Bülent Ertekin
Köşe Yazarı
Bülent Ertekin
 

TÜRK POLİSİNİ SEVİYORU(Z)M.

TÜRK POLİSİNİ SEVİYORU(Z)M. Bir deli veya manyak... Elinde bir kürek... Sağında ve solunda iki polis, birisi amir. Görünen o ki emniyet mensubu kardeşlerimiz kimsenin canı yanmadan, kavl-i leyn ile olayı yatıştırmak gayretindeler. Kolluk güçlerimiz her ne kadar  insani ve vicdanı duygular ile olayı yatıştırmaya çalışsalar da siz; manyak, ben deli başkaları ne derse desin MANYAK, elindeki küreğin en keskin yanı ile polisimize saldırıyor ve kulağının bir kısmını kesiyor. Diğer polis ise sonradan şizofreni hastası olduğu tespit edilen manyağı ELİNİ SİLAHA ATMADAN Malkoçoğlu, Tarkan, Kara Murat edasında yakalamaya çalışıyor. Neyse olaya vatandaşta dahil oluyor ve MANYAK, DELİ, GERİ ZEKALI şahıs etrafa daha fazla zarar vermeden kıskıvrak yakalanıyor. İkinci sahne. Bir Amerikan polisi. Araç kontrol noktasında ellerini kaldırıp araçtan inmesini istedikleri vatandaş karşı bir tepki ile üstlerine saldırınca elleri tetikte silahları ile gözlerini dahi kırpmadan mukavemet gösteren şahsı öldürüyorlar. Haber sallama ya da fantasik bir haber değil. Internette bakarsanız çok örneklerini görürsünüz. Aslında çokta uzağa gitmemek lâzım dört beş gün önce ABD’de bir polisin, siyahi George Floyd’un, dakikalarca boğazına dizini basıp nefessiz bırakarak ölümüne neden olması hala televizyon ekranlarının ilk haberleri arasında değil mi?  Sonrası... Sonrasında bizim, izden olan birisi Pascal Nouma’dan anlamlı bir paylaşım geldi.  Beşiktaş’ın efsane futbolcularından Nouma, sosyal medya hesabından Türk polisiyle çekildiği fotoğrafları paylaştı. Paylaşımın altına da “TÜRK POLİSİNİ SEVİYORUM. BENİM POLİSİM ” mesajını yazarak Türk Polis Teşkilatı’na desteğini gösterdi. Eski futbolcunun bu paylaşımı çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Bir kaç gün öncesinde yazdığım bir makalede sadece SAĞLIKÇILAR İLE GURUR DUYMAYIN demiş idim. Evet sadece ölüme bilerek giden  sağlıkçılar kadar bu memlekette Gurur duyacağımız... Onur duyacağımız... Teşekkür edeceğimiz... Başımıza taç edeceğimiz  POLİSİMİZ/POLİSLERİMİZ VAR!!! Kimin ne dediği... Niçin dediği... Neden dediği hiç ama hiç önemli değil. POLİSİMİZİ... TÜM EMNİYET GÜÇLERİNİ... ÇOK AMA ÇOOOOOK SEVİYORUZ. Rabbim sizi tüm; Belalardan... Kazalardan... Kötülerden ve kötülüklerden... Şerlerden muhafaza etsin. Şehitlerimizi rahmetle anarken, Gazilerimizide saygı sevgi ve minnetle yâd ediyorum. Selam ve dua ile  Bülent ERTEKİN
Ekleme Tarihi: 06 Haziran 2020 - Cumartesi

TÜRK POLİSİNİ SEVİYORU(Z)M.

TÜRK POLİSİNİ SEVİYORU(Z)M.

Bir deli veya manyak...
Elinde bir kürek...
Sağında ve solunda iki polis, birisi amir.
Görünen o ki emniyet mensubu kardeşlerimiz kimsenin canı yanmadan, kavl-i leyn ile olayı yatıştırmak gayretindeler.

Kolluk güçlerimiz her ne kadar  insani ve vicdanı duygular ile olayı yatıştırmaya çalışsalar da siz; manyak, ben deli başkaları ne derse desin MANYAK, elindeki küreğin en keskin yanı ile polisimize saldırıyor ve kulağının bir kısmını kesiyor. Diğer polis ise sonradan şizofreni hastası olduğu tespit edilen manyağı ELİNİ SİLAHA ATMADAN Malkoçoğlu, Tarkan, Kara Murat edasında yakalamaya çalışıyor. Neyse olaya vatandaşta dahil oluyor ve MANYAK, DELİ, GERİ ZEKALI şahıs etrafa daha fazla zarar vermeden kıskıvrak yakalanıyor.

İkinci sahne.
Bir Amerikan polisi. Araç kontrol noktasında ellerini kaldırıp araçtan inmesini istedikleri vatandaş karşı bir tepki ile üstlerine saldırınca elleri tetikte silahları ile gözlerini dahi kırpmadan mukavemet gösteren şahsı öldürüyorlar. Haber sallama ya da fantasik bir haber değil. Internette bakarsanız çok örneklerini görürsünüz.

Aslında çokta uzağa gitmemek lâzım dört beş gün önce ABD’de bir polisin, siyahi George Floyd’un, dakikalarca boğazına dizini basıp nefessiz bırakarak ölümüne neden olması hala televizyon ekranlarının ilk haberleri arasında değil mi? 

Sonrası...
Sonrasında bizim, izden olan birisi Pascal Nouma’dan anlamlı bir paylaşım geldi. 

Beşiktaş’ın efsane futbolcularından Nouma, sosyal medya hesabından Türk polisiyle çekildiği fotoğrafları paylaştı. Paylaşımın altına da “TÜRK POLİSİNİ SEVİYORUM. BENİM POLİSİM ” mesajını yazarak Türk Polis Teşkilatı’na desteğini gösterdi. Eski futbolcunun bu paylaşımı çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Bir kaç gün öncesinde yazdığım bir makalede sadece SAĞLIKÇILAR İLE GURUR DUYMAYIN demiş idim. Evet sadece ölüme bilerek giden  sağlıkçılar kadar bu memlekette Gurur duyacağımız...
Onur duyacağımız...
Teşekkür edeceğimiz...
Başımıza taç edeceğimiz 
POLİSİMİZ/POLİSLERİMİZ VAR!!!

Kimin ne dediği...
Niçin dediği...
Neden dediği hiç ama hiç önemli değil.

POLİSİMİZİ...
TÜM EMNİYET GÜÇLERİNİ...
ÇOK AMA ÇOOOOOK SEVİYORUZ.
Rabbim sizi tüm;
Belalardan...
Kazalardan...
Kötülerden ve kötülüklerden...
Şerlerden muhafaza etsin.
Şehitlerimizi rahmetle anarken,
Gazilerimizide saygı sevgi ve minnetle yâd ediyorum.

Selam ve dua ile 
Bülent ERTEKİN

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.