Bülent Ertekin
Köşe Yazarı
Bülent Ertekin
 

YERE GÖĞE SIĞDIRAMADIKLARI SOSYAL DEVLETLERİ BATSIN!!!

YERE GÖĞE SIĞDIRAMADIKLARI SOSYAL DEVLETLERİ BATSIN!!! Hastanedeyim... Yattığım yerde an itibari ile a haberin 12.00 haberlerini dinliyordum. İyiki dinliyormuşum. Malum haber, CORONO VİRÜSÜ. Yurtiçi haberlerle beraber yurt dışındaki gerek muhabirleri, gerekse vatandaşlarla  yapılan canlı röportajlar ile konuya daha iyi vakıf oluyoruz. Fransa'da yaşayan bir esnaf ile canlı bir bağlantı ve bağlantıda maske dezenfaktan ve diğer tıbbi malzemeler için sorulan soruya esnaf ve ismi yazan vatandaşımızın verdiği cevap: -Devlet maske ve dezenfektan dağıtmıyor. Şayet bunları alacaksanız bir bedel ödeyeceksiniz. Maskeye 100 Frank, dezenfektanada  20 Frank ödemek zorundasınız. Burası yere göğe SIĞDIRAMADIĞINIZ medeniyetin beşiği, sosyal devletin öncülerinden FRANSA(!). Zannetmeyin ki fırsatlar ülkesi ABD ve diğer ülkelerde farklı. Asla Şimdi memleketinden iş için, aş için yurtdışında herhangibi devlete gidenlere, gitmeklede kalmayıp ülkeme geldiğinde binbir afilerle, cakalarla işçi olarak gittiği devleti aşağılamak için,  -Fransızlar, şöyle yapıyor... -Fransız devleti  böyle yardım yapıyor. İŞTE SOSYAL DEVLET BUDUR, diyen DANGALAKLARA!!! Gördünüz mü yere göğe sığdıramadığınız sosyal devleti? Devletini küçük gören... Devletini hakir gören... Devletini aşağılayan... Dönüp dolaşıp gene memleketim, memleketim diyen alçaklara.  YERE GÖĞE SIĞDIRAMADIĞINIZ MALUM SOSYAL DEVLETLERİNİZ BATSIN!!! -Bugün çok şüķür ki kapıya kadar hizmet veren VEFA lı insanımız var.. -Bakkal borç defterindeki 38.000 tl yi silen isimsiz kahramanlar var... Sizin aklınızın ucundan dahi getiremediğimiz o kadar güzel hasletler ve bunları yapan insanlar var ki Rabbimize şükür ediyor, Hamd ediyoruz. Siz... Geldiği topraklar için iler/ geri konuşan alçaklar!!! O yere göğe sığdıramadığınız sosyal devlet sizinle kalsın. Çok mu sevdiniz.  O halde ömür billah orada kalın... İnanın neden gelmez bu kopiller? Ne zaman gelecek bu sıpalar? diye bırak sormayı sizin ile alâkalı olan bütün bilgileri hard diskte sileriz. Ne sorarız... Ne de  aklımızın ucundan getiririz. Her zaman dediğimiz gibi medeniyeti hiç kimseye bırakmayan mimsiz medeniyet size kalsın. Bir maskenin... Bir dezenfektanın... Bir muayene ücretinin dahi parasını söke söke alan ve  YERE GÖĞE SIĞDIRAMADIĞINIZ SOSYAL DEVLETİNİZ BATSIN!!! Haaa bi not daha o yere göğe SIĞDIRAMADIĞINIZ süper(!), mega(!), ultra (!) devletler var ya hani şu 94 ülke.. İşte o 94 ülke Türkiye'den yardım istiyor. Türkiye 40 ülkeye yardım ediyor. Haaaa bi şeyi daha unutuyordum ki asıl konu bu idi o sizin para vererek alamadığınız, Havada iken 3 katı para ile inecek adresi değişen malzemeleri  BENİM DEVLETİM... BENİM VATANIM... O VATANIN ASLAN YÜREKLERİ  beş kuruş para vermeden kapıma kadar getiriyorlar.  Şimdi son nir kez daha benim bulunduğum ortamda ola ki bu konuya sakın girme yoksa.... anladın sen onu değil mi? Biz bize yeteriz... Siz, istediğiniz yere gidip bir daha da geriye dönmeyebilirsiniz. Selam ve dua ile. Bülent ERTEKİN
Ekleme Tarihi: 13 Nisan 2020 - Pazartesi

YERE GÖĞE SIĞDIRAMADIKLARI SOSYAL DEVLETLERİ BATSIN!!!

