarak tamamen şehire ve bölgeye hakim olmak amacıyla bu savaşı başlamışlardır. İsrail bir an önce Filistin’e karşı başlatmış olduğu saldırıları durdurmalıdır. Tüm dünyada ki sivil toplum örgütleri ve siyasiler bu savaşın durdurulmasına ve masum insanların kanlarının akmasına engel olmalıdır. Bu kadar masum kanı akmaya devam ederse yeryüzünde başlamış ve başlayacak olan kıtlıklarda bir o kadar insan daha ölecektir. Ne mi diyorum? “Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.”  MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: - İsrail üzerinden yeni bir Haçlı Seferi'nin başlatıldığını görüyoruz. - İsrail'in aklını başına alması lazım. Amerikalı dayılarına da güvenmemesi lazım.    Yine savaş yine yüzyıllık plan ve yine bu yüzyıllık planın arkasında Amerika var. Ve hedefte her zaman ki gibi Türkiye de olacaktır.     Özellikle içimizdeki Amerika sevicilerin ve Yahudilerin bu duruma sessiz kalması ve tepki vermemesi kabul edilemez.     Selam ve Dua ile     Bedriye Arık Çambel
Ekleme Tarihi: 16 Ekim 2023 - Pazartesi

İSRAİL DEVLET DEĞİL TERÖR ÖRGÜTÜDÜR

İsrail Filistinlileri açıktan öldürmektedir. Bu bir savaş olamaz aleni bir şekilde terör saldırısıdır. Hangi çağda hangi yüzyılda yaşıyoruz İsrail Filistinlilerin topraklarını gasp ediyor. Bir çok savunmasız kadın,çocuk,erkek sivil halkı açıktan dünyanın gözleri önünde savaş bahanesi ile sırf Filistinlilerin topraklarına el koymak,ve  kendileri için kutsal gördükleri  Tevrat’a göre İsrail Kralı Davud'un  milattan önce oğlu Kral Süleyman ilk tapınağı şehrin içinde kurduğu için şehirden Filistinlileri atarak tamamen şehire ve bölgeye hakim olmak amacıyla bu savaşı başlamışlardır.

İsrail bir an önce Filistin’e karşı başlatmış olduğu saldırıları durdurmalıdır. Tüm dünyada ki sivil toplum örgütleri ve siyasiler bu savaşın durdurulmasına ve masum insanların kanlarının akmasına engel olmalıdır. Bu kadar masum kanı akmaya devam ederse yeryüzünde başlamış ve başlayacak olan kıtlıklarda bir o kadar insan daha ölecektir. Ne mi diyorum? “Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.”
 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli:
- İsrail üzerinden yeni bir Haçlı Seferi'nin başlatıldığını görüyoruz.
- İsrail'in aklını başına alması lazım. Amerikalı dayılarına da güvenmemesi lazım.
   Yine savaş yine yüzyıllık plan ve yine bu yüzyıllık planın arkasında Amerika var. Ve hedefte her zaman ki gibi Türkiye de olacaktır. 
   Özellikle içimizdeki Amerika sevicilerin ve Yahudilerin bu duruma sessiz kalması ve tepki vermemesi kabul edilemez. 
   Selam ve Dua ile 
   Bedriye Arık Çambel

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.