Murat  MARAP
Köşe Yazarı
Murat MARAP
 

Amerika Ve İsrail'in Maşası Terör Örgütleri

Amerika bugün PKK, PYD-YPG terör örgütlerinin daha da zarar görmemesi için Türkiye Devleti ile anlaşmaya geçti. Peki bu terör örgütleri neden Amerika için bu kadar önemli? Geçen ki son yazımızda da şu soruyu sormuştuk "Amerika neden bir terör örgütünü ya da terör örgütlerini korumak için bizimle anlaşmaya varmak ister?" Gelelim bu sorularımızın kısaca cevaplarına... Bu sorulara cevap vermeden önce büyük İsrail'in kurulması için Arz-u Mevud yani vaad edilen topraklar davasına bir gidelim. İsrail bu coğrafyada büyüyebilmesi hatta büyük İsrail'i bu ortadoğu coğrafyasında geliştirebilmesi için yapmadığı şeytanlık olmayacaktır. Bugün ki terör örgütlerini kuranlarda Amerikalılar ve İsraillilerdir. Öyle ki, kendi kuvvetlerince yenemeyecekleri toplumları bir kaos ortamı ile çökertmek istemeleri de bundandır. Amaç zayıf olan devletleri parçalayıp küçük lokmalar haline getirip yutmak ve sonrasında ise Büyük İsrail devletini kurmaktır. Bugün Amerika ve İsrail elinde bulundurdukları terör örgütlerini birer maşa gibi kullanması da bundandır. Unutulmasın ki DEAŞ, PKK, PYD, YPG gibi terör örgütlerini besleyen, onlara her türlü finansmanı sağlayanlarda bizzat taa kendileridir. Bu nedenle ki Amerika elinde tuttuğu terör örgütlerinin asla zarar görmesini istemez. Asıl hedef olan Büyük İsrail devletinin kurulması için bu örgütleri her zaman yanında tutar. Çünkü zamanı geldiğinde tekrar bu örgütler ile işbirliği yapıp asıl amaçları olan emellerine kavuşmak isteyeceklerdir. Amerika ve İsrail amaçlarından biride , Türkiye, Irak ve Suriye'de elinde maşa olarak kullandığı bu terör örgütlerini her zaman besleyecek ve bu bölgelerde yer edinmelerini sağlamak olacaktır. Şunu asla unutmayalım, Amerika ve ve İsrail'e asla güven olmaz. Bu devletler laftan değil ancak güçten anlar. Selam ve dua ile...
Ekleme Tarihi: 20 Ekim 2019 - Pazar

Amerika Ve İsrail'in Maşası Terör Örgütleri

Amerika bugün PKK, PYD-YPG terör örgütlerinin daha da zarar görmemesi için Türkiye Devleti ile anlaşmaya geçti. Peki bu terör örgütleri neden Amerika için bu kadar önemli? Geçen ki son yazımızda da şu soruyu sormuştuk "Amerika neden bir terör örgütünü ya da terör örgütlerini korumak için bizimle anlaşmaya varmak ister?"

Gelelim bu sorularımızın kısaca cevaplarına...

Bu sorulara cevap vermeden önce büyük İsrail'in kurulması için Arz-u Mevud yani vaad edilen topraklar davasına bir gidelim.

İsrail bu coğrafyada büyüyebilmesi hatta büyük İsrail'i bu ortadoğu coğrafyasında geliştirebilmesi için yapmadığı şeytanlık olmayacaktır. Bugün ki terör örgütlerini kuranlarda Amerikalılar ve İsraillilerdir. Öyle ki, kendi kuvvetlerince yenemeyecekleri toplumları bir kaos ortamı ile çökertmek istemeleri de bundandır. Amaç zayıf olan devletleri parçalayıp küçük lokmalar haline getirip yutmak ve sonrasında ise Büyük İsrail devletini kurmaktır.

Bugün Amerika ve İsrail elinde bulundurdukları terör örgütlerini birer maşa gibi kullanması da bundandır. Unutulmasın ki DEAŞ, PKK, PYD, YPG gibi terör örgütlerini besleyen, onlara her türlü finansmanı sağlayanlarda bizzat taa kendileridir.

Bu nedenle ki Amerika elinde tuttuğu terör örgütlerinin asla zarar görmesini istemez. Asıl hedef olan Büyük İsrail devletinin kurulması için bu örgütleri her zaman yanında tutar. Çünkü zamanı geldiğinde tekrar bu örgütler ile işbirliği yapıp asıl amaçları olan emellerine kavuşmak isteyeceklerdir.

Amerika ve İsrail amaçlarından biride , Türkiye, Irak ve Suriye'de elinde maşa olarak kullandığı bu terör örgütlerini her zaman besleyecek ve bu bölgelerde yer edinmelerini sağlamak olacaktır.

Şunu asla unutmayalım, Amerika ve ve İsrail'e asla güven olmaz. Bu devletler laftan değil ancak güçten anlar.

Selam ve dua ile...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.