Murat  MARAP
Köşe Yazarı
Murat MARAP
 

HA PKK HA İSRAİL

PKK terör örgütü kurulduğu günden itibaren bu coğrafyada kan ve göz yaşı hiç durmadı.   PKK terör örgütü ilk eylemini yaptığı andan bugüne beşikte ki bebekten, ölüm döşeğinde yatan ihtiyarına kadar bebek, çocuk kadın erkek dinlemeden, sokaktaki, köyündeki masum insanından okuludaki öğrenciye kadar iyaklaşık 50 bin insanı katletti.   Dün ve bugün PKK terör örgütünü destekleyen İsrail'de yetiştirdiği çocuğu PKK terör örgütü gibi bu yazıyı yazmaya başladığım ana kadar yaklaşık 22 bin masum insanı katletti.   PKK terör örgütü ile işgalci İsrail'in en büyük benzerlikleri ikiside bebek, çocuk, genç, yaşlı kadın erkek masum insanları öldürüyor.   İkisinin de eli kanlı ve ikisi de yapmış olduğu zulümlerden ve katliamlardan dolayı birbirinin kardeşi gibi.   Bugün nasıl ki PKK'ya terör örgütü gibi görüyor ve ona göre tedbir alıyorsak aynı sekilde İsrail'i bir devlet girmememiz aksine İsrail'i de terör örgütü olarak görmemiz lazım.   Ne yapılması lazım?   Öncelikle müslüman uyanması lazım. Gelecek olan tepkilere boyun eğmeden nasıl PKK'yı terör örgütü olarak görüyorsak babası İsrail'i de devlet olarak görmekten vazgeçip terör örgütü listesine almak lazım.   "Nasıl böyle düşünürsün, dünya bize ambargo uygular" diye düşünenler de olabilir. O zaman size 1974 Kıbrıs Barış Harekâtı'nı hatırlatırım.   Dönemin başbakanı Sayın Ecevit, ABD'nin 6. Filo'su Akdeniz'de iken Kıbrıs'a çıkmaya karşın yardımcısı Sayın Erbakan ise tüm uygulanacak ambargolara karşı Kıbrıs'a çıkmayı göze almıştı.   Bizde bugün gelebilecek tüm tepkilere karşı ve oluşabilecek tüm ambargolara karşı dik durmalıyız ve derhal İsrail'i devlet olarak tanımaktan vazgeçip terör örgütü listesine almamız lazım.   Unutmayın zalime ses çıkarmayan zalim gibi olur.   Bu coğrafyada İsrail terör örgütünü haritadan silinmelidiği müddetçe kan ve gözyaşı hiç durmayacaktır.   Selam ve dua ile...      
Ekleme Tarihi: 05 Ocak 2024 - Cuma

HA PKK HA İSRAİL

PKK terör örgütü kurulduğu günden itibaren bu coğrafyada kan ve göz yaşı hiç durmadı.
 
PKK terör örgütü ilk eylemini yaptığı andan bugüne beşikte ki bebekten, ölüm döşeğinde yatan ihtiyarına kadar bebek, çocuk kadın erkek dinlemeden, sokaktaki, köyündeki masum insanından okuludaki öğrenciye kadar iyaklaşık 50 bin insanı katletti.
 
Dün ve bugün PKK terör örgütünü destekleyen İsrail'de yetiştirdiği çocuğu PKK terör örgütü gibi bu yazıyı yazmaya başladığım ana kadar yaklaşık 22 bin masum insanı katletti.
 
PKK terör örgütü ile işgalci İsrail'in en büyük benzerlikleri ikiside bebek, çocuk, genç, yaşlı kadın erkek masum insanları öldürüyor.
 
İkisinin de eli kanlı ve ikisi de yapmış olduğu zulümlerden ve katliamlardan dolayı birbirinin kardeşi gibi.
 
Bugün nasıl ki PKK'ya terör örgütü gibi görüyor ve ona göre tedbir alıyorsak aynı sekilde İsrail'i bir devlet girmememiz aksine İsrail'i de terör örgütü olarak görmemiz lazım.
 
Ne yapılması lazım?
 
Öncelikle müslüman uyanması lazım. Gelecek olan tepkilere boyun eğmeden nasıl PKK'yı terör örgütü olarak görüyorsak babası İsrail'i de devlet olarak görmekten vazgeçip terör örgütü listesine almak lazım.
 
"Nasıl böyle düşünürsün, dünya bize ambargo uygular" diye düşünenler de olabilir. O zaman size 1974 Kıbrıs Barış Harekâtı'nı hatırlatırım.
 
Dönemin başbakanı Sayın Ecevit, ABD'nin 6. Filo'su Akdeniz'de iken Kıbrıs'a çıkmaya karşın yardımcısı Sayın Erbakan ise tüm uygulanacak ambargolara karşı Kıbrıs'a çıkmayı göze almıştı.
 
Bizde bugün gelebilecek tüm tepkilere karşı ve oluşabilecek tüm ambargolara karşı dik durmalıyız ve derhal İsrail'i devlet olarak tanımaktan vazgeçip terör örgütü listesine almamız lazım.
 
Unutmayın zalime ses çıkarmayan zalim gibi olur.
 
Bu coğrafyada İsrail terör örgütünü haritadan silinmelidiği müddetçe kan ve gözyaşı hiç durmayacaktır.
 
Selam ve dua ile...
 
 
 
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.