Bülent Ertekin
Köşe Yazarı
Bülent Ertekin
 

VAHŞET DEĞİL, KARDEŞLİK HABERLERİNİ DUYMAK İSTİYORUZ.

VAHŞET DEĞİL, KARDEŞLİK HABERLERİNİ DUYMAK İSTİYORUZ. Bıçaklananlar... Kesilenler... Zehirlenenler... Evladının gözü önünde defalarca kurşunlanan anneler... Her akşam televizyonların ekranları âdeta kan rengi... Gazetelerin üçüncü sayfaları ise kabus dolu haberleri okumaktan içimiz dışımız cacık oldu. Oysa bu ülkede güzel işlerde oluyor. Helal olsun abime... Maşaallah, demek böyle insanlarda varmış... Vay be insanlık ölmemiş, diyecek kadar fevkalade güzel davranışlar. KAMU ve ÖZEL sektörün idarecilerine: RİCADIR... ÖZLEMDİR... TEKLİFİMİZDİR.  Lütfen bu sese, bu feryadımıza kulak verin. Lütfen; içimizi, dışımızı, ruhumuzu karartan vahşice işlenen adliyelik olayları gösterirken buna bir ölçü koyun. Bu ölçüde elbette bu haberleri yayımlamak zorundasınız, lâkin 3 âdet  bu tür içimizi karartan haberleri verirken, 13 tanede  ruhumuzu, aklımızı, kalbimizi, merhamet, şefkat ve insanlığımız ile gurur duyacağımız  aşağıdaki haberler gibi haberleride LÜTFEN YAYINLAYIN!!! İşte üç örnek; Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bataklığa saplanan ineğinin başından iki gece ayrılmayan besici Mehmet Emin Atasoy'a 20 koyun hediye edildi. İlçeye 17 kilometre uzaklıkta bulunan Dedeler köyündeyaşayan Atasoy'un desteklenmesi için Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin talimatıyla Valilikçe çalışma başlatıldı. Bu kapsamda satın alınan 20 koyun Atasoy'a teslim edildi. Pakdemirli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bataklığa saplanan sarı kızını yalnız bırakmayan Mehmet Emin amcamızı biz nasıl yalnız bırakalım? Kendisine 20 koyun hediye ettik. Hem hayatı kurtarılan ineğinle hem de yeni koyunlarınla birlikte uzun ömürler diliyorum sana Mehmet Amca..." dedi. ANKARA EDİRNE - Edirne'de zorluklar içerisinde büyüyen ve İstanbul'a taşındıktan sonra iş hayatını başarıyla sürdüren bir iş insanı, büyüdüğü mahallesindeki bakkala borcu bulunan vatandaşların borçlarını ödedi. Borcun 8 bin 500 lira olduğunu söyleyen esnaf, mahalle halkının çok mutlu olduğunu ve dua ettiğini belirtti. Artam Antik A.Ş'nin online düzenlediği müzayede cumartesi günü sonlandı. Her biri 2020 TL sembolik açılış rakamı ile müzayedeye çıkan 52 eserden toplamda 750 bin TL gelir elde edildi. Tüm gelirinin, İstanbul Tıp Fakültesi Vakfı'na bağışlanacağı müzayedenin lokomotifi, 120 bin TL'ye satılan Ahmet Güneştekin'in bağışladığı 'Zeus'un Taşıyıcısı' adlı eser oldu. Bağışçıların da, alanların da gönlüne sağlık. ÇOK GÜZEL HAREKET BUNLAR  sadece ekranlarımızda SKEÇ mevzusu olmasın. Mayasında; Merhamet.. Şefkat... Sevgi... Muhabbet... Kardeşlik... Yardımlaşma... olan bu milletin, Yaptıklarını... Yapacaklarını; EKRANLARDA DAHA FAZLA GÖRMEK İSTİYORUZ. Ne dersiniz çok mu fazla birşey istiyoruz. Selam ve dua ile. Bülent ERTEKİN
Ekleme Tarihi: 08 Haziran 2020 - Pazartesi

VAHŞET DEĞİL, KARDEŞLİK HABERLERİNİ DUYMAK İSTİYORUZ.

