Bülent Ertekin
Köşe Yazarı
Bülent Ertekin
 

ASIL SAVAŞ AFRİNDE. YA RAB ASKERİMİZİ KORU, MUHAFAZA EYLE!!!!

TSK nın Suriye'deki ÖSO ile beraber başlattıkları ve sınırlarımızı güven altına alma harekatı olan AFRİN (ZEYTİN DALI) harekatı bugün 12. gününü doldurdu. TSK nın ve ÖSO nun gayretli, titiz ve şevk dolu çalışmaları ile kritik noktalar Pkk , Ypg ve silahlı terör unsurlarından tek tek temizleniyor. Ele geçirilen yerler gerçek sahiplerine tek tek teslim ediliyor. Son olarak stratejik öneme haiz olan BURSEYA DAĞInın alınması ile ilerleyiş emin adımlarla ilerliyor. Askerimizin almış olduğu başarılı harekatla; Sevinçliyiz, Mutluyuz, Gururluyuz, Onurluyuz. LAKİN,  Dikkatimi çeken ve beni rahatsız eden konu şuana kadar askerimizin ciddi olarak bir savunma ile karşı karşıya kalmış olmaması.  Ve gene beni tedirgin eden husus, terör örgütünün TSK ve ÖSO sunu AFRİN İÇLERİNDE tıpkı Doğu Anadoluda çukur ve hendek savaşları gibi sokak savaşları, vur kaç taktiği ile savaşmayı,ordumuza ve ÖSO 'na kayıplar verdirmek ve ZAFER(!) hedefliyorlar olması. ABD nin 5.000 tır ve 2.000 uçak ile silah ve mühimmat verdiği teröristlerin şuana kadar giriştikleri savaşta, üstün meziyetlere sahip, silah, mühimmat, araç ve gereç görmedik desek yalan yazmamış oluruz. Üstelik 40 ila 50 bin arasında teröristten bahsediliyor iken. Biz ise hala ciddi bir sayı, bundan da ötesi ABD nin vermiş olduğu silahlar ve eğitimli teröristler ve ABD askerleri ile henüz karşı karşıya gelmedik.  Peki nerede bu teröristler kan emiciler? CEVAP : AFRİNDE Afrin’deki silahlı terörist grubunu, PKK’nın Kandil kadrosundan gidenler yönetiyor. Türkiye’den ve PKK’nın Kuzey Irak’taki kamplarından da yaklaşık 2 bin silahlı örgüt mensubunun da Afrin’de bulunduğu belirtiliyor. Örgüt yönetiminin uzun süredir Türkiye’nin operasyonuna karşı hazırlık yaptığı, hendekler kazarak sığınaklar oluşturduğu kaydediliyor.  İşin daha vahim kısmı ise terör örgütünün silah altına aldığı kişilerin yüzde 10’unun ise 18 yaş altı çocuklardan oluştuğu belirtiliyor. Örgütün, bölgede zorla çocukları ailelerinden kopararak silah altına aldığı, kısa süreli eğitimin ardından siper ve hendeklere göndererek nöbet tutturduğu bilgisi paylaşıldı. Çocuklarını vermek istemeyen ailelere baskı uygulandığı, tutuklandığı veya cezalara mazur bırakıldığı öne sürülüyor. 450 bin nüfusu olduğu yazılan ve söylenen Afrin tıpkı Doğu ve Güney Anadolunun karakteristik özelliğini gösteriyor. Dar sokaklar, iç içe girmiş evler, damdan dama rahatlıkla geçişi sağlayan bir yapı ile " tıpkısı aynısı yada ikiz kardeşi gibi" dedirtiyor.  Bu durumda  GERÇEK SAVAŞLARIN  AFRİNDE olacağına hiç kimse şüphe etmesin. Afrin'in dar sokaklarında hendek, çukur ve barikatlar ile TSK yı, Mehmedi ve Mehmetciklerimizi bekleyen asıl savaş var. Rabbim (c.c)  askerimizi  mehmedlerimizi, aslan parçalarını,  kınalı kuzularımızı  her türlü kazadan,  beladan,  kör kurşunlardan, mayınlardan muhafaza edip korusun. Evet;  ASIL SAVAŞ AFRİNDE AMAN DİKKAT!!! Selâm ve dua ile  Bülent ERTEKİN
Ekleme Tarihi: 01 Şubat 2018 - Perşembe

ASIL SAVAŞ AFRİNDE. YA RAB ASKERİMİZİ KORU, MUHAFAZA EYLE!!!!