YERE GÖĞE SIĞDIRAMADIKLARI SOSYAL DEVLETLERİ BATSIN!!!


Hastanedeyim...
Yattığım yerde an itibari ile a haberin 12.00 haberlerini dinliyordum. İyiki dinliyormuşum. Malum haber, CORONO VİRÜSÜ. Yurtiçi haberlerle beraber yurt dışındaki gerek muhabirleri, gerekse vatandaşlarla  yapılan canlı röportajlar ile konuya daha iyi vakıf oluyoruz.

Fransa'da yaşayan bir esnaf ile canlı bir bağlantı ve bağlantıda maske dezenfaktan ve diğer tıbbi malzemeler için sorulan soruya esnaf ve ismi yazan vatandaşımızın verdiği cevap:
-Devlet maske ve dezenfektan dağıtmıyor. Şayet bunları alacaksanız bir bedel ödeyeceksiniz. Maskeye 100 Frank, dezenfektanada  20 Frank ödemek zorundasınız. Burası yere göğe SIĞDIRAMADIĞINIZ medeniyetin beşiği, sosyal devletin öncülerinden FRANSA(!). Zannetmeyin ki fırsatlar ülkesi ABD ve diğer ülkelerde farklı. Asla

Şimdi memleketinden iş için, aş için yurtdışında herhangibi devlete gidenlere, gitmeklede kalmayıp ülkeme geldiğinde binbir afilerle, cakalarla işçi olarak gittiği devleti aşağılamak için, 
-Fransızlar, şöyle yapıyor...
-Fransız devleti  böyle yardım yapıyor. İŞTE SOSYAL DEVLET BUDUR, diyen DANGALAKLARA!!! Gördünüz mü yere göğe sığdıramadığınız sosyal devleti?

Devletini küçük gören...
Devletini hakir gören...
Devletini aşağılayan...
Dönüp dolaşıp gene memleketim, memleketim diyen alçaklara. 
YERE GÖĞE SIĞDIRAMADIĞINIZ MALUM SOSYAL DEVLETLERİNİZ BATSIN!!!

-Bugün çok şüķür ki kapıya kadar hizmet veren VEFA lı insanımız var..
-Bakkal borç defterindeki 38.000 tl yi silen isimsiz kahramanlar var...
Sizin aklınızın ucundan dahi getiremediğimiz o kadar güzel hasletler ve bunları yapan insanlar var ki Rabbimize şükür ediyor, Hamd ediyoruz.

Siz...
Geldiği topraklar için iler/ geri konuşan alçaklar!!!
O yere göğe sığdıramadığınız sosyal devlet sizinle kalsın.
Çok mu sevdiniz. 
O halde ömür billah orada kalın...
İnanın neden gelmez bu kopiller?
Ne zaman gelecek bu sıpalar? diye bırak sormayı sizin ile alâkalı olan bütün bilgileri hard diskte sileriz.
Ne sorarız...
Ne de  aklımızın ucundan getiririz.

Her zaman dediğimiz gibi medeniyeti hiç kimseye bırakmayan mimsiz medeniyet size kalsın.
Bir maskenin...
Bir dezenfektanın...
Bir muayene ücretinin dahi parasını söke söke alan ve 
YERE GÖĞE SIĞDIRAMADIĞINIZ SOSYAL DEVLETİNİZ BATSIN!!!
Haaa bi not daha o yere göğe SIĞDIRAMADIĞINIZ süper(!), mega(!), ultra (!) devletler var ya hani şu 94 ülke..
İşte o 94 ülke Türkiye'den yardım istiyor. Türkiye 40 ülkeye yardım ediyor. Haaaa bi şeyi daha unutuyordum ki asıl konu bu idi o sizin para vererek alamadığınız,
Havada iken 3 katı para ile inecek adresi değişen malzemeleri 
BENİM DEVLETİM...
BENİM VATANIM...
O VATANIN ASLAN YÜREKLERİ 
beş kuruş para vermeden kapıma kadar getiriyorlar. 

Şimdi son nir kez daha benim bulunduğum ortamda ola ki bu konuya sakın girme yoksa....
anladın sen onu değil mi?

Biz bize yeteriz...
Siz, istediğiniz yere gidip bir daha da geriye dönmeyebilirsiniz.
Selam ve dua ile.
Bülent ERTEKİN

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.