Bülent Ertekin
Köşe Yazarı
Bülent Ertekin
 

OYNATMAYA AZ KALDI DOKTORUM NERDE???

OYNATMAYA AZ KALDI. DOKTORUM NERDE? Olmaz bilader... Hadi yaaaa... Yok artık... demeyin.  Zira  burası Türkiye, burdan çıkış yok.  Gene dilime tribün sloganı dolandı. Hay aksi. Hiçte sevmem bu lafları(!) Hani şu bizim bazı siyasiler için diyorlar yaaa CİBİLİYETLERİ... KARAKTERLERİ... DEDELERİ... vs vs bir sürü KARAKTER TAHLİLLERİ yapıyorlar, sonunda da gene bu meşhurlar için  CİBİLLİYETLERİNİN GEREĞİNİ YAPIYORLAR yaaa işte bu da o olaylardan bir tanesi.. Malum, ben de;  NORMAL YURDUM İNSANI(!) gibi, Kitap okuyor(!) Dergi okuyor(!) hatta ve hatta günde 3 tane gazete okuyor(!) yetmiyor, bir de üstüne üstlük sesli makaleleri (!)  dinleyerek BİLGİ ÜSTÜNE BİLGİ, KÜLTÜR ÜSTÜNE KÜLTÜR İLAVE EDİYORUM. -Yahu kardeşim ammada geyik yaptın haaaa -Dur kardeşim bunlar ısınma turları daha. -Neeeeee. -Asıl GEYİK ŞİMDİ GELİYOR. Geçen haftalarda sakallı bir halk otobüsü şoförü hakkında İBB ve İETT Genel Müdürlüğü'ne şikayette bulunuldu. Gayet normal bir vatandaşlık hakkı diyebilirsiniz. Lakin şikâyet karşısına İETT den skandal bir açıklama geldi. İşte o çocuklarınıza fıkra niteliğinde anlatacağınız açıklama. "Merhaba, şoför personelimizin cilt hastalığı gibi doktordan sakal yasağı  bırakması yönünde aldığı rapor dışında tüm personelimizin sakal tıraşlı çalışması gerekiyor."
Ekleme Tarihi: 25 Eylül 2019 - Çarşamba

OYNATMAYA AZ KALDI DOKTORUM NERDE???

OYNATMAYA AZ KALDI. DOKTORUM NERDE?

Olmaz bilader...
Hadi yaaaa...
Yok artık...
demeyin. 
Zira  burası Türkiye, burdan çıkış yok. 
Gene dilime tribün sloganı dolandı. Hay aksi. Hiçte sevmem bu lafları(!)

Hani şu bizim bazı siyasiler için diyorlar yaaa
CİBİLİYETLERİ...
KARAKTERLERİ...
DEDELERİ... vs vs bir sürü KARAKTER TAHLİLLERİ yapıyorlar, sonunda da gene bu meşhurlar için 
CİBİLLİYETLERİNİN GEREĞİNİ YAPIYORLAR yaaa işte bu da o olaylardan bir tanesi..

Malum, ben de; 
NORMAL YURDUM İNSANI(!) gibi,
Kitap okuyor(!)
Dergi okuyor(!)
hatta ve hatta günde 3 tane gazete okuyor(!) yetmiyor, bir de üstüne üstlük sesli makaleleri (!)  dinleyerek BİLGİ ÜSTÜNE BİLGİ, KÜLTÜR ÜSTÜNE KÜLTÜR İLAVE EDİYORUM.
-Yahu kardeşim ammada geyik yaptın haaaa
-Dur kardeşim bunlar ısınma turları daha.
-Neeeeee.
-Asıl GEYİK ŞİMDİ GELİYOR.

Geçen haftalarda sakallı bir halk otobüsü şoförü hakkında İBB ve İETT Genel Müdürlüğü'ne şikayette bulunuldu. Gayet normal bir vatandaşlık hakkı diyebilirsiniz. Lakin şikâyet karşısına İETT den skandal bir açıklama geldi.

İşte o çocuklarınıza fıkra niteliğinde anlatacağınız açıklama.

"Merhaba, şoför personelimizin cilt hastalığı gibi doktordan sakal yasağı  bırakması yönünde aldığı rapor dışında tüm personelimizin sakal tıraşlı çalışması gerekiyor."

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.