TSK nın Suriye'deki ÖSO ile beraber başlattıkları ve sınırlarımızı güven altına alma harekatı olan AFRİN (ZEYTİN DALI) harekatı bugün 12. gününü doldurdu. TSK nın ve ÖSO nun gayretli, titiz ve şevk dolu çalışmaları ile kritik noktalar Pkk , Ypg ve silahlı terör unsurlarından tek tek temizleniyor. Ele geçirilen yerler gerçek sahiplerine tek tek teslim ediliyor. Son olarak stratejik öneme haiz olan BURSEYA DAĞInın alınması ile ilerleyiş emin adımlarla ilerliyor. Askerimizin almış olduğu başarılı harekatla;
Sevinçliyiz,
Mutluyuz,
Gururluyuz,
Onurluyuz.
LAKİN, 
Dikkatimi çeken ve beni rahatsız eden konu şuana kadar askerimizin ciddi olarak bir savunma ile karşı karşıya kalmış olmaması. 
Ve gene beni tedirgin eden husus, terör örgütünün TSK ve ÖSO sunu AFRİN İÇLERİNDE tıpkı Doğu Anadoluda çukur ve hendek savaşları gibi sokak savaşları, vur kaç taktiği ile savaşmayı,ordumuza ve ÖSO 'na kayıplar verdirmek ve ZAFER(!) hedefliyorlar olması.

ABD nin 5.000 tır ve 2.000 uçak ile silah ve mühimmat verdiği teröristlerin şuana kadar giriştikleri savaşta, üstün meziyetlere sahip, silah, mühimmat, araç ve gereç görmedik desek yalan yazmamış oluruz. Üstelik 40 ila 50 bin arasında teröristten bahsediliyor iken. Biz ise hala ciddi bir sayı, bundan da ötesi ABD nin vermiş olduğu silahlar ve eğitimli teröristler ve ABD askerleri ile henüz karşı karşıya gelmedik. 
Peki nerede bu teröristler kan emiciler?

CEVAP : AFRİNDE

Afrin’deki silahlı terörist grubunu, PKK’nın Kandil kadrosundan gidenler yönetiyor. Türkiye’den ve PKK’nın Kuzey Irak’taki kamplarından da yaklaşık 2 bin silahlı örgüt mensubunun da Afrin’de bulunduğu belirtiliyor. Örgüt yönetiminin uzun süredir Türkiye’nin operasyonuna karşı hazırlık yaptığı, hendekler kazarak sığınaklar oluşturduğu kaydediliyor.  İşin daha vahim kısmı ise terör örgütünün silah altına aldığı kişilerin yüzde 10’unun ise 18 yaş altı çocuklardan oluştuğu belirtiliyor. Örgütün, bölgede zorla çocukları ailelerinden kopararak silah altına aldığı, kısa süreli eğitimin ardından siper ve hendeklere göndererek nöbet tutturduğu bilgisi paylaşıldı. Çocuklarını vermek istemeyen ailelere baskı uygulandığı, tutuklandığı veya cezalara mazur bırakıldığı öne sürülüyor.

450 bin nüfusu olduğu yazılan ve söylenen Afrin tıpkı Doğu ve Güney Anadolunun karakteristik özelliğini gösteriyor. Dar sokaklar, iç içe girmiş evler, damdan dama rahatlıkla geçişi sağlayan bir yapı ile " tıpkısı aynısı yada ikiz kardeşi gibi" dedirtiyor. 
Bu durumda 
GERÇEK SAVAŞLARIN  AFRİNDE olacağına hiç kimse şüphe etmesin. Afrin'in dar sokaklarında hendek, çukur ve barikatlar ile TSK yı, Mehmedi ve Mehmetciklerimizi bekleyen asıl savaş var.
Rabbim (c.c) 
askerimizi 
mehmedlerimizi,
aslan parçalarını, 
kınalı kuzularımızı  her türlü kazadan, 
beladan, 
kör kurşunlardan,
mayınlardan muhafaza edip korusun.
Evet; 
ASIL SAVAŞ AFRİNDE
AMAN DİKKAT!!!

Selâm ve dua ile 
Bülent ERTEKİN

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.