URLA CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI EKREM TOK PROJELERİNİ AÇIKLADI!

EGE HABERLERİ 28.12.2023 - 18:32, Güncelleme: 28.12.2023 - 18:32 3133+ kez okundu.
 

URLA CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI EKREM TOK PROJELERİNİ AÇIKLADI!

İzmir'in Urla ilçesinde CHP Belediye Başkan aday adayı olarak seçim çalışmalarına başlayan Ekrem Tok, İzmir Türk TV’de katıldığı "Yunus Karakaya ile her şeyi konuşalım" programında projelerini paylaştı.
Tok, 1970 yılından bu yana CHP gönüldaşı ve 20 yıla yakın CHP üyesi olduğunu belirterek, Urla halkına deneyimlerini sunmaya aday olduğunu ifade etti. Tok'un öncelikli hedeflerinden biri, kent kültürünün yerleşmesi ve demografik yapının getirdiği sorunların çözülmesi olarak açıklandı. Temiz Urla projesiyle kent içi ulaşım ve otopark sorunlarına odaklanacaklarını dile getiren Tok, şehrin turizm kimliğini ön plana çıkarmayı hedeflediklerini söyledi. Urla'nın halkla birlikte yönetileceğini vurgulayan Tok, mahalle temsilcilikleri kurarak mahalle sorunlarını öncelikli olarak çözeceklerini, Kent Konseyi'nin belediye yönetimine daha aktif katılımını sağlayacaklarını ve belediyenin gelir ve giderlerini düzenli olarak Urla halkına bildireceklerini belirtti. Tok, "Şeffaf ve hesap verebilir bir belediye oluşturacağız" dedi.  
İzmir'in Urla ilçesinde CHP Belediye Başkan aday adayı olarak seçim çalışmalarına başlayan Ekrem Tok, İzmir Türk TV’de katıldığı "Yunus Karakaya ile her şeyi konuşalım" programında projelerini paylaştı.

Tok, 1970 yılından bu yana CHP gönüldaşı ve 20 yıla yakın CHP üyesi olduğunu belirterek, Urla halkına deneyimlerini sunmaya aday olduğunu ifade etti.

Tok'un öncelikli hedeflerinden biri, kent kültürünün yerleşmesi ve demografik yapının getirdiği sorunların çözülmesi olarak açıklandı. Temiz Urla projesiyle kent içi ulaşım ve otopark sorunlarına odaklanacaklarını dile getiren Tok, şehrin turizm kimliğini ön plana çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

Urla'nın halkla birlikte yönetileceğini vurgulayan Tok, mahalle temsilcilikleri kurarak mahalle sorunlarını öncelikli olarak çözeceklerini, Kent Konseyi'nin belediye yönetimine daha aktif katılımını sağlayacaklarını ve belediyenin gelir ve giderlerini düzenli olarak Urla halkına bildireceklerini belirtti. Tok, "Şeffaf ve hesap verebilir bir belediye oluşturacağız" dedi.
 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.