Bülent Ertekin
Köşe Yazarı
Bülent Ertekin
 

BİR BAŞKA AÇIDAN MEDYA MESAJLARI

BİR BAŞKA AÇIDAN MEDYA MESAJLARI. Kim ne derse desin toplumun en  önde gelen medyatik  şahsiyetleri ülke  ve gündem ile alâkalı bir şey yaptığı zaman ağzımız açık  vay beeee!!! helal olsun adama!!! İşte bu, işte bu!!!  diye yere göğe sığdıramıyoruz Neden??? Niçin?  Sorularını aklımızın ucundan dahi getir(e)meyerek. Bunu yapanlarda aslında; bir yerde de kendi değirmenine biraz kendisi su götüren, daha çokta kendisine rol model(!) alan benim gibi cahil cühelâ diyeceğimiz kesim. Aslında ne olduğunu, kime hizmet ettiğini dünya ve maneviyat ile alâkalı o kadar aykırı söz, fiil ve paylaşımlarını görüyor ve şahit oluyoruz ki gene de bu APTALCA TAKTİRDEN bir türlü vazgeçmiyoruz.   Nasıl vazgeçelim ki?  Kaz dağlarında ağaç katliamını,  salya sümük caretta -carettaların bozulan psikolojisini, Dünya kız çocukları gününü beşlik simit gibi ağzını yaya yaya kutluyor yaaa.  Olsun... Onlar bizim rol modellerimiz(!) Onlar bizim süper, mega, süper mega starlarımız(!) Barış Pınarı harekatında şehit olan ve atılan bombalar sonucunda yaralanan sivil ve askerimiz olmuş  onun tikinde ( Buradaki tik kelimesi bildiğimiz istem dışı hareket olarak yorumlayın, sakın ola ki başka mecralara çekmeyin ) değil. Caretta carettaların psikoloji bozulmasın da ne olursa olsun. Hiç önemli değil.  Siz caretta-carettalardan  haber verin.... Medya şarlatanlarının iki yüzlülükleri, riyaları sahtekarlıkları bana HAYDUT ABD nin ve onun yanında yer alıp, YALAKALARININ attığı kemikleri sıyıran FETÖ yü hatırlattı. Hatırlayın... Ekmek almaya giderken öldürüldü diye koca bir ülkenin aklı ile dalga geçilen çocuk için TAZİYE MESAJINI(!) Yâda, Ecevite "Ahirette Bülent Ecevit’e şefaatçi olacağım" diyecek kadar zıvanadan çıkan mesajına. Bu ve buna benzer mesajları çoğaltabilirsiniz. Hanımefendiler... Beyefendiler... Safları, bizce belli olan bu ZAVALLILARDAN artık fıtratlarına ve hayat felsefelerine tezat olan paylaşımlar beklemeyin. Zira onlar emin olun ZAMANI VE MEKANI geldiğinde tıpkı FETÖ ve onun HARAMİLERİ gibi SİLAHLARINI DÜŞMANA DEĞİL, bu VATANIN ASLAN YÜREKLERİNE ÇEVİRİRLER. Bunu da böyle bilin ve mümkünse ANLAĞINIZA NOT EDİN.  Zira dillerinde de...  zihinlerinde de... söyledikleri tek bir söz var. KESER DÖNER SAP DÖNER. GÜN OLUR HESAP DÖNER. Rabbim bu alçaklara fırsat verme. Birliğimizi... Vatana olan aşkımızı... Bayrağımıza olan sevgimizi... Allah'a ilan imanımızı... DAİM EYLE!!! DAİM EYLE RABBİM... Selam ve dua ile. Bülent ERTEKİN.
Ekleme Tarihi: 13 Ekim 2019 - Pazar

BİR BAŞKA AÇIDAN MEDYA MESAJLARI

BİR BAŞKA AÇIDAN MEDYA MESAJLARI.

Kim ne derse desin toplumun en  önde gelen medyatik  şahsiyetleri ülke  ve gündem ile alâkalı bir şey yaptığı zaman ağzımız açık 
vay beeee!!!
helal olsun adama!!!
İşte bu, işte bu!!! 
diye yere göğe sığdıramıyoruz

Neden???
Niçin? 
Sorularını aklımızın ucundan dahi getir(e)meyerek.

Bunu yapanlarda aslında; bir yerde de kendi değirmenine biraz kendisi su götüren, daha çokta kendisine rol model(!) alan benim gibi cahil cühelâ diyeceğimiz kesim. Aslında ne olduğunu, kime hizmet ettiğini dünya ve maneviyat ile alâkalı o kadar aykırı söz, fiil ve paylaşımlarını görüyor ve şahit oluyoruz ki gene de bu APTALCA TAKTİRDEN bir türlü vazgeçmiyoruz.  

Nasıl vazgeçelim ki? 
Kaz dağlarında ağaç katliamını, 
salya sümük caretta -carettaların bozulan psikolojisini,
Dünya kız çocukları gününü beşlik simit gibi ağzını yaya yaya kutluyor yaaa. 
Olsun...
Onlar bizim rol modellerimiz(!)
Onlar bizim süper, mega, süper mega starlarımız(!)

Barış Pınarı harekatında şehit olan ve atılan bombalar sonucunda yaralanan sivil ve askerimiz olmuş  onun tikinde ( Buradaki tik kelimesi bildiğimiz istem dışı hareket olarak yorumlayın, sakın ola ki başka mecralara çekmeyin ) değil. Caretta carettaların psikoloji bozulmasın da ne olursa olsun. Hiç önemli değil.  Siz caretta-carettalardan  haber verin....

Medya şarlatanlarının iki yüzlülükleri, riyaları sahtekarlıkları bana HAYDUT ABD nin ve onun yanında yer alıp, YALAKALARININ attığı kemikleri sıyıran FETÖ yü hatırlattı.

Hatırlayın...
Ekmek almaya giderken öldürüldü diye koca bir ülkenin aklı ile dalga geçilen çocuk için TAZİYE MESAJINI(!)

Yâda, Ecevite "Ahirette Bülent Ecevit’e şefaatçi olacağım" diyecek kadar zıvanadan çıkan mesajına.
Bu ve buna benzer mesajları çoğaltabilirsiniz.

Hanımefendiler...
Beyefendiler...
Safları, bizce belli olan bu ZAVALLILARDAN artık fıtratlarına ve hayat felsefelerine tezat olan paylaşımlar beklemeyin.

Zira onlar emin olun ZAMANI VE MEKANI geldiğinde tıpkı FETÖ ve onun HARAMİLERİ gibi SİLAHLARINI DÜŞMANA DEĞİL, bu VATANIN ASLAN YÜREKLERİNE ÇEVİRİRLER.
Bunu da böyle bilin ve mümkünse ANLAĞINIZA NOT EDİN. 

Zira dillerinde de... 
zihinlerinde de...
söyledikleri tek bir söz var.

KESER DÖNER SAP DÖNER.
GÜN OLUR HESAP DÖNER.

Rabbim bu alçaklara fırsat verme.
Birliğimizi...
Vatana olan aşkımızı...
Bayrağımıza olan sevgimizi...
Allah'a ilan imanımızı...
DAİM EYLE!!!
DAİM EYLE RABBİM...

Selam ve dua ile.
Bülent ERTEKİN.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.