VAHŞET DEĞİL, KARDEŞLİK HABERLERİNİ DUYMAK İSTİYORUZ.

Bıçaklananlar...
Kesilenler...
Zehirlenenler...
Evladının gözü önünde defalarca kurşunlanan anneler...
Her akşam televizyonların ekranları âdeta kan rengi...
Gazetelerin üçüncü sayfaları ise kabus dolu haberleri okumaktan içimiz dışımız cacık oldu.

Oysa bu ülkede güzel işlerde oluyor. Helal olsun abime...
Maşaallah, demek böyle insanlarda varmış...
Vay be insanlık ölmemiş, diyecek kadar fevkalade güzel davranışlar.

KAMU ve ÖZEL sektörün idarecilerine:
RİCADIR...
ÖZLEMDİR...
TEKLİFİMİZDİR. 

Lütfen bu sese, bu feryadımıza kulak verin.

Lütfen; içimizi, dışımızı, ruhumuzu karartan vahşice işlenen adliyelik olayları gösterirken buna bir ölçü koyun. Bu ölçüde elbette bu haberleri yayımlamak zorundasınız, lâkin 3 âdet  bu tür içimizi karartan haberleri verirken, 13 tanede  ruhumuzu, aklımızı, kalbimizi, merhamet, şefkat ve insanlığımız ile gurur duyacağımız  aşağıdaki haberler gibi haberleride LÜTFEN YAYINLAYIN!!!

İşte üç örnek;

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bataklığa saplanan ineğinin başından iki gece ayrılmayan besici Mehmet Emin Atasoy'a 20 koyun hediye edildi. İlçeye 17 kilometre uzaklıkta bulunan Dedeler köyündeyaşayan Atasoy'un desteklenmesi için Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin talimatıyla Valilikçe çalışma başlatıldı. Bu kapsamda satın alınan 20 koyun Atasoy'a teslim edildi. Pakdemirli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bataklığa saplanan sarı kızını yalnız bırakmayan Mehmet Emin amcamızı biz nasıl yalnız bırakalım? Kendisine 20 koyun hediye ettik. Hem hayatı kurtarılan ineğinle hem de yeni koyunlarınla birlikte uzun ömürler diliyorum sana Mehmet Amca..." dedi. ANKARA

EDİRNE - Edirne'de zorluklar içerisinde büyüyen ve İstanbul'a taşındıktan sonra iş hayatını başarıyla sürdüren bir iş insanı, büyüdüğü mahallesindeki bakkala borcu bulunan vatandaşların borçlarını ödedi. Borcun 8 bin 500 lira olduğunu söyleyen esnaf, mahalle halkının çok mutlu olduğunu ve dua ettiğini belirtti.

Artam Antik A.Ş'nin online düzenlediği müzayede cumartesi günü sonlandı. Her biri 2020 TL sembolik açılış rakamı ile müzayedeye çıkan 52 eserden toplamda 750 bin TL gelir elde edildi. Tüm gelirinin, İstanbul Tıp Fakültesi Vakfı'na bağışlanacağı müzayedenin lokomotifi, 120 bin TL'ye satılan Ahmet Güneştekin'in bağışladığı 'Zeus'un Taşıyıcısı' adlı eser oldu. Bağışçıların da, alanların da gönlüne sağlık.

ÇOK GÜZEL HAREKET BUNLAR  sadece ekranlarımızda SKEÇ mevzusu olmasın.
Mayasında;
Merhamet..
Şefkat...
Sevgi...
Muhabbet...
Kardeşlik...
Yardımlaşma... olan bu milletin,
Yaptıklarını...
Yapacaklarını;
EKRANLARDA DAHA FAZLA GÖRMEK İSTİYORUZ.
Ne dersiniz çok mu fazla birşey istiyoruz.

Selam ve dua ile.
Bülent ERTEKİN

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.