Ukrayna-Rusya savaşında Bayraktar TB2 farkı!

GÜNDEM/GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.02.2022 - 15:45, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 1945+ kez okundu.
 

Ukrayna-Rusya savaşında Bayraktar TB2 farkı!

Ukrayna’nın Kherson şehrine giren Rus işgal konvoyunu Bayraktar TB2 SİHA’ları yok etti. O anlar Ukrayna’nın Türkiye Büyükelçiliği'nin Twitter hesabından paylaşıldı.
Ukrayna’nın Kherson şehrine giren Rus işgal konvoyunu Bayraktar TB2 SİHA’ları yok etti. O anlar Ukrayna’nın Türkiye Büyükelçiliği'nin Twitter hesabından paylaşıldı: “Ukrayna Hava Kuvvetleri, Bayraktar TB2 SİHA’ları kullanarak Kherson şehrine giren Rus konvoyu etkisiz hale getirdi” denildi.   Rusya'nın Ukrayna'nın işgalinin 4. gününde de bölgeden sıcak görüntüler gelmeye devam ediyor. Son olarak Bayraktar TB2 SİHA'ların Herson Bölgesi'nde Rus konvoyunu vurma anlarına ilişkin görüntüler paylaşıldı. Ukrayna'nın Türkiye Büyükelçiliği sosyal medya hesabından o anlara ilişkin görüntüleri yayınladı. Paylaşımda, 'Ukrayna Genelkurmay Başkanı - Maşallah Bayraktar TB2 SİHA'larına' ifadelerine yer verildi. Bayraktar TB2'nin bıraktığı izlerinde videosunu paylaşan Ukrayna'nın Türkiye Büyükelçiliği: "2 Sene önce İdlib'te Rus askerleri tarafından öldürülen 34 Türk askerinin intikamı Ukrayna'da alındı. İlahi adalet diye bir şey var!" ifadelerini kullandı.
Ukrayna’nın Kherson şehrine giren Rus işgal konvoyunu Bayraktar TB2 SİHA’ları yok etti. O anlar Ukrayna’nın Türkiye Büyükelçiliği'nin Twitter hesabından paylaşıldı.

Ukrayna’nın Kherson şehrine giren Rus işgal konvoyunu Bayraktar TB2 SİHA’ları yok etti. O anlar Ukrayna’nın Türkiye Büyükelçiliği'nin Twitter hesabından paylaşıldı: “Ukrayna Hava Kuvvetleri, Bayraktar TB2 SİHA’ları kullanarak Kherson şehrine giren Rus konvoyu etkisiz hale getirdi” denildi.




 

Rusya'nın Ukrayna'nın işgalinin 4. gününde de bölgeden sıcak görüntüler gelmeye devam ediyor. Son olarak Bayraktar TB2 SİHA'ların Herson Bölgesi'nde Rus konvoyunu vurma anlarına ilişkin görüntüler paylaşıldı.

Ukrayna'nın Türkiye Büyükelçiliği sosyal medya hesabından o anlara ilişkin görüntüleri yayınladı. Paylaşımda, 'Ukrayna Genelkurmay Başkanı - Maşallah Bayraktar TB2 SİHA'larına' ifadelerine yer verildi.





Bayraktar TB2'nin bıraktığı izlerinde videosunu paylaşan Ukrayna'nın Türkiye Büyükelçiliği: "2 Sene önce İdlib'te Rus askerleri tarafından öldürülen 34 Türk askerinin intikamı Ukrayna'da alındı. İlahi adalet diye bir şey var!" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.