Bülent Ertekin
Köşe Yazarı
Bülent Ertekin
 

24. İZMİR KİTAP FUARI, YAZARIMIZ RAVZA ZEYBEK KİTAPLARINI İMZALADI

24. İZMİR KİTAP FUARI, YAZARIMIZ RAVZA ZEYBEK KİTAPLARINI İMZALADI Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından, Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği beraberinde hazırlanan 24. İzmir Kitap Fuarı, 6-14 Nisan 2019 tarihleri arasında her zamanki yerinde Uluslararası İzmir Fuar Alanı’nda (Kültürpark) düzenlendi.   Bu yıl 450 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla gerçekleşen İzmir Kitap Fuarı,  yaklaşık 120 kültür etkinliğine ev sahipliği yaptı. Dokuz gün boyunca düzenlenen etkinlikler ve imza günlerinde yüzlerce yazar okurlarıyla buluşma fırsatı yakaladı.   Onur Konuğu Hidayet Karakuş    24. İzmir Kitap Fuarı Onur Konuğu şair ve yazar Hidayet Karakuş olarak belirlenmiş,  Fuar süresince düzenlenenen panel ve söyleşilerde Hidayet Karakuş’un edebiyatı, eserleri ve yaşamı ele alındı; aynı zamanda TÜYAP tarafından kendisi için armağan kitap hazırlandı. Yazarımız Ravza ZEYBEK hanımda kitaplarını 13 NİSAN Cumartesi günü  imzalamak için okurları ile buluştu.  Büyük bir beğeni ile takip edilen yazarımızın en son çıkarmış olduğu kitap okuyucuları ile buluşurken hem imza hemde yapılan sohbet yazarımıza sorulan sorular ile dolu dolu geçti.  
Ekleme Tarihi: 15 Nisan 2019 - Pazartesi

24. İZMİR KİTAP FUARI, YAZARIMIZ RAVZA ZEYBEK KİTAPLARINI İMZALADI

24. İZMİR KİTAP FUARI, YAZARIMIZ RAVZA ZEYBEK KİTAPLARINI İMZALADI

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından, Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği beraberinde hazırlanan 24. İzmir Kitap Fuarı, 6-14 Nisan 2019 tarihleri arasında her zamanki yerinde Uluslararası İzmir Fuar Alanı’nda (Kültürpark) düzenlendi.
 
Bu yıl 450 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla gerçekleşen İzmir Kitap Fuarı,  yaklaşık 120 kültür etkinliğine ev sahipliği yaptı. Dokuz gün boyunca düzenlenen etkinlikler ve imza günlerinde yüzlerce yazar okurlarıyla buluşma fırsatı yakaladı.
 
Onur Konuğu Hidayet Karakuş 
 
24. İzmir Kitap Fuarı Onur Konuğu şair ve yazar Hidayet Karakuş olarak belirlenmiş,  Fuar süresince düzenlenenen panel ve söyleşilerde Hidayet Karakuş’un edebiyatı, eserleri ve yaşamı ele alındı; aynı zamanda TÜYAP tarafından kendisi için armağan kitap hazırlandı.
Yazarımız Ravza ZEYBEK hanımda kitaplarını 13 NİSAN Cumartesi günü  imzalamak için okurları ile buluştu.  Büyük bir beğeni ile takip edilen yazarımızın en son çıkarmış olduğu kitap okuyucuları ile buluşurken hem imza hemde yapılan sohbet yazarımıza sorulan sorular ile dolu dolu geçti.


 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.