Bülent Ertekin
Köşe Yazarı
Bülent Ertekin
 

KURAN-I TARİHE GÖMMEK İSTEYENLER TARİHİN EN KOKUŞMUŞ SAYFALARINA GÖMÜLDÜLER...

KUR'ANI1070063_10151541987563174_1988570751_n.jpg TARİHE GÖMMEK İSTEYENLER TARİHİN EN KOKUŞMUŞ SAYFALARINA GÖMÜLDÜLER...  Ankarada meşhur (!) Necati Bey Caddesi vardır. Bu caddeye adı verilen şahsiyet. Tarih 1928.  "ESKİ HARFLERLE BİRLİKTE KUR'ANI TARİHE GÖMDÜK" sözünün kahramanı (!) zamanın maarif (milli eğitim) bakanı Bay Necati. Konyanın tek gazetesi olan BABALIK GAZETESİ başyazarı Onkoloji doktoru Rahmetli Haluk Nurbaki'nin bir yazısına birlikte göz atalım. "Mustafa Necati, Konya'ya gelmiş ve latin harflerinin üstünlüğünü(!) anlatmak üzere konferans düzenlenmiş ve şehrin her yanına asılan ilanlarda: "Eski harflerle birlikte Kur'anı tarihe gömdük"  yazıyor ve konferansın ertesi gün saat  10:00'da verileceği belirtiliyordu. Akşam bir ziyafet verildi. Yemekten sonra Bay Necati ani bir apandist krizine yakalandı. Hemen hastaneye kaldırılıp ameliyat edildi. Gösterilen itinayı anlatmaya lüzum yok, bütün hastane, hatta Konya ayaktaydı. Bay Necati kurtulmuş fakat ne çare ki haddini aşmış KUR'AN a dil uzatmıştı. Gece yarısı imkansız denecek bir şey oldu. Bay Necati'nin yatağı yan demirinden kırıldı ve hasta yere düştü. Ameliyat yeri patladı. Ertesi gün saat 10:00'da, konferansın yapılacağı saatte öldü. Evet KUR'ANI tarihe gömmek isteyenler tarihin en kokuşmuş sayfalarına gömüldüler... Tarih boyunca Allah ile savaşa kalkışanların akibeti hep böyle rezil, rüsva, zelil, hakir ve ibretlik olmuştur...! Selâm ve dua ile  Bülent ERTEKİN 
Ekleme Tarihi: 17 Ekim 2018 - Çarşamba

KURAN-I TARİHE GÖMMEK İSTEYENLER TARİHİN EN KOKUŞMUŞ SAYFALARINA GÖMÜLDÜLER...

KUR'ANI1070063_10151541987563174_1988570751_n.jpg TARİHE GÖMMEK İSTEYENLER TARİHİN EN KOKUŞMUŞ SAYFALARINA GÖMÜLDÜLER... 

Ankarada meşhur (!) Necati Bey Caddesi vardır. Bu caddeye adı verilen şahsiyet. Tarih 1928. 
"ESKİ HARFLERLE BİRLİKTE KUR'ANI TARİHE GÖMDÜK" sözünün kahramanı (!) zamanın maarif (milli eğitim) bakanı Bay Necati.

Konyanın tek gazetesi olan BABALIK GAZETESİ başyazarı Onkoloji doktoru Rahmetli Haluk Nurbaki'nin bir yazısına birlikte göz atalım.
"Mustafa Necati, Konya'ya gelmiş ve latin harflerinin üstünlüğünü(!) anlatmak üzere konferans düzenlenmiş ve şehrin her yanına asılan ilanlarda:

"Eski harflerle birlikte Kur'anı tarihe gömdük" 

yazıyor ve konferansın ertesi gün saat  10:00'da verileceği belirtiliyordu.

Akşam bir ziyafet verildi. Yemekten sonra Bay Necati ani bir apandist krizine yakalandı. Hemen hastaneye kaldırılıp ameliyat edildi. Gösterilen itinayı anlatmaya lüzum yok, bütün hastane, hatta Konya ayaktaydı. Bay Necati kurtulmuş fakat ne çare ki haddini aşmış KUR'AN a dil uzatmıştı.

Gece yarısı imkansız denecek bir şey oldu. Bay Necati'nin yatağı yan demirinden kırıldı ve hasta yere düştü. Ameliyat yeri patladı. Ertesi gün saat 10:00'da, konferansın
yapılacağı saatte öldü.

Evet KUR'ANI tarihe gömmek isteyenler tarihin en kokuşmuş sayfalarına gömüldüler...

Tarih boyunca Allah ile savaşa kalkışanların akibeti hep böyle rezil, rüsva, zelil, hakir ve ibretlik olmuştur...!

Selâm ve dua ile 
Bülent ERTEKİN 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.