Bülent Ertekin
Köşe Yazarı
Bülent Ertekin
 

KORONA VİRÜSÜ TÜRKİYE'DE GÖRÜLDÜ (!)

KORONA VİRÜSÜ TÜRKİYE 'DE(!) Neler duyduk... Neler gördük... Daha neler, neleeeer duyacağız. Artık orasını herhalde Rabbim bilir. Problem gene iktidar.. Problem gene hükümet... Allah'tan ülkem ve milletin adına sevindirici şeylerde oluyor. Herşeyin müsebbibi olarak gördükleri Başkanı bu sefer  açıklamalarında ne hikmetse görmedik, göremedik,  duymadık. Allah var hani... Tebrik mi etsek? Yoksa; her zaman ki gibi bi taraflarımız ile mi gülsek? Inanın ben şahsen karar veremedim. Karar sizin... Lâkin o boşboğazlar var ya hani, İşte onların, Ne çeneleri... Ne kalemleri... Ne de elleri dursa g...i durmayanlar. Almışlar ellerine kalemi, başlamışlar VİRÜS DAĞITMAYA. Eeeeee... Valla eeee si yok. Dedikleri... Cumhuriyet : Korona virüsü İstanbul'da. SÖZCÜ: İstanbulda ilk korona göründü.  CHP SÖZCÜSÜ: Devlet önlem almakta yetersiz, halk panik halinde.  BARIŞ YARKADAŞ: İstanbul'da korona salgını  T24: İstanbul karantinaya alınmalı  İYİ PARTİ : Korona virüsü için soru önergesi verdik. İSMAİL SAYMAZ: Korona konusunda devlet yetersiz.  EFT TR HESAPLAR: Korona virüsü Antalya'dan sonra İstanbul'da görüldü.  PKK HDP TR HESAPLARI: Korona virüsü Adana'da göründü.  2 Çin'li karantinaya alındı. Ne demek istediğim herhalde daha iyi anlaşılmıştır.  Bu durumda devletin yapacağı en güzel işlem herhalde olsa olsa malum basını ve onun önemli kalemşörlerini KARANTİNAYA ALSA herhalde hastalığıda, virüsüde ortadan kaldırmış olacak. SON DAKİKA HABERİ!!! KORONA VİRÜSÜ TÜRKİYE 'DE(!) Ne diyelim... Tüm hastalar bizde... Ne yapsak acaba? Selam ve dua ile. Bülent ERTEKİN   
Ekleme Tarihi: 04 Şubat 2020 - Salı

KORONA VİRÜSÜ TÜRKİYE'DE GÖRÜLDÜ (!)

KORONA VİRÜSÜ TÜRKİYE 'DE(!)

Neler duyduk...
Neler gördük...
Daha neler, neleeeer duyacağız. Artık orasını herhalde Rabbim bilir.

Problem gene iktidar..
Problem gene hükümet...
Allah'tan ülkem ve milletin adına sevindirici şeylerde oluyor. Herşeyin müsebbibi olarak gördükleri Başkanı bu sefer  açıklamalarında ne hikmetse görmedik, göremedik,  duymadık.
Allah var hani...
Tebrik mi etsek?
Yoksa; her zaman ki gibi bi taraflarımız ile mi gülsek?
Inanın ben şahsen karar veremedim.
Karar sizin...

Lâkin o boşboğazlar var ya hani,
İşte onların,
Ne çeneleri...
Ne kalemleri...
Ne de elleri dursa g...i durmayanlar.
Almışlar ellerine kalemi, başlamışlar VİRÜS DAĞITMAYA.
Eeeeee...
Valla eeee si yok.
Dedikleri...

Cumhuriyet : Korona virüsü İstanbul'da.
SÖZCÜ: İstanbulda ilk korona göründü. 
CHP SÖZCÜSÜ: Devlet önlem almakta yetersiz, halk panik halinde. 
BARIŞ YARKADAŞ: İstanbul'da korona salgını 
T24: İstanbul karantinaya alınmalı 
İYİ PARTİ : Korona virüsü için soru önergesi verdik.
İSMAİL SAYMAZ: Korona konusunda devlet yetersiz. 
EFT TR HESAPLAR: Korona virüsü Antalya'dan sonra İstanbul'da görüldü. 
PKK HDP TR HESAPLARI: Korona virüsü Adana'da göründü.  2 Çin'li karantinaya alındı.

Ne demek istediğim herhalde daha iyi anlaşılmıştır. 
Bu durumda devletin yapacağı en güzel işlem herhalde olsa olsa malum basını ve onun önemli kalemşörlerini KARANTİNAYA ALSA herhalde hastalığıda, virüsüde ortadan kaldırmış olacak.

SON DAKİKA HABERİ!!!
KORONA VİRÜSÜ TÜRKİYE 'DE(!)
Ne diyelim...
Tüm hastalar bizde...
Ne yapsak acaba?

Selam ve dua ile.
Bülent ERTEKİN 
 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.